سرمربي تيم فوتسال ايران گفت: وقتي برزيل با نتيجه 2 بر يك عقب افتاد رو به بازي ناجوانمردانه آورد كه اين شايسته نيست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، حسين شمس در كنفرانس خبري پس از پايان بازي تيمهاي فوتسال برزيل و ايران اظهار داشت: در چند دقيقه كه تمركز بچهها بعد از خوردن گل تساوي از بين رفت، ما سه گل دريافت كرديم اما به هر حال ما مقابل تيم اول جهان با نتيجه 4 بر 3 مغلوب شديم كه اين نتيجه بدي نيست.
وي با بيان اينكه داوري در اين بازي اصلا خوب نبود، تصريح كرد: وقتي بازيكن شماره 5 برزيل زحمتكش بازيكن ما را با حركت جوانمردانه به ديوار چسباند، داور بايد او را از بازي اخراج ميكرد ولي داور ملاحظه برزيليها را ميكرد.
شمس در اين باره گفت: تا زماني كه داوري ايران به اين گونه باشد، ما نميتوانيم برزيل را شكست دهيم. البته نميخواهم اين شكست را توجيه كنم چون به هر حال علت اصلي شكست تيم ما از دست دادن تمركز پس از دريافت گل تساوي بود.
سرمربي تيم فوتسال ايران با بيان اينكه بازي بسيار مشكلتري در ديدار دوم مقابل برزيل داريم، گفت: در روز شنبه بايد تمركزمان را زياد كنيم تا مثل امروز اينقدر مفت بازي را رها نكنيم.
وي خاطرنشان كرد: در اين بازي تعويضهاي زيادي انجام دادم و بازي جوانان تيم را سنجيدم چون به هر حال مبارزه اصلي تيم ملي ايران در جام جهاني 2012 مقابل برزيل است.
وي افزود: بايد سعي كنيم بازيهاي تداركاتي را افزايش دهيم و اگر قرارداد من با تيم ملي نهايي شود، تركيبهاي مختلفي را در تيم آزمايش ميكنم.
شمس با اشاره به اين مطلب كه ظاهرا فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تيم ملي فوتسال به دنبال يك اسم خارجي ميگردد، افزود: من اگر ميتوانستم اسمم را خارجي ميكردم و گذرنامه آمريكايي ميگرفتم اما اين كار را نميتوانم بكنم چون يك ايراني هستم و به ايراني بودنم افتخار ميكنم. اگر فدراسيون فوتبال اين شرايط من را قبول دارد، با من قرارداد امضا كند.
وي اظهار داشت: در اين بازي از احمد اسماعيل پور انتظار بيشتري داشتم اما به دليل كمتجربگي وي نتوانست به خوبي بازي كند.
حسين شمس خاطرنشان كرد: در بازي دوم از وجود بازيكناني نظير افشين كاظمي و قدرت بهادري بهره ميگيرم تا انشاءالله بتوانيم برزيل را در روز شنبه شكست دهيم.
سرمربي تيم ملي فوتسال ايران در پايان گفت: ميزباني اصفهانيها فوقالعاده است و من لازم ميدانم از محبت اصفهانيها كه واقعا در ايران كمنظير است، تقدير و تشكر كنم.
ماركوس سوراتو سرمربي تيم فوتسال برزيل در كنفرانس خبري به دلايل نامعلومي حاضر نشد.