0

جلالي: در اين فوتبال بايد با زور پيروز شد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: در اين فوتبال بايد با زور پيروز شد و باشگاه ما آنقدر قوي نيست که حقش را بگيرد.

مجيد جلالي پس از شکست سه بر يک برابر پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: از اين شکست ناراحت هستم. وقتي تيمي نمي‌تواند در ضربات کرنر و پرتاب اوت دفاع کند، اين اتفاق مي‌افتد و بايد بازنده باشد. براي موفقيت همه ارکان باشگاه بايد قوي باشند تا يک تيم فوتبال پيروز شود. متاسفانه باشگاه ما آنقدر قوي نيست که حقش را بگيرد.

وي ادامه داد: روز چهارشنبه سه بازيکن به تيم ملي داديم و آنها روز جمعه بايد براي ما بازي کنند. چرا باشگاه‌هاي سپاهان و پرسپوليس به تيم اميد بازيکن ندادند. آيا اگر پرسپوليس مانند فولاد از فدراسيون مي‌خواست که اين مسابقه عقب بيفتد آنها مخالفت مي‌کردند. تيم ما نفرات زيادي ندارد و ستون‌هاي تيم ما به دليل بازي در تيم اميد خسته بودند. ما باختيم و من از اين باخت ناراحتم اما اين شکست حق ما نبود.

جلالي با اشاره به مردود شدن گلش در نيمه اول گفت: گل صحيح ما را خطاي هند اعلام مي‌کنند اما گل سوم حريف را که با دست توپ را جلو بردند، قبول مي‌کنند. در اين فوتبال بايد زور داشت تا پيروز شد. شکست امروز تاثيرات بدي دارد هر چند حق ما شکست نبود. کسي که زور نداشته باشد نمي‌تواند برنده شود.
جلالي تاکيد کرد: فولاد هفته به هفته بهتر مي‌شد اما امروز به ما اين اجازه را ندادند تا خوب باشيم. مي‌گويند که بازيکنان پرسپوليس در اردو خط خوردند ما هم مي‌توانستيم اين کار را بکنيم. اين دلايل بيهوده است. سه گل خورديم که دو گل آن روي کرنر بود.

سرمربي فولاد در مورد اينکه منظورش از زور در فوتبال چيست، گفت: از من نخواهيد در اين مورد توضيح بيشتري بدهم. خودتان همه چيز را مي‌دانيد.
جلالي هنگام ترک سالن خطاب به خبرنگاران گفت: 6 هفته است که داوران عليه تيم من سوت مي‌زنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 7 اسفند 1389  7:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها