0

در نشست خبري تحولات جهان اسلام مطرح شد؛ موج بيداري اسلامي منطقه ناشي از صدور انقلاب است

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

در نشست خبري تحولات جهان اسلام مطرح شد؛ موج بيداري اسلامي منطقه ناشي از صدور انقلاب است

دبير سياسي شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور، اظهار كرد: خواص نبايد به سمتي روند كه در بين فضاي عمومي كشور و ساير نخبگان "منتظري‌سازي" اتفاق بيفتد؛ چرا كه در آن صورت مردم ما اجازه نخواهند داد منتظري‌ها در كشور مسووليتي داشته باشند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سينا زعيم‌زاده صبح امروز چهارشنبه در نشست خبري با موضوع «تحولات جهان اسلام» كه با حضور نمايندگان اتحاديه‌هاي دانشجويي برگزار ، گفت: آمريكايي‌ها يك فرمول عمومي در منطقه دارند و آن فرمول بيش‌فعالي به اضافه عصبانيت است.

وي افزود: در مورد مسائل مربوط به مصر سخن گفته شده است ،اما به نظر من گام بعدي عربستان است؛ چرا كه عربستان به لحاظ موقعيت ژئوپلتيك كه دارد بايد محور بعدي بيداري اسلامي در منطقه قرار بگيرد.

دبير سياسي شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور، اظهار كرد: اول اين‌كه عربستان بزرگ‌ترين خريدار اسلحه از آمريكاست و نقش عربستان در بازار نفت و ايجاد ذخيره استراتژيك براي آمريكا مورد توجه است. همچنين نقش اين كشور در فشار به ايران و در ورطه به تحريم كشاندن روسيه و چين نيز حائز اهميت است.

زعيم‌زاده با بيان اين‌كه مسئله حج مي‌تواند دريچه ديگري براي بيداري اسلامي در كشور عربستان داشته باشد، گفت: دانشجويان نيز در اين بين مي‌توانند نقش اساسي ايفا كنند و ما براي اين موضوع نيز برنامه خواهيم داشت.

وي افزود: در مورد آنچه كه در ليبي اتفاق مي‌افتد، بايد از غرب و آمريكا بپرسيم؛ چرا در مقابل نسل‌كشي كه در ليبي در حال اتفاق افتادن‌است، سكوت كرده‌اند. اين در حاليست كه نسل‌كشي ليبي نتيجه بلافصل ديكتاتوران وابسته به غرب است و البته در هر كشوري كه چنين فرمولي وجود داشته باشد چنين اتفاقي مي‌افتد.

دبير سياسي شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور، همچنين با مورد توجه قرار دادن گمانه‌زني‌ها در مورد امام موسي صدر، گفت: بازگشت امام موسي صدر به ايران و فضاي انقلاب ناگفته‌هاي بسياري از جنايت‌هاي استعمار فاش خواهد كرد و واهمه غربي‌ها از اين مسئله است كه با آزاد شدن امام موسي صدر موج جديدي اتفاق بيفتد.

زعيم‌زاده در ادامه با تاكيد بر اين‌كه هر انقلابي يكسري ارزش‌هاي فرادستي دارد، گفت: در انقلاب اسلامي ايران ارزش‌هاي فرادستي چون عدالت، آزادي، استقلال و عزت مورد نظر بود و مردم حول و حوش اين ارزش‌ها جمع شدند. حال امروز شاهد هستيم كه كشورهاي عربي حول چند محور فرادستي جمع شدند كه يكي از آنها عزت، ديگري عدالت و سومي ارزش آزادي است.

دبير سياسي شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور همچنين، خاطر نشان كرد: در حال حاضر جمهوري اسلامي دخالت فيزيكي در كشورهاي عربي ندارد و تنها با نفوذ معنوي خود تاثيرگذار بوده است و ان‌شاءالله وعده حضرت امام مبني بر اين‌كه اسلام تمام ابرقدرت‌ها را در خاك مذلت خواهد كشيد، اتفاق بيفتد.

زعيم‌زاده همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين‌كه آنچه چند روز پيش در داخل كشور اتفاق افتاد در مقايسه با‌ آنچه در جهان اسلام در حال رخ دادن است وزني ندارد در عين حال گفت: اما برآيند اتفاق افتاده در داخل براي انقلاب مثبت است.

وي با بيان اين‌كه برخي آقايان تلاش مي‌كنند كه فضا به سمت فضاي دو قطبي دهه 60 كه طي آن گروهي ضدانقلاب و گروه ديگر انقلابي بوده‌اند ببرند، گفت: آن آقاياني كه بطور رسمي در پازل اسرائيل بازي كرده‌اند كار را براي مردم آسانتر كردند. حضور حدود 10 هزار نفر در شهر تهران در حاليكه اين شهر حدود 12 ميليون جمعيت دارد، قابل توجه نيست و نشانه ريزش در اين جريان و همچنين بي‌تدبيري آنهاست.

دبير سياسي شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور، افزود: اتفاقاتي كه ظرف هفته گذشته در كشور افتاد باعث گسترده‌تر شدن جبهه انقلاب شد؛ چرا كه به هر ترتيب كساني كه در تحولات گذشته جزء ساكت‌ها بودند، وارد مقوله موضع گرفتن انقلابي شدند و اين خود در آينده كار جريان فتنه را سخت‌تر و به پيشبرد اهداف انقلابي كمك مي‌كند.

حضور فعالانه مردم در صحنه، انقلاب را در اين چند دهه سرپا نگه داشته است

به گزارش ايسنا،‌ مسعود براتي ، دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در اين ادامه اين نشست گفت: تمام كساني كه دلسوزانه در طول اين سه دهه تمام تلاش خود را كرده‌اند تا اين انقلاب را به پيشرفت برسانند بايد متوجه اين نكته باشند كه انقلاب در حال قد كشيدن است.

وي افزود: به نظر من اتفاق رخ داده در روز 25 بهمن با حوادثي كه امروز در منطقه مي‌گذرد مرتبط است.

اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: مشخصا در يكي، دو ماه اخير حركت‌هاي عميق مردمي در سطح كشورهاي اسلامي بخصوص شمال آفريقا رخ داد چند ويژگي داشت كه يكي از آنها حضور پررنگ مردم در صحنه بوده است. خواسته‌هاي مردم در اين راستا عمدتا از مباني اسلام اتخاذ شده و جهت آن ضداستكباري بوده است.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي، با بيان اين‌كه اين اتفاقات نتيجه‌اي جز به خطر انداختن منافع و اهداف آمريكا و اسرائيل نداشته است، گفت: در اين راستا لازم بود تا نظام سلطه فعاليت‌هاي خود را در منطقه جدي كند تا بتواند اهداف و منافع خود را حفظ كند. اما از آنجا كه حركات انجام شده مردمي بوده تنها راه باقيمانده براي نظام سلطه تحريف اين حركت‌ها بوده است.

براتي با بيان اين‌كه در اين مسير براي نظام سلطه مشكلاتي وجود داشته است، اظهار كرد: يكي از مشكلات وجود منبعي مثل كشور ايران بود، چرا كه به هر ترتيب كشور ايران با انقلاب اسلامي وارد مرحله تازه‌اي شده بود و تجربه گرانقدري طي اين سه دهه داشت.

وي اضافه كرد: براي نظام سلطه لازم بود تا به نحوي حركتي را شكل دهد تا طي آن بتواند اين پايگاه (ايران) را به خود مشغول كند تا به اهداف يعني انحراف حركت‌هاي مردمي برسد. بنابراين از پتانسيل موجود داخلي استفاده كرد.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي، با تاكيد بر اين‌كه 25 بهمن روشن‌ترين و صريح‌ترين راه براي اثبات مزدوري و نوكري جريان فتنه براي نظام سلطه است، اظهار كرد: ادعاي اين مزدوران اين بود كه براي دفاع مردمي وارد صحنه شده‌اند. اين در حالي است كه در يكسال اخير هيچ نشانه‌اي از مردمي بودن در حركت آن‌ها وجود نداشته و حتي حركت آنها خلاف حركت مردم بوده است.

براتي افزود: در اين بين مسوولان آمريكايي نيز اعلام مي‌كردند كه بايد افكار عمومي جهان را به سمت ايران جلب كنيم تا افكار عمومي نسبت به مسائل منطقه منحرف شود ولي به هر ترتيب اين اتفاقات باعث شد مردم ايران بيش از پيش بر روي اصول انقلاب تاكيد كنند.

وي با بيان اين‌كه گذاشتن نام سران فتنه بر روي آنها زياد است، گفت: بايد اسم اين افراد را مزدور گذاشت.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه، خاطرنشان كرد: سران استكبار خواهان اين هستند كه نخبگان و خواص جامعه ايران به خود مشغول و از اثرگذاري در تحولات غافل شوند ولي وقايع اخير نشان داد كه آنها به اين هدف نرسيدند و خوشبختانه تمام جريانات داخل اين هوشياري را داشته‌اند.

براتي در ادامه با مورد توجه قرار دادن كشتار مردم ليبي و بحرين، اظهار كرد: غرب با اين مسائل برخورد دوگانه‌اي دارد. او هر جا كه منافعش حكم كند از ابزار حقوق بشر استفاده مي‌كند همين‌طور ديديم كه انتخاب دولت حماس در مناطق اشغالي نشان داد كه اين غرب همان غربي است كه حفظ منافع خود را مهمتر از همه چيز مي‌داند.

وي با بيان اين‌كه استكبار و بطور مشخص آمريكا و اسرائيل در حال از دست دادن هم‌پيمانان خود همچون مصر هستند، گفت: وضعيت نظام سلطه بخصوص آمريكا و اسرائيل در منطقه رو به سقوط است.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه، اظهار كرد: در اين بين تنها نقطه‌اي كه در اين سه دهه در مقابل نظام سلطه مقاومت كرده، هزينه داده و البته دستاوردهايي هم داشته است، انقلاب اسلامي بوده است و ما هم‌اكنون نقش انقلاب اسلامي ايران را در روشني‌بخشي و هدايت جريان‌هاي مردمي مشاهده مي‌كنيم.

براتي با بيان اين‌كه ما هم‌اكنون در حال وارد شدن به مرحله جديدي از انقلاب اسلامي هستيم، تصريح كرد: با اين وجود تمام كساني كه دلسوزانه در طول اين سه دهه تمام تلاش خود را كرده‌اند تا اين انقلاب را به پيشرفت برسانند بايد متوجه اين نكته باشند كه انقلاب در حال قد كشيدن است.

وي با مورد توجه قرار دادن نقش جريان دانشجويان در اين ميان، اظهار كرد: جريانات فعال و دغدغه‌مند انقلاب اسلامي بايد خودشان را در جهت اين‌كه بتوانند در اين تحولات نقش موثري ايفا كنند و آينده چنين تحولاتي را رقم بزنند به خوبي مدنظر قرار دهند؛ چراكه هم‌اكنون زماني است كه ما بايد تمام توان خود را براي شكل‌گيري آرمان نهايي كه همان امت واحده است بكار گيريم.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي، تصريح كرد: در اين بين دوستان ما در حال تلاش هستند كه ارتباطات خود را با جهان اسلام افزايش دهند.

براتي با بيان اين‌كه هيچ ديكتاتوري با تكيه بر اسلحه و زور نمي‌تواند قدرت خود را حفظ كند، تاكيد كرد: آنچه انقلاب را در اين چند دهه سر و پا نگه داشته حضور فعالانه مردم در صحنه بوده و اين سندي است براي اينكه ما به آينده خوشبين باشيم و بدانيم تمام ديكتاتورهاي منطقه يكي پس از ديگري سقوط خواهند كرد.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين‌كه ارزيابي شما از انتخاب رييس مجلس خبرگان چيست و اين انتخاب بايد به چه شكل باشد، با بيان اين‌كه ملاك‌ها بايد ملاك‌هاي انقلاب باشد و برآيند آن نفع انقلاب و نظام اسلامي را مدنظر قرار دهد، اظهار كرد: انقلاب در حال حاضر پهنه وسيعي را شامل مي‌شود و ان‌شاءالله شاهد باشيم در هر حركتي كه قرار است اتفاق بيفتد و يا در هر انتصابي توجه بيشتري به ملاك‌هايي شود كه برآيند آن منافع بزرگ‌تري براي انقلاب اسلامي داشته باشد.

موج بيداري اسلامي منطقه ناشي از صدور انقلاب است

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه‌ي اين نشست خبري ، محمدرضا كاشفي، نماينده‌ي بسيج به سخنراني پرداخت و گفت: از مجامع بين‌المللي مي‌خواهيم در مورد وقايع ليبي فعالانه برخورد كرده و به بيانيه اكتفا نكنند.

وي همچنين با ابراز همدردي نسبت به مردم ليبي، افزود: اين اتفاقات از قذافي عجيب نيست و انتظار نمي‌رود كه او مانند انسان برخورد كند.

وي با بيان اين‌كه تاريخ جنايت‌هاي ديكتاتورها و استعمارگران را منتشر خواهد كرد، افزود: قذافي راه‌هاي ارتباطي مردم، انبارهاي مواد غذايي و غيره را بمباران كرده است و تا به حال وجود نداشته است كه حاكمي مردم خود را اين‌گونه به كشتار بگيرد و رسانه‌ها با سكوت معناداري از كنار آن به راحتي عبور كردند و كساني كه شعار حقوق بشر مي‌دادند، همه سكوت كردند.

نماينده‌ي بسيج دانشجويي با بيان اين‌كه موج بيداري اسلامي كه در منطقه مي‌بينيم ناشي از صدور انقلاب است، ادامه داد: آن‌چه كه رسانه‌هاي دولتي يا غربي‌ها مي‌گويند خواسته‌ي واقعي مردم نيست. ملت‌هاي منطقه نسبت به تحقيري كه شده بودند واكنش نشان دادند، اما براي رسيدن به آن‌چه مدنظرشان است راه درازي در پيش دارند و نخبگان آنها نيز بايد طبق فرموده‌ي مقام معظم رهبري نگذارند كه ديگران انقلاب آنها را مصادره كنند.

