گوشت كبابی با قارچ صدفی
مواد لازم :
قارچ 30 عدد
گوشت راسته گوساله 185 گرم
پیاز سبز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
سیر 0.25 عدد
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
شما می توانید در صورت تمایل مخلوط گوشتی را از یك روز قبل آماده نموده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید
گوشت , پیازچه , زنجبیل , سیر و سس سویا را در كاسه ای با هم مخلوط كرده و بمدت یك ساعت كنار بگذارید , مخلوط را روی قارچهای صدفی شكل بزرگ پخش كرده و در فر قرار دهید تا مواد بپزند یا می توانید آنها را در ماهیتابه سرخ كنید .