0

اردک سرخ شده همراه با سس میوه

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

اردک سرخ شده همراه با سس میوه

مواد لازم :  

گوشت مرغابی  1 عدد
عسل  2 قاشق سوپخوری
سس سویا  2 قاشق سوپخوری
روغن  1 قاشق سوپخوری
پرتقال  2 عدد
آب پرتقال  1 فنجان
آب لیموترش  0.25 فنجان
آب مرغ  0.25 فنجان
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری
آب  1 قاشق سوپخوری
كمپوت هلو  425 گرم
آناناس كنسرو شیرین  450 گرم

طرز تهیه :

این غذا را با مخلوط یك قاشق غذا خوری سس فلفل و یك قاشق چایخوری سس سویا سرو نمایید .
اردك را تمیز كرده و گردن آن را جدا كنید و بشوئید , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سویا و عسل چرب كنید و در ظرفی قرار داده و بدون اینكه درب آن را بگذارید بمدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنید و بمدت یك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزید سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه سرو نمایید .

طرز تهیه سس میوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهای آن را جدا سازید و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنید , آب پرتقال , عسل , آبلیمو , سس سویا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهیتابه ریخته و روی گاز قرار داده و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , گلابی , آناناس و پرتقالها را بیافزایید و مخلوط كنید

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

پنج شنبه 5 اسفند 1389  12:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها