علي سعيدلو در مورد مسائل مختلفي همچون صهيونيستي بودن آرم المپيك 2012 لندن، آخرين وضعيت وزارت ورزش، موضوع يك درصد بودجه و بحث بخشش بازيكنان خاطي فوتبال سخن گفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در نشست مجمع فدراسيون وزنه برداري با اشاره به قدمهاي مثبت برداشته شده در سالهاي اخير خاطر نشان كرد: ما نسبت به گذشته قدم هاي خوبي برداشتهايم. در دولتهاي نهم و دهم تلاش كردهايم تا به ورزش خدمت بيشتري كنيم به عنوان نمونه در دهه فجر امسال 140 ميليارد تومان پروژه افتتاح كرديم و به جرات مي گويم در دولتهاي نهم و دهم تنها سازمان تربيت بدني به غير از بخش خصوصي و ارگانهاي ديگر به اندازه 50 سال گذشته زيرساخت بوجود آورده است. اينها در پيشگاه ملت بزرگ ايران چيزي نيست و هنوز هم كمبودهايي در ورزش وجود دارد.
وي ادامه داد: در گذشته بحث عدالت محوري كمتر مورد توجه قرار گرفته و ما سعي كردهايم با اين اعتقاد كار كنيم، البته به غير از زيرساختها همچون بخش هاي هياتها كمكهاي زيادي كردهايم.
**برويد و يك درصدها را در استانهايتان بگيريد
سعيدلو در ادامه به همه هياتهاي ورزشي گفت: موضوع يك درصد مصوبه دولت است و شما بايد برويد و اين يك درصد را در استانهايتان از استانداري و اداره كل تربيت بدني مطالبه كنيد. من دراين زمينه تمركز را برداشتهام و ميخواهم كه همه استانها در اين زمينه فعال باشند و اين يك قانون است و قطعي است و شما بايد برويد از مديران بخواهيد، هر كس هم كه اين كار را انجام ندهد خلاف كرده، موضوع يك درصد اولين موردي بود كه مقام معظم رهبري آن را تاييد كردند. رييس جمهور هم امروز به من گفت كه يك درصد را در لايحه بودجه سال آينده قرار داده و گفت كه هر كس بخواهد تخلف كند با او برخورد ميكنيم، اين هم يك عيدي است كه ما ميخواستيم به هياتهاي ورزشي بدهيم.
**آمدم تا از مجمعها سركشي كنم
به گزارش ايسنا، علي سعيدلو پس از مجمع انتخاباتي و گرفتن عكس يادگاري با اعضاي مجمع فدراسيون وزنهبرداري در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه چطور شده كه پس از يك و سال نيم حضور در راس ورزش براي اولين بار در مجمع يك فدراسيون شركت كرديد؟ پاسخ داد: مگر از ما كار غير معمول بر نميآيد؟ حتما نبايد كه ما كار معمولي بكنيم. من ميدانم كه دوستان در فدراسيونها زحمت زيادي ميكشند، وقتي به سازمان تربيت بدني آمدم 24 فدراسيون سرپرست داشتند كه برخي از آنها دو سال بود سرپرست بودند، ما سعي كرديم كه فدراسيونها را نظاممند كنيم و در انتخاب آنها دقت داشته باشيم و آنها را ساماندهي كنيم، طبق روال هم اين كار را انجام داديم و به شكل معقولي تا به حال پيش رفته است، تاكنون نيز با توجه به اين كه مشغله ما زياد بود فرصت نبود كه در مجمعها شركت كنيم. امروز وقت داشتم و آمدم تا در مجمع فدراسيون وزنه برداري خودم حضور داشته باشم، البته ما قصد داريم اساسنامه فدراسيونها را اصلاح كنيم و بايد از فرصتهاي بوجود آمده در ورزش استفاده كنيم. به عنوان نمونه همين فدراسيون وزنه برداري را نگاه كنيد، وقتي مديريت آن را به رضازاده سپرديم دچار بحرانهاي فراواني بود اما با تغيير مديريت و اصلاح كار و پشتيباني شما ديديد چه نتايج خوبي در مسابقههاي تركيه و چين گرفتند.
**سازمان به تناسب رشتهها پول ميدهد
رييس سازمان تربيت بدني در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران درباره تناسب اختصاص بودجه به فوتبال و رشتههاي ديگر نيز اظهار كرد: معمولا دوستان مسائل مختلفي را در مجمعها مطرح ميكنند كه بيشتر آنها مسائلي مالي است. حق هم دارند و با توجه به سرعت پيشرفتي كه ما در حوزههاي مختلف داريم آنها ميخواهند همين سرعت را در ورزش داشته باشيم. اما با توجه به اين كه در گذشته كمتر به ورزش توجه ميشده ما مشكلات زيادي داريم اما خوشبختانه امروز با اجراي يك درصد بودجه دستگاههاي مختلف ورزش نيز ميتواند رشد كند. با اين روال به نظر من ورزش ميتواند نفش بكشد. ما به تناسب استقبال مردمي و گستردگي رشته ورزشي به آنها پول ميدهيم. فوتبال هم اعتبار خاص خود را دارد. اما من ميتوانم بگويم كه ما به صورت عادلانه بودجه را توزيع ميكنيم.
** وزارت ورزش در مراحل اجرايي است
به گزارش ايسنا، معاون رييس جمهور در ادامه درباره تشكيل وزارت ورزش نيز گفت: بحث وزارت ورزش مراحل اجرايياش را طي ميكند. قانون مراحل اجرايي را به ما نشان داده و مسوولاني كه در اين زمينه تصميمگير هستند نيز مراحل اجرايي را پيگيري ميكنند.
**درخواست من براي بخشيدگي بازيكن فوتبال قانوني بود
علي سعيدلو در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر حاشيهاي كه دخالت او در بخشش يكي از بازيكنان فوتبال (جاسم كرار، بازيكن تراكتورسازي تبريز) بوجود آورده بود نيز گفت: به نظر من بخشيدگي بايد جاي تشكر داشته باشد نه انتقاد. من همه جا براي بازديد اماكن ورزشي مي روم. تيمها هم از اين جمله مستثني نيستند چرا كه آنها نيز براي خودمان است. يكي از اين تيمها به من گفت كه براي رفع محروميت بازيكنش كاري كنم. من گفتم در اين زمينه دخالت نميكنم اما از آنها خواستم كه با مسوولين مربوطه تماس بگيرند و ببينند كه آيا قانون به من اجازه ميدهد دخالت كنم يا خير؟آنها وقتي استعلام كردند گفتند كه در گذشته نيز چنين اتفاقاتي نيز افتاده است و رييس سازمان ميتواند وارد شود و ميانجيگري كند، من از آنها خواستم كه اين محروميت را ببخشند، آنها كه انتقاد ميكنند يادشان رفته است كه در گذشته چنين اتفاقاتي افتاده است و قانوني و صحيح است.
**كميته المپيك بخش كوچكي از ورزش است
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر مشكل مالي فدراسيونهاي ورزشي در آستانهي حضور در رقابتهاي انتخابي المپيك لندن نيز گفت: اگر بخواهيم كار قهرماني را در ورزش تقسيم كنيم درصد بالايي از آنها بر عهده هياتهاست كه استعدادها را پيدا ميكنند و با زحمت آنها را رشد ميدهند. بعد از آن فدراسيونها اينها را گلچين ميكنند تا به قهرماني برسند، يكسري از سازمانها مانند سازمان تربيت بدني بخشي كوچكي از كار را انجام مي دهند و براساس قانون حمايت مي كنند، اكنون بودجه ورزش هزار ميليارد تومان است، حالا نميتوان يك دستگاه كوچكي كه نامش كميته ملي المپيك است در اين ميان بگويد كه ما مشكل داريم يا بودجه نداريم. ما هم در حال پيگيري هستيم، آنها هم دچار مشكل هستند و ما قبول داريم. اما بايد مشكل بودجه به صورت طبيعي حل شود. بايد در زمينه بودجه تدبير بوجود بيايد و با حاشيهسازي نميتوان مشكلات را حل كرد. البته به نظر من اين موضوع هم مشكل خاصي نيست.
**پيگير شائبههاي دخالت صهيونيستها در المپيك لندن هستيم
سعيدلو در پايان در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در رابطه با شائبه دخالت صهيونيستها در المپيك لندن گفت: من اين موضوع را كه مربوط به آرم بازيهاي المپيك است شنيدهام، اين يكي از وظيفههايي است كه بر عهده كميته ملي المپيك است و بايد آن را پيگيري كند. من منتظر هستم تا ببينم آنها چه گزارشي به من ارائه خواهند داد، البته اگر اين موضوع براي ما ثابت شود خط مشيها نظام مشخص است و در اين زمينه مطمئنم كه عدهاي زيادهخواه نميتوانند ورزش دنيا را تحت تاثير قرار دهند چرا كه المپيك براي همه است و آنها نميتوانند در اين زمينه دخالتي داشته باشند.