تشرف يك آمريكايي به مذهب تشيع از طريق اينترنت
يك خانم آمريكايي در ايالت ميسوري از طريق چت كردن با يك ايراني در اينترنت به دين مبين اسلام و مذهب شيعه اثني عشري مشرف شد. اين خانم 35 ساله كه «ريجينيا» نام دارد مي گويد: مسيحيت هرگز نتوانست به پرسش هايم پاسخ بگويد و نتوانستم قلبا آن را بپذيرم و گرچه اسلام را به صورت ناگهاني پذيرفتم اما طي چندين نوبت چت كردن با يك ايراني برايم روشن شد كه شيعه اثني عشري تنها مذهبي است كه مي توانم گمشده خود را در آن بيابم. خانم «ريجينيا» پريروز هنگام تشرف به مذهب شيعه چشمانش اشكبار شد و هنگام پرسيدن درباره احساس او هنگام تشرف پاسخ داد: كلمات نمي تواند از عظمت اين لحظه و احساسات من چيزي بيان كند, فقط مي توانم بگويم كه من امروز دوباره متولد شدم. اين خانم كه نام «خديجه» را براي خود انتخاب كرده اكنون به شغل پرستاري در يكي از بيمارستانهاي ايالت ميسوري آمريكا مشغول است و با حجاب كامل بر سر كار خود حضور مي يابد. او مي گويد: من هنور يك مسلمان را در شهر خود نديده ام و گمان دارم كه تنها مسلمان شيعه شهر خود مي باشم, گرچه اقوام و اطرافيان من, حتي فرزندانم از مسلمان شدن من ناراحتند اما من با تحمل تمام اين سختيها قصد دارم تا آخر عمرم يك مسلمان واقعي باقي بمانم. |
روزنامه جمهوري اسلامي 18/01/1383 |
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
جمعه 6 اسفند 1389 12:42 AM
تشکرات از این پست