قارچ پر شده چینی
مواد لازم :
قارچ 250 گرم
گوشت چرخ كرده 60 گرم
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 فنجان
میگو تاره 100 گرم
آرد سفید 0.75 فنجان
روغن 1 فنجان
بكین پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر هموژنیزه 0.5 فنجان
آب 0.5 فنجان
طرز تهیه :
شما می توانید در صورت تمایل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنید و اماده كنار بگذارید.
قارچها را تمیز كرده و ساقه آنها را جدا كنید . گوشت را با سس سویا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و میگوی خرد شده را نیز بیافزایید و آنها را حفره خالی كلاهك قارچها قرار دهید . روی قارچها آرد بپاشید و در خمیری كه آماده نموده اید فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقیقه سرخ كنید تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .
طرز تهیه خمیر :
مواد خشك را در كاسه ای الك كرده و وسط آن را گود كنید و آب و شیر را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود .