رييس سابق مرکز علمي کاربردي کانون سردفترداران و دفترياران دانشگاه علمي کاربردي گفت: اين مرکز دانشگاهي در سال تأسيس خود داراي 186 دانشجو بود، در حالي است که اکنون 2 هزار و 330 دانشجو دارد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرهوشنگ ايل بيگي در مراسم توديع و معارفه خود كه در مرکز کانون سردفترداران و دفترياران دانشگاه علمي کاربردي با حضور جمعي از مسئولان اين مركز برگزار شد، افزود: امروز پاسداشت من نيست، آنچه هست نشانگر ژرفاي معرفت دانشجويان و اساتيد در اين دانشگاه است.
وي با اشاره به آغاز فعاليت اين مرکز در سال 81 به موجب تفاهمنامهاي که با دانشگاه علمي کاربردي امضاء شد، اظهاركرد: در دوران تصدي بنده بعنوان رياست دانشگاه، تعداد دانشجويان مرکز 186 نفر در يک کد رشته بود که امروز 2هزار و 330 نفر دانشجو در بيش از 11 کد رشته در دانشگاه مشغول به تحصيل هستند.
ايل بيگي به عملکرد خود در طول 8 سال در اين مرکز اشاره کرد و با اعلام تعداد فارغ التحصيلان اين دانشگاه، تصريح کرد: 2 هزار و 400 دانشجو در اين مرکز فارغ التحصيل شدهاند، از طرفي پذيرش دانشجو در مقاطع بالاتر و پذيرش در رشتههاي مرتبط خود، مويد اين مطلب است که سطح آموزش در اين مرکز بالاست.
رئيس سابق مرکز علمي کاربردي کانون سردفترداران و دفترياران دانشگاه علمي کاربردي، اظهاركرد: در ابتداي تأسيس اين مرکز 3 استاد در يک رشته در مقطع کارداني تدريس ميكردند.
وي با اشاره به عملکرد اين مرکز دانشگاهي، خاطرنشان کرد: امسال به طور متوسط 15 نفر از دانشجويان اين مرکز در کانون وکلا قبول شدهاند که به نسبت فارغ التحصيلان مرکز، برتري قابل توجهي را شاهد هستيم.
در ادامه اين مراسم، عباس منتهايي رئيس جديد مرکز علمي کاربردي کانون سردفترداران و دفترداران دانشگاه علمي کاربردي نيز با بيان اينكه صحنه علم و فرهنگ و پژوهش و دانش آموزي و تحقيق از وسيع ترين ميدانهاي خدمت به بشر و بشريت است، اظهاركرد: نکته اين است که مسلمانها از ابتدا در اين مسير يکهتاز بودند و از صدر اسلام خوش درخشيدند و خدمات بزرگي به بشريت کردند و در ميان مسلمانان جايگاهي رفيع دارند.
وي افزود: مسلمانان خود مبدع بسياري از علوم بودهاند، علومي که در فهم قرآن کريم که به آنها نياز داشتند خود اختراع کردند و سپس اينکه علومي را که محصول تمدن آن روز بشر است از طبيعي و رياضي و نجوم و طب و فلسفه همه را براي خود ترجمه کردند و مطالب جديدي نيز بر آن افزودند.
رئيس جديد مرکز علمي کاربردي کانون سردفترداران و دفترداران دانشگاه علمي کاربردي خاطرنشان کرد: يکي از مزاياي تمدن اسلامي اين است که علوم پراکنده جهان را به عربي نقل کرده و چيزهايي را نيز به آن افزود وعلوم و فرهنگ اسلامي تدريجا رشد کرده و بالنده شد.
منتهايي با اشاره به تلاشهاي رئيس سابق اين مرکز دانشگاهي، گفت: با تلاشهاي امير هوشنگ ايل بيگي در اين مرکز شاهد دستاورد عظيم اين مرکز در مراتب علمي هستيم؛ چرا که در اين دانشگاه بالغ بر3 هزار دانشجو شاغل به تحصيل هستند، لذا ما همچنان مشتاق هستيم که از سوابق و مراتب دانش وي بهره ببريم.
بر اساس اين گزارش، در پايان مراسم توديع و معارفه رئيس مرکز علمي کاربردي کانون سردفترداران و دفترياران دانشگاه علمي کاربردي که با حضور جمعي از اساتيد و مسئولان اين مركز برگزار شد ، از تلاش هاي دکتر امير هوشنگ ايل بيگي تقدير و تشکر شد.