یك متخصص تغذیه گفت: سبریها سرشار از ویتامین E هستند و این ویتامین از ریهها در مقابل آلودگی هوا محافظت میكند.
زهرا عبداللهی ، افزود: سبزیها مانند اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E هستند.
وی گفت: ویتامین E برای كارآیی بهتر سایر ویتامینها خصوصاً ویتامین C اهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است. ویتامین E از ریهها در مقابل آلودگی هوا محافظت میكند.
این متخصص تغذیه افزود: سبزیها علاوه بر ویتامینها و املاح، حاوی فیبر هستند كه اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارد و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید است.
عبداللهی گفت: سبزیها اگر به صورت تازه مصرف شود، ویتامینهای آن بیشتر حفظ میشود.
وی افزود: بهتر است برای خرد كردن سبزیها از چاقوی تیز استفاده شود تا از تخریب و از بین رفتن ویتامینهای سبزیها جلوگیری شود.
منبع:فارس نیوز