مرغ با برنج ترد
مواد لازم :
برنج 2 فنجان
روغن 0.5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
گوشت سینه مرغ بدون پوس 2 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت بدون استخوان 60 گرم
پیاز سبز خرد شده 2 عدد
سس گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
شكر 2 قاشق مرباخوری
سركه 3 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
سس سویا 3 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری
آب 1 فنجان
طرز تهیه :
برنج را با مقدار كافی آب در قابلمه ای بریزید بطوریكه سه سانتی متر بالاتر از سطح برنج باشد و درب قابلمه را گذاشته و ان را بجوشانید سپس شعله زیر قابلمه را كم كرده و بمدت سی دقیقه بپزید تا آب آن جذب شده و برنج نرم شود . درب قابلمه را برداشته و برنج را بمدت یك شب داخل قابلمه كنار بگذارید تا خشك شود سپس برنج را از قابلمه روی تخته برگردانید و بصورت برشهای مربعی ضخیم ببرید . برنجها را در روغن داغ فراوان سرخ كنید , روغن را در ماهیتابه گرم مرده پیاز را بمدت چند دقیقه در ان سرخ كنید سپس گوشت و پیازچه را بیافزایید و بمدت یك دقیقه تفت دهید و انها را از ماهیتابه خارج كنید . مخلوط سس گوجه شكر , سركه , زنجبیل , سس سویا و مخلوط آب و آرد ذرت را افزوده و مرغ و مخلوط سبزیجات را نیز اضافه كنید و بمدت یك دقیقه بهم بزنید تا گرم شوند برشهای قالبی برنج را در بشقاب سرو نموده و مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.