0

كارآفرينان نيازمند كمك دولت و مجلس هستند

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

كارآفرينان نيازمند كمك دولت و مجلس هستند

نسخه چاپي ارسال به دوستان
محسن رضايي:
كارآفرينان نيازمند كمك دولت و مجلس هستند

خبرگزاري فارس: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: كارآفرينان ما در كشور به شدت نياز به كمك دولت، مجلس، دانشگاه‌ها و نهادهاي علمي دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، محسن رضايي پيش از ظهر امروز در ارتباط از طريق ويديو كنفرانس در همايش كارآفريني در افق 1404 كه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد قزوين برگزار شد، اظهار داشت: چشم‌انداز نقشه راه ما را براي پيشرفت و توسعه فراهم كرده و در خصوص چشم‌انداز ايران 1404 و ابعاد مختلف آن در دو تا سه سال اخير در مناطق مختلف بحث شده است.
وي ادامه داد: با توجه به اين امر موضوع كارآفريني و چشم‌انداز 1404 به استان قزوين داده شد كه اميدواريم به اين همايش اكتفا نشود و تلاش شود موضوع كارآفريني و چشم‌انداز در 1404 پايه محكمي را در اين استان قرار دهد و به عنوان مرجع توسعه اين استان شناخته شود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: انسان در جامعه انساني به دنبال رستگاري، سعادتمندي و تعالي است و اين امر زماني حاصل مي‌شود كه شكوفايي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي در زندگي انسان رخ دهد و ما بدون شكوفايي سعادتمند نشده و جامعه ما به كمال و نيكبختي نمي‌رسد.
وي عنوان داشت: اين شكوفايي اقتصادي و فرهنگي محصول سعي و تلاش آدمي است، البته اين تلاش فقط در بعد كمي مورد توجه نيست به ويژه در دو قرن اخير كه علم و فناوري در زندگي و جامعه انساني نقش برجسته دارد.
رضايي يادآور شد: ساعات كار زياد و فشار كاري تنها ضامن سعادتمندي انسان نيست بلكه كيفيت كار و تلاش براي اينكه انسان بتواند به اهداف خود برسد بسيار مهم است؛ اين كيفيت به معناي خلاقيت، نوآوري و استفاده از فرصت‌ها است و شكوفايي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي ضامن سعادتمندي است و خود نيز شكوفايي ضامن تلاش كمي و كيفي است.
وي تصريح كرد: كارآفريني در خط مقدم تلاش آدمي است و تلاش از بعد كمي و كيفي به موضوع كارآفريني ارتباط دارد؛ كارآفريني سرچشمه تلاش و سعي آدمي و سرچشمه شكوفايي، توسعه و رشد اقتصادي است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اهميت كارآفريني در سطوح مختلف اعلام كرد: ما بايد بدانيم كارآفريني چيست، چگونه شكل مي‌گيرد، در چه سطحي مطرح است و رابطه دولت، مجلس، قوه قضائيه، استانداري، فرمانداران و دانشگاه‌ها با كارآفريني چيست و چه مسئوليتي دارند اگر بتوانيم همه اين مسئوليت‌ها و نقش‌ها را در رابطه با كارآفريني خوب تعريف كنيم به جامعه كارآفرين مي‌رسيم و در چنين جامعه‌اي مجموعه‌هاي كارآفرين مي‌توانند به راحتي نقش خود را پيدا كرده و ايفا كنند.
وي يادآور شد: ما داراي كارآفريني مثبت و منفي هستيم، كارآفريني منفي به بازارهاي پنهان و كارهاي خلاف و نامشروع مربوط مي‌شود و كارآفريني مثبت به ارزش و توليد ثروت مشروع و مفيد منجر مي‌شود و بايد كارآفريني منفي و مثبت را جدا كرده و به سمت كارآفريني مثبت سوق دهيم.
رضايي اعلام كرد: كارآفريني نياز به يك نقشه و قانون جامع در كشور دارد كه در اين قانون بايد همه روابط بين فعالان و عاملان اقتصادي، صنعت و دانشگاه را تعيين كنيم، محور اصلي كارآفريني با خلاقيت و نوآوري ارتباط دارد تا يك فكر و ايده نو تبديل به محصول، اختراع و ابتكار عملياتي شود و از طرفي نيز كارآفريني با شكار و استفاده درست فرصت‌ها و صرفه‌جويي در هزينه‌ها روبروست.
وي تأكيد كرد: بنابراين يك كارآفرين كه كسب و كاري را توليد مي‌كند بايد يك نگاه سه جانبه داشته باشد كه در اين بحث خلاقيت و نوآوري و شناسايي فرصت‌ها مهم است كه براي اين منظور بايد تهديدات را بدانيم و در هر دوي اين وارد بايد مسئله صرفه‌جويي‌ها در هزينه ديده شود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: وقتي به موضوع كارآفريني نگاه مي‌كنيم متوجه مي‌شويم در اين بحث تنها بنگاه و كارآفرين عامل موثر نيست بلكه محيط پيراموني نيز مهم است، امروز محيط بين‌المللي در اين حوزه ايفاي نقش مي‌كند، از اين‌رو كارآفرينان نياز به كمك دولت، دانشگاه‌ها و نهادهاي فرهنگي، سياسي، اقتصادي و حقوقي دارند.
وي تأكيد كرد: اين قانون است كه وقتي ركود اقتصادي پيش مي‌آيد دولت بايد فشار مالياتي را كاهش دهد تا كارآفرين بتواند در فضاي رونق قرار گيرد، بنابراين كارآفرينان ما در كشور به شدت نياز به كمك دولت، دانشگاه‌ها و نهادهاي علمي دارند.
رضايي خاطرنشان كرد: اميدواريم در دوره‌اي كه جمهوري اسلامي وارد دوره شكوفايي و پيشرفت شده همه دست به دست هم دهيم و از مسائل حاشيه‌اي كه بعضاً از روي جهل و جهالت درست مي‌شود و يا از روي بغض و رقابت و يا تحمل ناپذيري است و يا ياد نگرفته‌ايم كه در محيط جمعي با هم چگونه زندگي كنيم، دوري كرده و بدانيم زندگي كردن، تحمل پذيري و كمك به هم از عوامل موفقيت ماست و دولت‌ها، مجلس و قوه قضائيه نيز به كمك كارآفرينان آيند.
وي ادامه داد: ما براي رسيدن به محيط كسب و كار مناسب چند اقدام مهم را داريم، نخست سياست‌هاي برنامه پنجم توسعه است كه مواد و احكامي براي تسهيل و حل موانع كارآفريني در آن در نظر گرفته شده است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: موضوع ديگر سياست‌هاي اصل 44 است كه كمك مي‌كند دولت از فضاي رقابت با مردم بيرون آيد، وقتي دولت خود را رقيب مي‌داند قدرتي به مردم نمي‌دهد كه بتوانند در صحنه كارآفريني ايفاي نقش كنند و تلاش ماست اين سياست‌ها به خوبي عمل شود.
وي يادآور شد: همچنين بنگاه‌هايي كه به شبه دولتي‌ها داده شده است نيز يك مرحله است كه در مرحله بعد اين بنگاه‌ها به بخش خصوصي و تعاوني‌ها داده مي‌شود.
رضايي اضافه كرد: ما بايد محيط كسب و كار در كشور را در برنامه پنجم در حد مطلوبي داشته باشيم، در دنيا يك كارآفرين در بروكراسي اداري وقت زيادي نمي‌گذارد علت موفقيت چين اين است كه كارآفرين دنبال وام نمي‌رود بلكه اين بانك‌ها كه به دنبال كارآفرينان مي‌روند بنابراين ما اگر بخواهيم به ايده‌آل‌ها برسيم بايد به اين موارد توجه كنيم.
انتهاي پيام/غ10/ح

پنج شنبه 5 اسفند 1389  6:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها