مردم و فعالان سياسي ليبيايي از موضع ضعيف شوراي امنيت سازمان ملل متحد در قبال جنايات فجيعي که در اين کشور در حال وقوع است؛ انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اشرف القره بولي فعال سياسي ليبي با اشاره به شوراي امنيت درباره حوادث ليبي ، آن را يک موضع گيري ضعيف و ديرهنگام دانست که اعضاي اين شورا پس از مشاهده کشتار بي سابقه مردم در اين کشور ، ناچار به صدور آن شده اند.
القره بولي افزود: ملت ليبي به موضع گيري مسلمانان در سراسر جهان چشم اميد بسته است زيرا غرب جز به منافع و طمع ورزيهاي نفتي خود اهميتي نميدهد.
وي گفت: موضع گيري کشورهاي غربي همواره در چارچوب منافع آنها صورت ميگيرد.
اين فعال سياسي ليبي اظهار داشت: کشورهاي غربي تلاش ميکنند با به کارگيري تعابير مربوط به امور انساني، افکار عمومي جهان را بفريبند و چنين موضعگيريهايي را نه تنها در قبال ملت ليبي، بلکه در قبال ملتهاي مصر و تونس و ديگر کشورهاي اسلامي نيز به کار گرفتهاند.
القره بولي خاطرنشان کرد: خبرهايي که از ليبي به جهان مخابره مي شود، حاکي از ارتکاب فاجعه انساني در حق ملت ليبي است به طوري که بر اثر شدت درگيري و کشتار جنازه ها در چندين منطقه بر زمين مانده اند.
وي فاجعه ارتکاب کشتار ملت ليبي را به واقعه کربلا و شهادت مسلمين به دست يزيد تشبيه و ابراز اميدواري کرد که جوامع مسلمان به حمايت از ملت ليبي برخيزند زيرا اميدي به ياري کشورهاي غربي نيست.
فعال سياسي ليبي ملت را در آستانه تحقق اهداف انقلاب توصيف کرد و گفت: ملت ليبي مدت هاست تحت شديدترين ظلم، سرکوب ، فقر و بدبختي قرار دارند در حالي که سرزميني سرشار از منابع و ثروت هاي مختلف در اختيار دارند و کشور از لحاظ ژئوپوليتکي از موقعيت بسيار مهم راهبردي در حاشيه درياي مديترانه برخوردار است.
وي تاکيد کرد: در حالي که برخي از خانوادههاي ليبيايي از فشار گرسنگي در رنج هستند و حتي قدرت خريد نان خالي را ندارند ، ثروتهاي ملت توسط افراد بانفوذ و منافقان چپاول مي شود.
به گزارش شبكه خبري العالم، القره بولي خاطرنشان کرد: اين انقلاب ، فقط انقلاب فقرا نيست بلکه انقلابي براي بازستاندن عزت از دست رفته شهروند ليبيايي است که 42 سال است توسط رژيم حاکم به سرقت رفته است.
وي افزود:ملت ليبي براي دستيابي به اهداف انقلابي خود همه توان خويش را به کار گرفته و در سراسر مملکت دست به تظاهرات گسترده زده است.