0

مرغ با برنج ترد چینی

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

مرغ با برنج ترد چینی

مرغ با برنج ترد

مواد لازم :  

برنج  2 فنجان
روغن  0.5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای  1 عدد
گوشت سینه مرغ بدون پوس  2 عدد
پیاز  1 عدد
گوشت بدون استخوان  60 گرم
پیاز سبز خرد شده  2 عدد
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
شكر  2 قاشق مرباخوری
سركه  3 قاشق مرباخوری
زنجبیل  1 قاشق مرباخوری
سس سویا  3 قاشق مرباخوری
آرد ذرت  2 قاشق مرباخوری
آب  1 فنجان

طرز تهیه :

برنج را با مقدار كافی آب در قابلمه ای بریزید بطوریكه سه سانتی متر بالاتر از سطح برنج باشد و درب قابلمه را گذاشته و ان را بجوشانید سپس شعله زیر قابلمه را كم كرده و بمدت سی دقیقه بپزید تا آب آن جذب شده و برنج نرم شود . درب قابلمه را برداشته و برنج را بمدت یك شب داخل قابلمه كنار بگذارید تا خشك شود سپس برنج را از قابلمه روی تخته برگردانید و بصورت برشهای مربعی ضخیم ببرید . برنجها را در روغن داغ فراوان سرخ كنید , روغن را در ماهیتابه گرم مرده پیاز را بمدت چند دقیقه در ان سرخ كنید سپس گوشت و پیازچه را بیافزایید و بمدت یك دقیقه تفت دهید و انها را از ماهیتابه خارج كنید . مخلوط سس گوجه شكر , سركه , زنجبیل , سس سویا و مخلوط آب و آرد ذرت را افزوده و مرغ و مخلوط سبزیجات را نیز اضافه كنید و بمدت یك دقیقه بهم بزنید تا گرم شوند برشهای قالبی برنج را در بشقاب سرو نموده و مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها