نظم نوین جهانی داشت قدم می زد، ابرقدرت، جهان دو قطبی... فردا کنفرانس داشت. آخر معنی این کلمات چه می شد همه تعریف داشتند اما هیچ کدام از آن تعریف ها او را راضی نمی کرد روی جمله ای از برژینسکی توقف کرد: نظم نوین جهانی تاکنون شعار بوده مطمئن نیستم رئیس جمهور هم معنای آن را بداند که چیست؟ من نمی دانم معنای واقعی آن چیست در حال حاضر در جهان تنها یک ابرقدرت وجود دارد که آن هم ایالات متحده است. جهان تک قطبی به رهبری آمریکا.
احمد در حالی که نشریه ای در دست گرفته و گوشه اتاق نشسته می گوید: مسعود این یکی را بگو آخرین خانه های جدول است.
مسعود: بابا ول کن تو هم دلت خوش است.
احمد: اذیت نکن فقط همین یکی، قطب عالم امکان هشت حرفی است.
خوب امام زمان(ع) این که معلوم است.
نه باید هشت حرفی باشد.
امام مهدی، صاحب الزمان، ولی عصر، بقیه الله آهان همین یکی است بقیه الله. حالا می گذاری به درسمان برسیم یا نه؟
باشد اما چرا به امام زمان قطب عالم امکان می گویند؟
چون ایشان واسطه فیضند و عده ای هم به واسطه ها قطب می گویند چون جهت را نشان می دهند و مسیر را می نمایانند چون رهبرند و هادی به سوی خیر مطلق که خداست.
رضا سرش را از روی کتاب بلند می کند و می پرسد چه گفتی؟ مسعود؟ صحبت از قطب بود؟
بله، نه اما از آن قطب ها که شما می خوانید قطب هم انواعی دارد قطب شمال قطب آهن ربا...
جدی گفتم.
من هم جدی می گویم: رضا آن قطب ها که شما می خوانید همه شان به سوی شر دعوت می کنند اما صحبت ما از کسی است که دعوت به سوی خیر می کند و برای آن مبارزه می کند.
درباره ابرقدرت چه می گویی؟
پیمان که حل کردن جدولش تمام شده مجله را کنار می گذارد و می گوید: ان القوه لله جمعیا پس ابرقدرت خداست دیگر.
رضا می گوید: نه این را نمی گویم.
مسعود: مظهر اسما و صفات الهی در زمین امام معصوم است او جانشین خدا در زمین است. در این مورد هم همین طور.
رضا: خدایا شکرت با این حساب تکلیف کنفرانس فردایم مشخص شد.
پیمان: فردا از چه چیزی می گویی؟
معلوم است از انتظار از ظهور و از جهانی تحت رهبری تنها قطب عالم امکان و نظمی جدید و هماهنگ با تمام هستی.