چهره آفتاب گرفته «رامسس دوم»، گردشگران را به «مصر» كشاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه از عصر دوشنبه، درهاي تمامي محوطههاي تاريخي كشور «مصر» كه از روزهاي نخست اعتراضات مردمي به روي بازديدكنندگان بسته شده بود، به روي آنها گشوده شد، روز گذشته هزاران گردشگر براي تماشاي چهره آفتاب گرفته «رامسس دوم» خود را به منطقه «آسان» «مصر» رساندند.
به گزارش منا، سالي دو بار(22 فوريه و 22 اكتبر)، صورت مجسمه رامسس دوم در معبد «ابوسيمبل» با تابش مستقيم نور خورشيد روشن ميشود كه اين رويداد هرساله هزاران گردشگر را به مصر ميكشاند.
«ابوسيمبل»، معبدي است که توسط رامسس دوم در فاصله سالهاي 1279 تا ا213 پيش از ميلاد مسيح (ع) ساخته شده و در فهرست ميراث جهاني سازمان «يونسکو» نيز به ثبت رسيده است.
اين درحالي است كه تمامي محوطههاي تاريخي مصر از روز دوشنبه ميزبان گردشگران بوده و اكنون گردشگران به بازديد از محوطههاي تاريخي اين كشور ازجمله «اهرام ثلاثه» و مجموعهي معابد تاريخي «كارناك» مشغولند.
از روز يكشنبه نيز درهاي «موزه مصر» در «قاهره» كه در حدود 120 هزار اثر تاريخي از جمله ماسك مشهور «توتنخامون» را در خود جاي داده و برخي كارشناسان آن را از نظر ارزش گنجينههاي تاريخي كه درخود جاي داده، معادل موزه «لوور» و در رديف پنج موزه برتر جهان ميدانند، به روي بازديدكنندگان گشوده شد.
اكنون مقاصد گردشگري مصر از جمله منطقه گردشگري «شرم الشيخ»، «اهرام ثلاثه»، «معابد كارناك» و «قبرستان ساكارا» در امنيت كامل بوده و آماده پذيرايي از گردشگران هستند؛ اين در حالي است كه سفارتخانههاي مصر در تمامي كشورهاي جهان نيز از روز شنبه صدور ويزاي گردشگري براي گردشگران را از سرگرفتنهاند تا از ادامه زيان روزانه 200 ميليون دلاري به صنعت كردشگري اين كشور با هر روز عدم حضور گردشگران جلوگيري كنند.
طي هفتههاي گذشته و با اوج گرفتن اعتراضات در مصر، کشورهاي مختلف جهان از جمله آمريکا، کانادا، استراليا به گردشگران خود در خصوص سفر به مصر هشدار داده و کشورهاي ديگر نيز گردشگران خود را به سرعت از اين كشور خارج کردهاند.
تا قبل از بحران سياسي اخير، صنعت گردشگري، منبع اصلي درآمد كشور مصر و منبع اشتغال دو ميليون نفر بوده است و اين كشور طي سالهاي اخير سالانه بيش از 10 ميليارد دلار از محل اين صنعت درآمد داشته كه اين رقم در حدود 11 درصد توليد ناخالص داخلي مصر (GDP) بوده است.
صنعت گردشگري مصر طي دهههاي گذشته بحرانهاي متعددي را به دليل حملهي گروههاي تندرو به گردشگران تجربه كرده، اما هر بار توانسته با جلب اعتماد گردشگران، اين كشور را به يك مقصد گردشگري جهاني تبديل كند.