0

آمريكا زير ساخت‌هاي لازم براي حمله به ايران را ندارد

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

آمريكا زير ساخت‌هاي لازم براي حمله به ايران را ندارد

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كارشناس ارشد نظامي روس:
آمريكا زير ساخت‌هاي لازم براي حمله به ايران را ندارد

خبرگزاري فارس: يك كارشناس نظامي روس تأكيد كرد: آمريكا حتي اگر بخواهد زير ساخت‌هاي لازم براي حمله به ايران را در اختيار ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت ايران هسته‌اي، كنستانتين سيكف كه اكنون معاون رئيس آكادمي مسائل ژئوپلتيك در روسيه، گفت: «علت خودداري آمريكا از حمله به ايران آن نيست كه واشنگتن صلح دوست است بلكه زيرساخت‌هاي لازم براي حمله نظامي به ايران را ندارد».
وي كه با شبكه تلويزيوني روسيا اليوم گفت‌وگو مي‌كرد، اظها داشت: «اگر آمريكا اكنون به ايران حمله نمي‌كند به خاطر آن نيست كه واشنگتن صلح را دوست دارد. حمله نظامي به ايران و نابود تاسيسات هسته‌اي كه با سامانه‌هاي دفاعي هوايي فعال محافظت مي‌شود فقط به عمليات محدود هوايي نياز ندارد بلكه به عمليات نظامي هوايي يك ماهه و حتي بيشتر از يك ماه نياز دارد و اينجا صحبت از هيچ گونه حمله نظامي زميني نيست. حمله هوايي به شبكه‌اي از فرودگاه‌ها و زيرساخت‌هاي پيشرفته نياز دارد كه گنجايش حداقل 400 فروند جنگنده را داشته باشد و آمريكا هم اكنون چنين امكاناتي را در اختيار ندارد».
سيكف ادامه داد: «عراق هم اكنون نمي‌تواند اين معما را براي آمريكا حل كند زيرا آمريكايي‌ها بر همه خاك عراق كنترل ندارند. به همين سبب واشنگتن هم اكنون به ايران حمله نظامي نخواهد كرد».
سيكف سپس به موانع جغرافيايي حمله به ايران اشاره كرد و گفت: «ضربه زدن به ايران به يك مجموعه متمركز نيروي هوايي در مناطقي نياز دارد كه از هدفهاي مورد نظر بيش از 400 تا 600 كيلومتر فاصله نداشته باشد. هواپيماهاي اسرائيلي بايد مسيري به طول حدود 2000 كيلومتر را بپيمايند كه به سوخت گيري هوايي نياز است و تامين كافي سوخت گيري در هوا براي جنگنده‌ها در پرواز به سوي اهداف در ايران و بازگشت به اسرائيل وجود ندارد».
سيكف اضافه كرد: «نكته ديگر آن است كه قدرت عملي جمهوري آذربايجان كه امكان دارد هواپيماهايش را در اختيار آمريكا قرار دهد و همچنين قدرت عملي عراق تضمين كننده چنين حمله‌اي نيست. شايد بتوان حملات پراكنده با موشك‌هاي بال دار مستقر در كشتي را كه تا 2500كيلومتر برد دارند انجام داد يا آنكه هواپيماهاي بمب افكن مستقر در جزيره گوام در اقيانوس هند به ايران حمله كنند اما همه اينها نمي‌تواند هدف مورد انتظار را محقق سازد زيرا موشكهاي بال دار نمي‌تواند مكان‌هاي مستحكمي را مانند تاسيسات هسته‌اي ايران كه با مهندسي طراحي شده‌اند نابود كند. به همين سبب مشكلات زيادي وجود دارد».
وي درباره امكانات موجود در پايگاه هوايي گوام گفت: «از پايگاه گوام فقط هواپيماهاي بمب افكن راهبردي مي‌توانند پرواز كنند و بدون حمايت كافي سرنگون خواهند شد. عمليات حمله به عراق از مسافتي كمتر از 300 كيلومتر انجام گرفت. درست است كه هواپيماهاي بمب افكن آمريكايي در حمله به عراق از جزاير گوام در اقيانوس هند به پرواز در ‌آمدند اما آمريكايي‌ها زماني اين كار را انجام دادند كه امنيت هوايي پرواز اين هواپيماها را فراهم كردند. كنترل هوايي و فراهم آوردن زمينه پرواز امن هواپيماها مهمترين مسئله است. جنگنده‌هاي اف 15 بايد امنيت هوايي را فراهم كنند كه برد پروازي آنها نيز از 600 كيلومتر فراتر نمي‌رود».
سيكف گفت: «آمريكايي‌ها در عراق و افغانستان متحمل شكست نظامي شده‌اند. علت اين شكست نيز آن است كه آمريكا ديگر نمي‌تواند ماموريت اشغالگري را به سرانجام برساند و نمي‌تواند بر كشوري كه اشغال مي‌كند سيطره كامل داشته باشد. ناتواني در كنترل بر كشور اشغال شده نيز به معناي شكست و تحقق نيافتن اهداف جنگ است».
وي افزود: «وجود دولت‌هاي كنترل شده از سوي آمريكا در عراق و افغانستان بي‌معني است زيرا دولت‌هايي متزلزل هستند و زماني كه آمريكا از اين كشورها خارج شود بدون ترديد متلاشي خواهند شد».

انتهاي پيام/خ

جمعه 6 اسفند 1389  6:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها