مواد لازم :
قارچ 750 گرم
زنجبیل 110 گرم
پیاز سبز 1 عدد
آب 1 فنجان
روغن 1 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
بادام 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
گلهای كلمها را به قطعات كوچكتر خرد كنید و با زنجبیل , پیازچه و آب در ماهیتابه ریخته و آن را بجوشانید سپس آبكش كرده و زنجبیل و پیازچه را جدا كنید . روغن را در ماهیتابه گرم كرده و سس سویا , آبلیمو و شكر را افزوده و بهم بزنید و روی گل كلمها بریزید , آن را سرو نمائید و با بادام تزئین كنید.