0

اسرائيل تخريب محمود عباس را آغاز كرد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/12/05 - 13:24
شماره:8912050191
نسخه چاپي ارسال به دوستان
با توجه به قيام مردم عرب عليه سران خود؛

خبرگزاري فارس: در حالي كه رژيم صهيونيستي تاكنون بر مذاكره با تشكيلات خودگردان تاكيد مي‌كرد، نخست‌وزير اين رژيم، با توجه به نارضايتي مردم بيشتر كشورهاي عربي از روساي خود تخريب محمود عباس را آغاز و اعلام كرد كه وي شريك صلح اسرائيل نيست.

به گزارش فارس به نقل از رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي، "بنيامين نتانياهو " در كنست (پارلمان) رژيم صهيونيستي با اشاره به مذاكرات با تشكيلات خودگردان گفت: بايد واقع‌بين بود، در حال حاضر بحث و جدل بر سر اين است كه آيا شريك فلسطيني براي صلح وجود دارد؟ آيا تشكيلات خودگردان است؟

برخي تحليلگران اعلام كردندن رژيم صهيونيستي با ديدن نارضايتي و انقلاب مردم كشورهاي عربي عليه سران خود، معتقد است كه محمود عباس ديگر گزينه‌اي سوخته براي تل‌آويو است و هر لحظه امكان دارد مردم كرانه باختري و ديگر نقاط فلسطين عليه وي قيام كنند. بنابراين تل‌آويو در صدد است در اين موضوع پيش‌دستي كند.

نتانياهو همچنين گفت: امروز ما از وجود اين شريك مطمئن نيستيم و ما نمي‌دانيم فردا چه اتفاقي مي‌افتد و در جهان عربي چه چيزي رخ خواهد داد.

نخست وزير رژيم صهيونيستي در حالي اعلام مي‌كند كه تل‌آويو نميداند فردا چه اتفاقي مي‌افتد كه تا چندي پيش بر ادامه مذاكرات با تشكيلات خودگردان تاكيد مي‌كرد.

وي تصريح كرد: پنج سال پيش من و دوستانم گفتيم كه اگر عقب‌نشيني از نوار غزه صورت گيرد حماس جاي ما را خواهد گرفت همه گفتند ما ترسو هستيم و من هم از دولت استعفا كردم و گفتم كه ايران حماس را به سلاح تجهيز خواهد كرد باز هم مخالفان من گفتند كه تو ترسو هستي.

نتانياهو در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به حوادث جاري در مصر، تونس، ليبي، يمن، بحرين و ديگر كشورهاي عربي اظهار داشت: ما در مرحله انتقالي به سر مي‌بريم و بي‌ثباتي در كشورهاي عربي وجود دارد و ممكن است كه اين وضعيت بي‌ثبات سال‌هاي طولاني تداوم داشته باشد.
انتهاي پيام/.++

پنج شنبه 5 اسفند 1389  3:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها