0

انواع خمیر بنیه

 
mortazavifar
mortazavifar
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مهر 1389 
تعداد پست ها : 1349
محل سکونت : yazd

انواع خمیر بنیه

بنیه ( Beignet ) یک خمیر فرانسوی خوشمزه ! 

خمیر بنیه برای پوشش دادن فیله مرغ،میگو،ماهی وسبزیجات استفاده می شود. این خمیر برای سبزیجاتی مانند پیاز،سیب زمینی ،قارچ وگل کلم یا میوه هایی مانند سیب مناسب است که می توان دور چین کرد.

اگر الآن سوال براتون پیش اومده که چراBeignet  ، بنیه خونده میشم، پیشنهاد میدم خودتونو خسته نکنید چون بنده هم بعد از یک سال و نیم تحصیل در رشته زبان فرانسه نفهمیدم بر چه اساسی یک خط کلمه نوشته میشه و یک کلمه خونده میشه!

بگذریم ... همانطور که سر تا پای زبان فرانسه قانون هست، غذاهاشونم قانون خاص خودشو داره! که البته خیلی خوشمزه هست.

 

 

 

1

مواد لازم :
آرد 1 پیمانه ، آرد برنج 0.5 پیمانه ، نشاسته ذرت 0.25 پیمانه، بیکینگ پودر یک هشتم پیمانه
نمک بمقدار لازم،آب یا ماء الشعیر بحدیکه خمیر شل در آید

 

طرز تهیه :

تمام مواد خشک را در ظرفی ریخته آرام ، آرام آب یا ماء الشعیر را اضافه کرده تا خمیر به غلظت ماست غلیظ در آید 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس استفاده نمایید

...................................................................................

2

مواد لازم

نيم پيمانه شير

يك پيمانه آرد

سه عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوري روغن زيتون يا روغن مايع

يك قاشق مربا خوري جوش شيرين یا بيكينگ پودر

نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه :

جوش و شيرين و نمك و فلفل رو توي شير حل كنيد و بعد تخم مرغ ها رو بشكنيد توش و هم بزنيد . بعد هم آرد و روغن رو بريزيد و هم بزنيد تا صاف و بدون گلوله بشه . غلظت اين خمير اندازه ی ماسته . حالا ميگو يا هرچيز ديگه كه دوست داريد ( مثل سینه ی مرغ خرد شده یا پیاز حلقه شده ) رو بريزید توي اين خمير و هم بزنید و بعد توی يك قابلمه ی كوچولو كه روغن توش ارتفاع پيدا كنه روغن رو داغ كنید و ميگوها رو دونه دونه با قاشق در بيارید طوري كه خمير هم دور و برش باشه و بندازید توي روغن .

نکته : ميشه موز يا سيب رو هم توي اين خمير زد و سرخ كرد و خيلي خوشمزه مي شه فقط ديگه فلفل نمي خواد و نمك هم يك سر چاقو بسشه. سبزیجات ( مثل کدوی حلقه شده ) رو اول توی آرد بزنید تا خمیر رو بهتر به خودشون بگیرند .

...................................................................................

3

مواد لازم:

 

تخم مرغ  2عدد

آرد  250 گرم (2لیوان سرخالی)

شیر 1لیوان

بکینگ پودر  1/2قاشق غذاخوری

سس خردل  1قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده  کمی

نمک وفلفل به اندازه لازم

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و مقداری هم می زنیم بعد آرد را اضافه می کنیم بعد شیر را. تدریجأ آرد و بعد شیر.بکینگ پودر و نمک و فلفل و سس خردل وزعفران را اضافه می کنیم ، سس خیلی سفتی بدست می اید.

...................................................................................

4

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ   3 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر

ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه

ارد  2پیمانه کمترک

نمک فلفل وادویه

زعفران به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه : ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.

...................................................................................

5

مواد لازم  :

 

ارد نول 1 پیمانه

ارد برنج 2/1 پیمانه

نشاسته ذرت 4/1 پیمانه

بیکینگ پودر  2 قاسق سوپخوری

ماءالشعیر به میزان لازم (به اندازه ای که خمیر شل شود )

وانیل کمی

پودر قند 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه : ابتدا مواد خشک را مخلوط و بعد ماءالشعیر را کم کم اضافه کنید .

هر كس بد ما به خلق گويد ما چهره زهم نمي خراشيم

ما خوبي او به خلق گوييم تا هر دو دروغ گفته باشيم

شنبه 7 اسفند 1389  7:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها