بهرهبرداري از اينترنت بيسيم و مركز IT دانشگاه مازندران؛
مهدينژاد: تعداد دانشگاههاي كشور در 5 سال اخير 10 برابر شده است
خبرگزاري فارس: معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم گفت: در سال اول دولت نهم بين 30 تا 35 دانشگاه داشتيم كه با گسترش كمي فوقالعادهاي كه ظرف 5 سال اخير بوجود آمده، اكنون حدود 300 موسسه آموزش عالي در كشور داريم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، در مراسمي با حضور محمد مهدينژاد نوري معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، احمد احمدپور سرپرست دانشگاه، طهماسبي مديركل IT استانداري مازندران، بلباسي مدير پارك فناوري استان، معاونان دانشگاه و روساي دانشكدهها، اينترنت بيسيم(وايرلس) مركز اطلاعات و فناوري(IT)دانشگاه مازندران به بهرهبرداري رسيد.
در اين مراسم مهدينژاد با بيان اينكه دانشگاهها بايد نيروي كارآمد، خلاق و نوآور تحويل جامعه بدهند، اظهار داشت: از همه دانشگاهها انتظار ميرود تا نيروي كارآمد، خلاق، نوآور، پويا و پايبند به ارزشهاي اسلامي تحويل جامعه دهند تا بتوانند نياز جامعه را برآورده سازند.
وي افزود: دانشگاه يك بعدش تربيت نيروي انساني مورد نياز جامعه ميباشد كه بحث رفتاري و اعتقادياش مهم است و بديهي است دانشگاه ميتواند با نيروي علمي و جوانان پرانگيزهايي كه دارد به اين مهم بپردازد و نيروي هدفمند تحويل جامعه دهد.
معاون پژوهشي وزارت علوم با بيان اينكه دانشگاه بايد در رفع نيازهاي پژوهشي قدم بردارد، گفت: اگر در جامعه مسألهاي به روش پژوهشي و علمي حل شود بهترين ثمره را ميتواند داشته باشد، پس انتظار ما از دانشگاهها اين است كه در حل مسائل كشور پژوهشهاي هدفمند و جهتداري را ارائه دهند.
وي اضافه كرد: به دليل نگاهي كه نظام و حكومت به دانشگاهها دارد، مراكز آموزش عالي به جايگاه ويژهاي راه پيدا كردهاند.
مهدينژاد نوري در ادامه يادآور شد: در سال اول دولت نهم بين 30 تا 35 دانشگاه داشتيم كه با گسترش كمي فوقالعادهاي كه ظرف 5 سال اخير بوجود آمده، اكنون حدود 300 موسسه آموزش عالي در كشور داريم و از لحاظ نسبي بيشترين آن در مازندران ميباشد، نظير دانشگاههاي دولتي، پيام نور، علمي كاربردي، آزاد و موسسات غيرانتفاعي و اكنون نيز پارك علم و فناوري در مازندران افتتاح شد.
وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: ما در حال حاضر در ايران حدود 3 ميليون و 700 هزار دانشجو از مقطع كارداني تا دكترا داريم و اينها براي كشور فرصت بزرگي است.
همچنين در ادامه اين برنامه كلنگ بلوك 9 خوابگاه دختران دانشگاه مازندران توسط مهدي نژاد به زمين زده شد.
براساس اين گزارشف اين پروژه با اعتبار 17 ميليارد ريال در متراژ 3150 متر مربع در 4 طبقه با 17 اتاق 4 نفره با ظرفيت حدود 275 نفر در طول 24 ماه به بهرهبرداري خواهد رسيد.
احمداحمدپور سرپرست دانشگاه مازندران نيز در اين مراسم با بيان اينكه شروع به كار دانشگاه مازندران در سال 1358 بوده است، خاطر نشان كرد: دانشگاه مازندران در حال حاضر داراي 11 دانشكده علوم اقتصادي و اداري، الهيات و معارف اسلامي، علوم انساني و اجتماعي، هنر و معماري، حقوق و علوم سياسي، تربيت بدني و علوم ورزشي، شيمي، علوم پايه، فني و مهندسي، دامپزشكي و دانشكده رياضي با حدود 11 هزار دانشجو است كه از اين تعداد حدود 1400 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد با بيش از 30 رشته گرايش، 270 دانشجو در مقطع دكترا با بيش از 20 رشته گرايش و تعداد 225 اعضاي هيأت علمي است.
سرپرست دانشگاه مازندران در خصوص جايگاه دانشگاه مازندران در بين دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور گفت: طبق آخرين آمار و اطلاعات منتشر شده در دسامبر 2010 دانشگاه مازندران در بخش چاپ و ارائه مقالات ISIدر بين دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و مراكز تحقيقاتي كشور رتبه 15 و همچنين در بخش كيفيت مقالات رتبه 13 را كسب كرده است.
در پايان مراسم ناصر قدسي رئيس مركز رايانه و اطلاعرساني دانشگاه از اجراي طرح وايرلس سخن گفت و يادآور شد: اجراي طرح وايرلس با ايجاد زيرساختهايي همراه بود كه ما آن را در دانشگاه اجرا نموديم و در حال حاضر حدود 12 هزار كاربر در دانشگاه داريم و كار سخت افزاري پروژه در حدود 2 ماه به طول انجاميد و توانستيم به حدود 13 هزار نفر بصورت غيرحضوري و از طريق دبيرخانه در طول 2 ماه نام كاربري و رمز عبور بدهيم و 170هكتار از فضاي فيزيكي دانشگاه را تحت پوشش قرار دهيم.
انتهاي پيام/ع