سمپوزيوم جنينشناسي برگزار شد
خبرگزاري فارس: نخستين سمپوزيوم جنين شناسي با هدف ارتقاء دانشپذيران رشته جنين شناسي و ارائه آخرين دستاوردهاي اين رشته در پژوهشكده رويان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، نخستين سمپوزيوم آموزش جنين شناسي با هدف ارتقاء دانشپذيران رشته جنين شناسي و آشنايي بيشتر دانشجويان و اساتيد دانشگاهها با رشتههاي علوم مختلف زيستي و ارائه آخرين دستاوردهاي اين رشته در پژوهشكده رويان برگزار شد.
پوپك افتخاري يزدي عضو گروه جنينشناسي رويان و دبير علمي سمپوزيوم جنينشناسي گفت: از آنجايي كه اين سمپوزيوم بيشتر جنبه آموزشي دارد ارائه مقاله صورت نگرفته است بلكه به ارائه اخرين دستاوردهاي علمي جنينشناسي ميپردازد ضمن اينكه 250 نفر از دانشگاههاي مختلف كشور در اين سمپوزيوم شركت دارند.
وي افزود: بيوتكنولوژي جنين، لانهگزيني جنين، كلونينگ وترانس ژن، بيولوژي گامت، بيولوژي فرآيند لقاح، اصول انجماد گامت و جنين، كاربرد سلولهاي بنيادي در علمجنينشناسي و اصول حفظ قدرت باروري، از محورهاي مورد بحث و بررسي در اين سمپوزيوم خواهد بود.
هيوا عليپور نيز پژوهشگر جنين شناسي در سمپوزيوم جنين شناسي در خصوص آناليزم اسپرم با دستگاه CASA اظهار داشت: دستگاه آناليزم اسپرم يكي از دستاوردهاي علم به شمار ميرود كه با استفاده از آن بررسي و آناليزم اسپرم روند كامپيوتري پيدا كرده و دقت آناليزم اسپرم بالا ميرود.
وي گفت: از آنجايي كه روند حركت اسپرم معيار بررسي كيفيت آن است با استفاده از اين دستگاه اين امر با دقت بيشتري انجام خواهد شد همچنين اين دستگاه در اتوماسيون اسپرم در دامپروري نيز مؤثر است و موجب ميشود در مراكز تحقيقاتي كه اسپرم منجمد و صادر ميشود با استفاده از اين دستگاه از نظر اتوماسيون مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و به تعداد مناسب تقسيم شود.
عضو گروه جنينشناسي پژوهشكده رويان در پايان خاطرنشان كرد: دستگاه CASA از نوع با كيفيت در پژوهشگاه رويان مورد استفاده قرار ميگيرد.
انتهاي پيام/گ