استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: چای برای رفع خستگی مفید است و آرامبخش، ضد آلزایمر و شل كننده ماهیچههای قلب است.
محمد صالحی سورمقی ، افزود: چای یكی از گیاهانی است كه در شمال كشور كشت میشود و اشكال متفاوت تهیه میشود.
وی گفت: زمانی كه گیاه چای برداشت میشود، اگر به طور سریع خشك شود، چای سبز تولید میشود و اگر مدت زمانی آن را قرار دهند تا عملیات تخمیر بر روی آن انجام شود و سپس به آرامی خشك شود، چای سیاه تولید میشود.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: چای سیاه بیش از 50 خاصیت دارد كه به طور علمی به اثبات رسیده است.
صالحی سورمقی گفت: مصرف چای موجب رفع خستگی، آرامبخش، ضد ویروس و ضد آلزایمر، شل كننده ماهیچههای قلب است و به دلیل اینكه كافئین چای سریع جذب خون میشود بیشتر به عنوان مادهآرامبخش مصرف میكنند.
وی افزود: چای اگر خوب دم كشیده باشد، اثر بخشی بسیار زیادی دارد ولی اگر چای به خوبی دم نكشیده باشد یا اینكه جوشیده باشد اثرات درمانی خود را از دست میدهد.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: یك چای دم كشیده دارای رنگ نارنجی است و مصرف چای تازه دم میتواند، سردردهای ناشی از كار روزانه یا خستگی را از بین ببرد.
منبع:فارس نیوز