0

پرويز كاظمي: برگزاري ليگ در دو گروه به تيمها آسيب زد

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

پرويز كاظمي: برگزاري ليگ در دو گروه به تيمها آسيب زد

سرمربي تيم واليبال پتروشيمي گفت: به دليل برگزاري بازيهاي ليگ برتر در دو گروه منافع بسياري از تيمها در خطر است و بايد ترتيبي اتخاذ شود كه تيمهاي خوب كنار گذاشته نشوند.

پرويز كاظمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: هنوز متوجه نشدم به چه دليل رقابتهاي ليگ برتر واليبال در دو گروه برگزار مي‌شود و چرا مي‌خواهند پرونده ليگ برتر را ظرف چهار ماه ببندند. گروه "ب" به مراتب شرايط سخت‌تري نسبت به گروه "الف" دارند. با وجود نتايج غير قابل پيش‌بيني گروه "الف" فكر مي‌كنم رقابت بين تيمهاي آن بسيار آسان است، اما در گروه ما شرايط بسيار دشوار است و شاهد هستيم تيم اروميه كه امسال مدعي كسب عنوان قهرماني است در جايگاه چهارم جدول هنوز به صعود از گروه مطمئن نيست. بازيكنان با استرسي به ميدان مي‌روند و در حالي كه منابع باشگاه‌ها در خطر است ممكن است ديگر سرمايه‌گذاري نكنند و نهايتا واليبال ايران آسيب ببيند.

وي افزود: واليبال ايران ظرفيت 16 تيم را در ليگ برتر ندارد. مگر ما چند پاسور يا پشت‌خط‌زن خوب داريم كه بتوانند در 16 تيم موثر بازي كنند. امسال تمام بازيكنان متوسط ليگ دسته اول به تيم‌هاي ليگ برتر راه يافتند و شاهد دو قطبي شدن و قدرت مضاعف بعضي تيم‌ها در كنار ضعف ساير تيم‌هاي ليگ برتر هستيم. بايد بازي‌ها در يك گروه برگزار مي‌شد و همه تيمها با يكديگر بازي مي‌كردند تا جايگاه واقعي هر تيم مشخص مي شد. من از ابتداي فصل با دو گروهه شدن تيم‌هاي ليگ برتر مخالف بودم و حال شاهد هستيم كه منافع باشگاه‌ها به خطر افتاده و تيم‌ها نيز ضربه ديده‌اند. به نظر من هر تيم كه از گروه "ب" صعود نكنند حقش ضايع مي‌شود. من از اين طريق مسئولان فدراسيون تقاضا مي‌كنم كه هر كاري را مي‌توانند انجام دهند تا تيم‌هاي پنجم و ششم گروه‌ها حذف نشوند. ممكن است با اين اقدام در مجموع چند بازي بيشتر برگزار شود، اما به پويايي ليگ آسيب نمي‌رسد. من آرزو مي‌كنم كه پتروشيمي در ليگ برتر بماند. پتروشيمي در گوشه كشور غريب افتاده است. جوانان ماهشهر به ورزش‌هاي واليبال و بسكتبال علاقه زيادي دارند و براي تماشاي بازي‌ها از ساعت‌ها قبل به ورزشگاه مي‌آيند و باز هم مي‌گويم حيف است اگر تيمي مثل پتروشيمي به اين زودي از دور مسابقه‌ها كنار برود.

سرمربي تيم واليبال پتروشيمي بندر امام درباره پيروزي 3 بر يك تيمش برابر ابومسلم در هفته چهارم دور برگشت ليگ برتر خاطرنشان كرد: ابومسلم تيم خوبي است. مشهدي‌ها از نظر فني بسيار قرص و محكم هستند و نتايج و جايگاه آنها در جدول ليگ هم نشان مي‌دهد كه تاكنون موفق بوده‌اند. امتياز گيم‌هاي اول و دوم بين دو تيم تقسيم شد. در وقت سوم شاهد يك واليبال باكيفيت از دو تيم بوديم. ابومسلم و پتروشيمي هر دو قواعد تاكتيكي واليبال را رعايت مي‌كردند. تيم ما بازي را خيلي خوب شروع كرد و با سرويس‌هاي خوبي كه مي‌زد حريف را از نظر فني دچار مشكل ساخت. نكته قابل توجه در بازي خوب پتروشيمي بازگشت حامد صمدي به تيم و دريافت‌هاي خوب او بود. ديدار با ابومسلم جنگ قدرتي آن‌ها با سرعتي‌هاي ما به شمار مي‌رفت. در اين بازي امير رامشيني به جاي محسن محمدزاده پاسور تيم ما بود كه عملكرد قابل تحسيني داشت. بعد از اينكه در گيم سوم سرانجام حريف را با امتياز 33 بر 31 مغلوب كرديم. در وقت چهارم سد مقاومت آنها شكست و خيلي راحت بازي را به نفع خود به پايان برديم.

كاظمي درباره نتايج تيم پتروشيمي تا پايان هفته چهارم دور برگشت يادآور شد: پتروشيمي با يك سوم هزينه‌هاي سال گذشته راهي رقابت‌هاي ليگ امسال شد. با اين حال نتايج خوبي گرفت و با شكست تيم‌هاي قدرتمند اروميه و پيكان در دور رفت شگفتي‌ساز شد. متاسفانه به علت مصدوميت چند تن از بازيكنان و نبود بازيكن جايگزين مناسب در دور برگشت دچار مشكل شديم. امسال تيم ما 40 درصد بازيكن بومي و 20 درصد بازيكن جوان دارد و نبايد توقع معجزه از اين تيم داشت. اما من قول مي‌دهم با كارهاي زيربنايي كه در اين تيم انجام شده تا دو سال آينده پتروشيمي يكي از قطب‌هاي بلامنازع واليبال ايران خواهد بود. متاسفانه در برخي موارد نتيجه‌گرا بودن مديران فرصت را از مربيان مي‌گيرد. پتروشيمي اگر حمايت شود مي‌تواند در سال‌هاي آينده موفقيت‌هاي چشمگيري به دست آورد.

وي درباره بازي هفته آينده پتروشيمي برابر پيكان يادآور شد: پيكان تيم قدرتمندي است و شخصيت قهرماني دارد. هر كس در پيكان بازي مي‌كند وقتي در چارچوب يك تيم بااصالت قرار مي‌گيرد مجبور است خوب بازي كنند. بازي برابر چنين تيمي هميشه دشوار بوده است اما من نهايت سعي خودم را مي‌كنم كه همانند دور رفت كه اين تيم را شكست داديم بار ديگر شگفتي‌ساز شويم.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

جمعه 6 اسفند 1389  10:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها