0

افاضلي: سربازم نه تيم‌ جمع‌كن

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

افاضلي: سربازم نه تيم‌ جمع‌كن

هومن افاضلي پيروزي مقابل قرقيزستان را نتيجه مثبتي تلقي مي‌كند و معتقد است تيم اميد براي پيشرفت به زمان نياز دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم ملي فوتبال اميد پس از پيروزي يك بر صفر تيم فوتبال اميد ايران بر قرقيزستان در مرحله انتخابي المپيك گفت: با توجه به فوتبالي كه قرقيزستان امروز مقابل ما ارائه داد، پيروزي مقابل اين تيم را يك نتيجه خوب مي‌دانم و از برد راضي هستم. ما در اين بازي كه يك ديدار خانگي براي ما محسوب مي‌شد گل نخورديم و به همين دليل نمي‌تواند نتيجه بدي براي ما باشد.

افاضلي با انتقاد از شيوه تدافعي قرقيزستان مقابل ايران گفت: آن‌ها يك اتوبوس بازيكن مقابل دروازه‌شان قرار داده بودند تا گل نخورند! ما در نيمه دوم با تعداد زياد به سمت دروازه آن‌ها حمله كرديم اما نتوانستيم به گل‌هاي بيشتر برسيم. البته قبول دارم كه مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتر قرقيزستان را ببريم اما پيروزي بدون دريافت گل هم نتيجه خوبي است.

وي همچنين با اشاره به لزوم گذر زمان براي رسيدن به سطح مطلوب عنوان كرد: حتي مربيان ليگي كه تيم‌شان را مدت زيادي در اختيار دارند، عنوان مي‌كنند كه براي موفقيت نياز به زمان دارند تا تيم‌شان شكل بگيرد. ما تازه اين تيم را تحويل گرفته‌ايم و براي پيشرفت به زمان نياز داريم.

افاضلي در پاسخ به موضع اخير رسانه‌ها كه افاضلي تنها براي جمع كردن تيم آمده و سرمربي نهايي تيم نيست، گفت: البته اين مسئله را بايد از فدراسيون بپرسيد اما من تيم جمع‌كن نيستم. سربازي هستم كه مي‌خواهم به تيم كمك كنم. در يورو 2000 كه "رودي فولر" به جاي "كريستف دام" تيم آلمان را در اختيار گرفت، كسي نگفت كه فولر جمع كننده است.

سرمربي تيم ملي اميد درباره اعتراض "محسن مسلمان" هنگام تعويضش در بازي گفت: با او در رختكن صحبت كردم و مسئله آن طور كه شما فكر مي‌كنيد نبود. به او گفتم كه بايد مانند سرباز در اختيار تيم باشد. مسلمان هم بازيكن باكيفيتي است كه پس از صحبت‌هاي من حرف‌هايم را فهميد و مسئله حل شد.

افاضلي در پايان نحوه دعوت بازيكنان به تيم ملي اميد گفت: فيلم بازي‌ها و تمرين‌ها را آناليز مي‌كنيم و هر بازيكن علاقه‌مندي مي‌تواند در صورت شايستگي به تيم دعوت شود.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

پنج شنبه 5 اسفند 1389  9:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها