متخصصان نيوزلندي تاكيد كردند كه مصرف روزانه شير خطر ابتلا به سرطان را تا حد زيادي كاهش ميدهد.
اين متخصصان در آزمايشات باليني جديدي دريافتهاند: كودكاني كه هر روز مقادير مشخصي شير مينوشند در سنين بالاتر و 40 درصد كمتر از ساير همسالان خود در معرض خطر ابتلا به سرطان روده هستند. بر همين اساس نوشيدن نيم ليوان شير در روز تاثير محافظت كننده و پيشگيرانه قدرتمندي در برابر اين سرطان دارد.
دكتر بريان كوكز، استاديار و كارشناس اصلي اين مطالعه تاكيد كرد: كليد خاصيت ضد سرطاني شير در مصرف روزانه و درازمدت آن است.
به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس، دكتر كوكز اظهار داشت: نتايج آزمايشات ما تاييد كرد كه مصرف روزانه شير در دوران كودكي خطر ابتلا به سرطان روده را كاهش ميدهد و اين تاثير احتمالا به دليل عملكرد كلسيم است.
اين كارشناسان معتقدند كه كلسيم سلولهاي سرطاني را نابود ميسازد و ذخيرهاي را در سيستم ايمني بدن ايجاد ميكند كه ميتواند به مقابله با اين بيماري كمك كند.
اين يافته در چاپ آخر مجله آمريكايي «همهگير شناسي» منتشر شده است.
منبع:ایسنا