0

تاسيس 50 شركت كشاورزي دانش‌بنيان در سال آينده

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

تاسيس 50 شركت كشاورزي دانش‌بنيان در سال آينده

رييس پارک علم و فناوري کرمانشاه خبر داد:  
تاسيس 50 شركت كشاورزي دانش‌بنيان در سال آينده  
جلسه شوراي فناوري کشاورزي پارک علم و فناوري جهاد دانشگاهي کرمانشاه با حضور روساي پارک علم و فناوري کرمانشاه، سازمان جهاد کشاورزي استان، سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي استان، مرکز تحقيقات کشاورزي، معاونين ادارات و سازمان‌هاي مرتبط با بخش کشاورزي و صاحبنظران اين حوزه در سالن جلسات پارک علم و فناوري کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه کرمانشاه، در ابتداي اين نشست دکتر بهروز بادکو، رييس پارک علم و فناوري کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستاي ايجاد مرکز رشد کشاورزي و صنايع تبديلي در دو شهرستان روانسر و سرپل ذهاب رشد، توسعه و ارتقاي فعاليت مؤسسات دانش بنيان در بخش کشاورزي را ضروري دانست و گفت: با توجه به پتانسيل بالاي استان در بخش کشاورزي به طور حتم ايجاد مرکز رشد مي‌تواند روند پيشرفت در اين حوزه را تسريع ببخشد.
وي با تأکيد بر اين‌که تمام شرايط براي فعاليت شرکت‌هاي دانش بنيان در بخش کشاورزي در مراکز رشد واحدهاي فناوري کشاورزي مهياست، افزود: با توجه به همکاري و تعامل مناسب دو مجموعه پارک علم و فناوري و سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه صاحبان ايده‌هاي فناورانه در بخش کشاورزي مي‌توانند با بهره‌مندي از حمايت‌هاي مناسب از قبيل دريافت تسهيلات، بهره‌مندي از زمين کشاورزي، امکانات و خدمات آزمايشگاهي و گلخانه‌اي، مشاوره علمي و تخصصي، شرکت در دوره‌هاي آموزشي و دفتر کار و تجهيزات طرح و ايده فناورانه خود را در اين بخش به نتيجه رسانده و از اين طريق ضمن کسب درآمد به رونق هر چه بيشتر بخش کشاورزي استان کمک کنند.
بادکو ضمن تأکيد بر لزوم هم‌افزايي هر چه بيشتر بخش‌هاي مختلف کشاورزي استان اظهار اميدواري كرد: با همدلي هر چه بيشتر در سال آتي توسعه بخش کشاورزي استان را با تأسيس 50 شرکت دانش‌بنيان در بخش کشاورزي شاهد باشيم.
رييس پارک علم و فناوري کرمانشاه در ادامه وظيفه شوراي فناوري را برقراري ارتباط مخترعين، مبتکرين و صاحبان ايده با مرکز رشد و اولويت‌يابي و تعيين اولويت‌ها در اين زمينه ذکر و خاطرنشان كرد: پيشبرد تخصصي برنامه‌هاي کشاورزي در سايه فعاليت اين شورا ميسر خواهد بود.
در ادامه اين نشست مهندس رضا رحيمي، معاون فناوري پارک علم و فناوري کرمانشاه به ارائه گزارشي در خصوص فعاليت‌هاي پارک کرمانشاه پرداخت و گفت: بر اساس سند چشم‌انداز جمهوري اسلامي ايران در افق 1404، ايجاد 50 هزار شرکت دانش بنيان پيش بيني شده که صرفا تا کنون حدود 5 هزار شرکت در اين راستا تشکيل شده و تحقق اين هدف نيازمند همت و کار مضاعف است.
وي با اشاره به تأکيدات رهبر معظم انقلاب در اين خصوص اظهار كرد: ايشان بارها ضمن تأکيد بر لزوم توجه به مسأله علم و فناوري و نخبه پروري از اين مقوله به عنوان يکي از با اولويت‌ترين حوزه‌ها ياد و پيشرفت علمي و فناوري کشور را برابر افزايش اقتدار مادي و معنوي کشور قلمداد كرده‌اند.
رحيمي سپس افزايش نوآوري تکنولوژيک، اشتغال زايي متخصصين و کمک به افزايش ثروت در جامعه از طريق توسعه اقتصاد دانش محور را از اهداف پارک‌هاي علم و فناوري و مراکز رشد دانست و افزود: در اين مراکز تجاري سازي تحقيقات، تدوين دانش فني و مهندسي معکوس مورد تأکيد است که نتايجي از قبيل ارتقاي فناوري صنايع در قطب صنعتي و کشاورزي و افزايش توان رقابتي صنايع و بخش‌هاي کشاورزي و خدمات را به همراه خواهد داشت.
وي با اشاره به ظرفيت‌هاي قانوني ماده 47 قانون چهارم توسعه و نيز موارد پيش‌بيني شده جهت توسعه فناوري در قانون برنامه پنجم توسعه در خصوص برخي مزاياي مناطق آزاد تجاري صنعتي در پارک‌هاي علم و فناوري، معافيت از پرداخت ماليات، مبادلات مالي بين‌المللي و معافيت از پرداخت عوارض گمرکي را از موارد اين قانون ذکر كرد.
قائم مقام پارک علم و فناوري کرمانشاه سپس به تشريح وضعيت مرکز رشد و پارک علم و فناوري کرمانشاه پرداخت و با اشاره به فعاليت 65 واحد در اين مجموعه افزود: از اين تعداد 24 واحد در مراکز اين مجموعه مستقر و 41 واحد به صورت غيرمستقر مشغول فعاليت هستند.
رحيمي با بيان اين‌که تا کنون 23 واحد به صورت موفق از مرکز رشد و پارک علم و فناوري کرمانشاه فارغ‌التحصيل شده‌اند، به برنامه‌هاي اين مجموعه در راستاي بهبود شاخص‌هاي کمي و کيفي عملکرد آن پرداخت و گفت: در مرحله نخست به دنبال اجرايي کردن طرح‌ها و ايده‌هاي ارائه شده به جشنواره منطقه‌اي فن آفريني زاگرس هستيم که خوشبختانه با وجود گذشت زماني اندک از برگزاري آن توفيقات خوبي در اين راستا داشته‌ايم.
وي پيشنهاد ايجاد مرکز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات(ICT)، راه‌اندازي مراکز رشد محصولات سردسيري و گرمسيري و تشکيل کارگروه فناوري کشاورزي، بررسي و پيگيري ايجاد مرکز رشد کشاورزي و صنايع تبديلي استان، پيگيري اخذ مصوبه کانون‌هاي دانش و صنعت از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و ايجاد مراکز رشد اقماري در شهرستان‌هاي سنقر و کليايي، کنگاور و اسلام‌آباد غرب را از برنامه‌هاي در دست اجراء در پارک علم و فناوري کرمانشاه عنوان کرد.
رحيمي با تأکيد بر اين‌که بر اساس برنامه‌ريزي صورت پذيرفته در آينده‌اي نزديک 100 واحد فناور در اين مجموعه فعاليت خواهند داشت، افزود: با تکميل پروژه در حال ساخت برج‌هاي فناوري کرمانشاه، فضاي اين مجموعه به 35 هزار متر مربع افزايش خواهد يافت.
رحيمي ايجاد و راه‌اندازي پورتال جامع پارک به منظور ايجاد سرويس و خدمات الکترونيکي به واحدهاي فناور و امکان سنجي در راستاي ايجاد و راه‌اندازي پارک مجازي را از ديگر برنامه‌هاي پارک علم و فناوري کرمانشاه در راستاي ارائه خدمات به واحدهاي فناور عنوان کرد.
وي در پايان با اشاره به آغاز فعاليت مرکز رشد واحدهاي فناوري کشاورزي و صنايع تبديلي، اين مجموعه را بستري مناسب براي رشد کشاورزي استان دانست و اظهار كرد: در اين بخش علاوه بر حمايت از مؤسسات دانش بنيان هدايت اين واحدها براي حصول نتيجه نيز انجام خواهد شد.
در ادامه جلسه نيز مهندس رمضانعلي روئين تن، رييس سازمان جهادکشاورزي استان کرمانشاه ضمن قدرداني از تلاش‌هاي در حال انجام در مجموعه پارک علم و فناوري جهاد دانشگاهي لزوم حمايت از مرکز رشد کشاورزي از سوي بخش‌هاي مختلف را مورد تأکيد قرار داد و عنوان كرد: مقوله دانش بنيان مفهوم مهمي است که توجه به آن مي‌تواند توسعه و پيشرفت را در هر بخشي تأمين كند که بخش کشاورزي نيز جداي از اين اصل نيست.
وي با بيان اين که سازمان جهاد کشاورزي به طور کامل از اين موضوع و مرکز رشد واحدهاي فناوري کشاورزي حمايت خواهد کرد، تسريع در عملياتي کردن برنامه‌هاي اين مرکز را خواستار شد.
روئين تن با تأکيد بر اين‌که استان کرمانشاه از ظرفيت بالايي در نيروي فارغ‌التحصيل و دانشجويي رشته‌هاي مختلف کشاورزي برخوردار است، گفت: با هدايت و آموزش لازم مي‌توان از اين ظرفيت نهايت استفاده را در رونق بخش کشاورزي استان و توسعه اقتصادي به عمل آورد.
مهندس ذونوريان، عضو هيات علمي مرکز تحقيقات کشاورزي و مشاور رييس پارک در امور کشاورزي نيز در اين جلسه ضمن تشريح اقدامات انجام شده در راستاي تشکيل مرکز رشد کشاورزي ابراز اميدواري كرد که با جذب واحدهاي فناور کشاورزي در اين مراکز شاهد پيشرفت کيفي محصولات کشاورزي در استان باشيم.
در ادامه اين نشست نيز مديران دستگاه‌هاي اجرايي، صاحبنظران و کارشناسان حاضر در جلسه به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص رشد، توسعه و ارتقاي فعاليت‌هاي مؤسسات دانش‌بنيان در بخش کشاورزي پرداختند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 5 اسفند 1389  7:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها