0

تشرف آیت الله حاج میرزا مهدی اصفهانی (ره) حضرت آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) قضیه معروف استادشا

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

تشرف آیت الله حاج میرزا مهدی اصفهانی (ره) حضرت آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) قضیه معروف استادشا

تشرف آیت الله حاج میرزا مهدی اصفهانی (ره) حضرت آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) قضیه معروف استادشان ، مرحوم حضرت آیت الله آقا میرزا مهدی اصفهانی (ره) را اینچنین نقل می فرمودند که مرحوم آیت الله میرزای اصفهانی (ره) می فرمود :
در ایام تحصیل که در نجف بودم ، در علم اخلاق و تزکیه نفس و سیر و سلوک از محضر آقا سید احمد کربلایی (ره) که یکی از علمای اهل عرفان بلند پایه بود استفاده می کردم ، تا آنکه در رشد و کمالات معنوی و تزکیه نفس از نظر ایشان به حد کمال ، و به اصطلاح به مقام قطبیت و فناء فی الله رسیدم .
ایشان به من درجه و سمت دستگیری از دیگران را داد ، و مرا استاد در فلسفه ی اشراق می شمرد و عارف کامل و قطب و فانی فی الله می دانست ، ولی من که خودم را نمی توانستم فریب دهم و می دیدم از این راه به معارف حقه ی خالصه ی قرآنی دست نیافته ام ، و دلم آرام نگرفته بود و خود را در کمالات ناقص می دانستم ، تا آنکه به فکرم رسید شبهای چهارشنبه به مسجد سهله بروم و متوسل به حضرت بقیة الله - ارواحناه فداه بشوم . شاید آن آقایی که خدای متعال او را برای ما غوث و پناهگاه خلق کرده ، توجهی به من بفرماید و صراط مستقیم را به من نشان بدهد .

لذا به مسجد سهله می رفتم و از جمیع علومی که :

علم رسمی سر بسر قیل است و قال * نه از آن کیفیتی حاصل نه حال

و از افکار عرفانی متصوفه ، و از بافته های فلاسفه خود را خالی کردم ، و صد در صد با کمال اخلاص و توجه به مقام آن حضرت ، خود را در اختیار گذاشتم . و پس از مدتی توسل ، جمال پر نور حضرت بقیه الله - ارواحنا فداه - ظاهر شدند و به من اظهار لطف زیادی کردند ، و برای آنکه میزانی در دست داشته باشم و همیشه با آن میزان حرکت کنم ، این جمله را به من فرمودند :

« طلب المعارف من غیر طریقنا أهل البیت مساوق لانکارتا »

یعنی جست و جوی معارف و شناخت حقایق ، از غیر راه ما اهل بیت ، مساوی است با انکار ما .

وقتی مرحوم میرزای اصفهانی این جمله را از آن حضرت می شنود ، متوجه می گردد که باید « معارف حقه » را تنها و تنها ار مضامین آیات قرآن و روایات اهل بیت عصمت و طهارت استفاده کند ، لذا در این راه می کوشد و به مشهد مقدس مشرف می گردد و راه کسب معارف قرآن و اهل بیت را به اهل علم می آموزد ، و شاگردانی که همه اهل معنی و تزکیه نفس و در صراط مستقیم معارف حقه هستند (برخی اهل تشرف نیز می باشند) ، به جامعه روحانیت تحویل می دهد .

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

پنج شنبه 5 اسفند 1389  5:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها