املت لوبیا و میگو چینی
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
میگو تاره 185 گرم
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
پیاز سبز 6 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شكر 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
تخم مرغها را بهم برنید تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط كنید , كف ماهیتابه را با روغن كمی چرب كنید و ان را گرم كرده و یك چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یك طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط كرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یك دقیقه با حرارت ملایم بجوشد