مواد لازم :
گوشت مرغابی 1 عدد
عسل 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
پرتقال 2 عدد
آب پرتقال 1 فنجان
آب لیموترش 0.25 فنجان
آب مرغ 0.25 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
كمپوت هلو 425 گرم
آناناس كنسرو شیرین 450 گرم
طرز تهیه :
این غذا را با مخلوط یك قاشق غذا خوری سس فلفل و یك قاشق چایخوری سس سویا سرو نمایید .
اردك را تمیز كرده و گردن آن را جدا كنید و بشوئید , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سویا و عسل چرب كنید و در ظرفی قرار داده و بدون اینكه درب آن را بگذارید بمدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنید و بمدت یك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزید سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه سرو نمایید .
طرز تهیه سس میوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهای آن را جدا سازید و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنید , آب پرتقال , عسل , آبلیمو , سس سویا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهیتابه ریخته و روی گاز قرار داده و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , گلابی , آناناس و پرتقالها را بیافزایید و مخلوط كنید