0

قارچ پر شده چینی

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

قارچ پر شده چینی

قارچ پر شده چینی

مواد لازم :  

قارچ  250 گرم
گوشت چرخ كرده  60 گرم
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
شكر  1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  1 فنجان
میگو تاره  100 گرم
آرد سفید  0.75 فنجان
روغن  1 فنجان
بكین پودر  2 قاشق مرباخوری
شیر هموژنیزه  0.5 فنجان
آب  0.5 فنجان

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنید و اماده كنار بگذارید.
قارچها را تمیز كرده و ساقه آنها را جدا كنید . گوشت را با سس سویا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و میگوی خرد شده را نیز بیافزایید و آنها را حفره خالی كلاهك قارچها قرار دهید . روی قارچها آرد بپاشید و در خمیری كه آماده نموده اید فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقیقه سرخ كنید تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .

طرز تهیه خمیر :
مواد خشك را در كاسه ای الك كرده و وسط آن را گود كنید و آب و شیر را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود .

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها