گوشت راسته کبابی چینی
مواد لازم :
گوشت راسته گوساله 1000 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
پیاز 1 قاشق سوپخوری
ادویه 0.25 قاشق مرباخوری
سس چینی 1 قاشق سوپخوری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
سیر 1 عدد
طرز تهیه :
گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و بمدت 20 دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید.
همچنین بدانید سس چینی مخلوط مواد فوق است : لوبیا ، سیر و پیاز پوره شده .