مواد لازم :
آرد سفید 1.5 فنجان
آب 2 فنجان
روغن اعلای كرمانشاهی 125 گرم
كره 125 گرم
شكر 0.75 فنجان
تخم مرغ 5 عدد
شیر هموژنیزه 0.5 فنجان
طرز تهیه :
بهتر است این تارتها را گرم , بلافاصله بعد از پخت سرو نمایید , همچنین می توانید آنها را از یك روز قبل آماده كرده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید , كره و روغن حیوانی را نیز در یخچال نگهداری كنید .
طرز تهیه خمیر آبی :
آرد را در كاسه ای الك كنید و آب كافی به ان افزوده و بهم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود , خمیر را روی سطح آردی ورز دهید تا نرم شود و ان را بصورت مستطیلی به ابعاد 8×12 سانتی متر فرم دهید و با مشماع پوشانده و بمدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید
طرز تهیه خمیر روغنی :
آرد را در كاسه ای الك كرده و كره و روغن حیوانی را به آن افزوده و مخلوط كنید و روی آن را با مشاماع پوشانده و بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس خمیر را روی سطح آردی با وردنه بصورت مستطیلی به ابعاد 12 × 15 سانتی متر صاف كنید .
طرز تهیه فرنی :
شكر و آب را د قابلمه ای ریخته و روی گاز قرار دهید بدون اینكه بجوشد بهم بزنید تا شكر حل شود سپس كنار گذاشته تا خنك شود , شربت شكر , تخم مرغها و شیر را در كاسه ای مخلوط كرده و با چنگال بهم بزنید.
آماده كردن تارت :
مرحله 1 :
خمیر مستطیلی آبی را در یك طرف خمیر مستطیلی روغنی قرار داده و طرف دیگر خمیر روغنی را روی خمیر آبی تا بزنید بطوریكه روی آن را بپوشاند , خمیر را برگردانید بطوریكه طرف تای ان سمت چپ شما باشد و آن را بصورت مستطیلی به ابعاد 12 × 30 سانتی متر بپیچید .
مرحله 2 :
لبه های كوتاهتر مستطیل را طوریكه در مركز با هم تلاقی داشته باشند تا بزنید و مجددا بار دیگر آن را از وسط تا كنید . عمل پیچیدن و تا زدن را سه بار دیگر ادامه دهید و دقت كنید كه هر بار طرف تای آن سمت چپ شما باشد .
مرحله 3 :
خمیر را با وردنه صاف كنید بطوریكه قطر آن دو میلی متر شود و با چاقوی شیار دار آن را بصورت دایره های 9 سانتی متری ببرید و در قالبهای گود شیار دار تارت فرو كرده و فرنی را با دقت روی آن بریزید و بمدت 10 دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را كمتر كرده و بمدت 15 دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا سفت شده و شكل بگیرند