پس از پيروزي تيم اميد بر قرقيزستان، بختيار رحماني: يك گل كم بود
بختيار رحماني معتقد است تيم ملي ميتوانست با گلهاي بيشتري برابر قرقيزستان به پيروزي برسد.
بازيكن تيم ملي فوتبال اميد ايران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از پيروزي يك بر صفر برابر قرقيزستان گفت: ما اين بازي را با يك گل برديم كه كم بود و ميتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم. آن يك گل هم حاصل زحمت همه بازيكنان بود. اميدوارم در بازي برگشت جبران كنيم.
وي درباره بازي تيم ملي برابر قرقيزستان عنوان كرد: تيم ما نسبت به تيمي كه در بازيهاي آسيايي گوانگجو شركت كرده بود، هماهنگتر بود و با اينكه ما نسبت به آن تيم تمرينهاي خيلي كمتري انجام داده بوديم توانستيم بازي خوبي ارائه دهيم كه نشان ميدهد تمرينهاي ما خوب جواب داده است.
رحماني همچنين درباره حريف تيم ملي ايران در اين بازي خاطرنشان كرد: قرقيزستان خيلي بسته بازي كرد و با اين كار باعث شد كه نتوانيم آن طور كه ميخواهيم بازي كنيم و مجبور شديم در طول بازي سانتر از كنار را در دستور كار خود قرار دهيم.
وي افزود: اميدوارم در بازي برگشت با گلهاي بيشتري پيروز شويم و فكر ميكنم با انگيزه بالايي كه داريم ميتوانيم اين كار را انجام دهيم.
بازيكن تيم ملي فوتبال اميد ايران درباره سرمربي آينده تيم اميد هم گفت: به نظر من اگر سرمربي تيم اميد ايراني باشد، خيلي بهتر است چرا كه مربي خارجي بازيكنان ما را نميشناسد. ضمن اينكه كادر فني فعلي هم مشكلي ندارد و خوب كار ميكند.
رحماني در پايان با بيان اينكه براي بازي برابر پرسپوليس مشكلي ندارم تصريح كرد: هرچند امروز بازي سختي انجام دادهام و كمي خستهام اما با انجام تمرينهاي ريكاوري تلاش ميكنم بتوانم خود را به بازي با پرسپوليس برسانم. من پيش از اين هم تجربههاي مشابه داشتهام و ميخواهم با كادر فني تيم فولاد هم صحبت كنم و بگويم كه براي بازي برابر پرسپوليس آماده هستم. در هر حال بايد تا روز جمعه صبر كنم تا ببينم چه ميشود.
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
پنج شنبه 5 اسفند 1389 9:24 AM
تشکرات از این پست