0

کلوچه چینی مرغ و گوشت

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

کلوچه چینی مرغ و گوشت

مواد لازم :  

گوشت سینه مرغ بدون پوس  450 گرم
گوشت راسته گوساله  100 گرم
قارچ  4 عدد
شاه بلوط  230 گرم
آرد ذرت  2 قاشق مرباخوری
پیاز سبز خرد شده  3 عدد
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
روغن  3 قاشق سوپخوری
سس سویا  1 قاشق سوپخوری
روغن كنجد  1 قاشق مرباخوری
شكر  0.5 قاشق مرباخوری
آب  1 فنجان
آرد سفید  2 فنجان
بكین پودر  3 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

روغ قارچها آبجوش بریزد و بمدت 20 دقیقه كنار بگذارید تا خیس بخورند سپس آبكش كرده و ساقه آنها را جدا كنید. قارچها و بلوط آبكش شده را ریز خرد كنید. گوشت و مرغ را نیز ریز خرد كرده و با آرد ذرت و آبلیمو مخلوط نمائید . روغن را در ماهیتابه داغ كنید و پیازچه و زنجبیل را بمدت یك دقیقه تفت دهید . گوشت , مرغ , بلوط و قارچ خرد شده را بیافزایید و بهم بزنید تا نرم شوند , سس را اضافه كرده و بهم بزنید تا مخلوط بجوشد سپس از روی گاز بردارید و در دمای اتاق قرار داده تا خنك شود.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه خمیر :
آرد , بكینگ پودر و شكر را در كاسه ای الك كرده و وسط ان را گود كنید آب و روغن را كم كم به ان اضافه كرده و مخلوط كنید تا بصورت خمیر نرم و قابل انعطافی شود. خمیر را روی سطح آردی ورز دهید و آن را با مشماع پلاستیكی پوشانده و بمدت ده دقیقه كنار بگذارید خمیر را از وسط نصف كرده و هر نیم آن را بصورت سوسیس بپیچید . سپس هر یك را به 8 قطعه مساوی ببرید و آنها را با كف دست پهن كنید و با وردنه به شكل دایره 9 سانتی متری صاف كنید
یك قاشق غذاخوری از مخلوط را وسط هر یك از برشهای گرد خمیر قرار داده و لبه ها را بطرف هم جمع كنید و محكم بپیچید . كلوچه ها را در كاغذ روغنی پیچیده و در بخار پز قرار داده و درب آن را ببندید تا بمدت 10 دقیقه با بخار آب پخته و سفت شوند.
طرز تهیه سس :
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنید

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

پنج شنبه 5 اسفند 1389  1:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها