مدير حوزههاي علميه خواهران با اشاره به ديدارهاي خود با مراجع عظام، گفت: همه مراجع بزرگوار بر تقويت حوزه هاي خواهران تأکيد دارند؛ به گونه اي که برخي از آنان اين امر را واجب و برخي ديگر از اوجب واجبات ميدانند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام و المسلمين جمشيدي، در اختتاميه هفتمين اجلاسيه جامعه مدرسين و علماي بلاد که در تالار قدس مجتمع آموزش عالي امام خميني(ره) قم برگزار شد، با اشاره به فعاليت مدارس علميه خواهران اظهار داشت: 330مدرسه علميه خواهران در سراسر کشور وجود دارد که 30هزار طلبه در آن ها اشتغال به تحصيل دارند؛ البته اين آمار منهاي فارغالتحصيلان اين حوزه ها در طول 15سال گذشته است که آماري حدود 30هزار نفر هستند.
وي ادامه داد: در سال گذشته بيش از 1500نفر از طلاب خواهر فارغ التحصيل از حوزه هاي علميه خواهران، جذب آموزش و پرورش شده اند.
عضو جامعه مدرسين حوزه خاطرنشان ساخت: علاوه بر اين ها در سال گذشته 30هزار فرصت تبليغي براي حوزه هاي علميه خواهران فراهم شد که از اين ميان 11هزار مبلغ رسمي خواهر تعيين شدند.
جمشيدي با اشاره به مفيد بودن فعاليت حوزه هاي علميه خواهران، خاطرنشان ساخت: بايد کساني را تربيت کنيم که نحوه عملي حجاب و فرهنگ اصيل اسلامي را در جامعه نشان دهند و بهترين جا براي تربيت چنين افرادي حوزه هاي علميه خواهران است.
مدير حوزه هاي علميه خواهران با اشاره به ديدار خود با مراجع عظام گفت: همه مراجع بزرگوار بر تقويت هر چه بيشتر حوزه هاي خواهران تأکيد ويژه داشتند؛ به گونه اي که برخي آن را واجب و برخي اوجب واجبات دانستند، چرا که معتقد بودند اين حوزه ها، موجب ترويج هر چه بيشتر فرهنگ اصيل اسلامي و از جمله حجاب و عفاف در جامعه هستند.
وي يادآور شد: در جشنواره علامه حلي(ره) و برخي از جشنواره هاي قرآني، رتبه پژوهشي بانوان طلبه چشمگير بنوده است؛ اين نشان از آن دارد که اگر بستر لازم براي بانوان طلبه فراهم شود، قطعاً آثار و نتايج بيشتر و بهتري را شاهد خواهيم بود.
جمشيدي، گفت: به دليل عدم پيشينه قوي، زيرساخت هاي کافي و لازم براي حوزه هاي علميه خواهران وجود نداشت، از اين رو 176پروژه را در دستور کار قرار داديم؛ به طوري که امروز 36 مورد آنها افتتاح و تا آخر امسال نيز 13مورد ديگر به بهره برداري مي رسد؛ مابقي نيز تا پايان سال آينده تکميل خواهد شد.