كاشفي ضمن ابراز اميدواري نسبت به گسترش موج بيداري به كشورهاي ديگري چون اردن، عربستان و مغرب و تداوم آن اظهار داشت: اميدواريم معماي بزرگ امام موسي صدر كه ذهن همه را نيز به خود مشغول كرده مشخص شود و شاهد حضور دوباره‌ي او باشيم و از دستگاه‌هاي مختلف مي‌خواهيم كه اين قضيه را پي‌گيري كرده و اين موضوع را براي هميشه در فرصتي كه ايجاد شده است روشن كنند.

وي در مورد رياست مجلس خبرگان اظهار داشت: در زمان آيت‌الله مشكيني يك مديريت به دور از حاشيه و درخور شأن مجلس خبرگان داشتيم. مجلس خبرگان بايد به اين نكته توجه كند كسي در منصب رياست آن بنشيند كه اجازه‌ي سوءاستفاده از جايگاه آن را به رسانه‌ها نداده و با هوشمندي آن را جلو ببرد.

ايران در جنبش‌هاي اسلامي منطقه نقش موثري دارد

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) جلال عباسيان نماينده جامعه اسلامي دانشجويان نيز در ادامه با بيان اين‌كه بحث آقازاده‌ها روز به روز در حال شديدتر شدن است، افزود: خانم فائزه هاشمي سال گذشته به بهانه ساندويچ خوردن و امسال به بهانه خريد لباس فعاليت‌هايي كرده است، تا زماني كه افراد به خاطر سوابق خانوادگي مصونيت داشته باشند موضوع آقازاده‌ها هم‌چنان مشكل ايجاد خواهد كرد.

وي با بيان اين‌كه علي مطهري گفته بود لفظ مرده سياسي باعث تحريك برخي شده است، افزود: بعضي آقازاده‌ها آن‌قدر كم‌بصيرت و حتي عقب‌تر از عوامند كه آقاي موسوي را كه جرمش اقدام عليه امنيت ملي است با آقاي احمدي‌نژاد يكي مي‌كنند.

نماينده جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه اظهار كرد: جامعه اسلامي حدود يك ماه پيش بيانيه‌اي در اعلام حمايت از كانديداتوري آيت‌الله مهدوي كني براي رياست خبرگان صادر كرد.

عباسيان افزود: آقاي هاشمي در يك و نيم سال گذشته طوري عمل كردند كه خيلي از معاندين، ضدانقلاب‌ها و كساني كه خير انقلاب را نمي‌خواهند خوشحال شدند و نفس همين كارها به هر دليلي باعث مي‌شود كه نتوانند مواضع خود را بيان كنند.

وي ابراز اميدواري كرد اعضاي خبرگان با وظيفه‌شناسي و ولايت‌مداري خود و فارغ از هرگونه وابستگي، انتخابي انجام دهند كه مورد رضاي خدا و موجب حفظ و تقويت ولايت فقيه باشد.

نماينده جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه با بيان اين‌كه حضور پرشور مردم در 22 بهمن مشت محكمي بر دهان كساني بود كه انتظار داشتند اين حضور امسال ضعيف‌تر باشد، خاطرنشان كرد: خاورميانه جديد در حال شكل‌گيري است و برخلاف پيش‌بيني غرب، آمريكا و اسراييل، خاورميانه جديد، اسلامي خواهد بود و اين باعث ناخشنودي آنها شده است.

عباسيان با تاكيد بر اين‌كه نقش ايران در جنبش‌هاي اسلامي منطقه بسيار موثر بوده است، ادامه داد: به همين دليل دشمنان به اين فكر افتادند كه افكار عمومي دنيا را از مصر، تونس و ... منحرف كنند و نقش محوري ايران را زير سوال ببرند و بهترين راه آن ايجاد فتنه‌اي دوباره بود.

وي ادامه داد: بيانيه موسوي چند نكته‌ اساسي داشت؛ يك اين‌كه طبق گفته يكي از نمايندگان، وي قبل از صدور اين بيانيه با خارج تماس داشته است و دوم اين‌كه كساني كه شعارشان «نه غزه، نه لبنان» بود اعلام حمايتشان از مردم مصر و تونس يك تناقض فاحش بود.

نماينده جامعه اسلامي دانشجويان در بخش ديگري از سخنانش با بيان اين‌كه از بيداري اسلامي منطقه خوشحاليم، خاطرنشان كرد: وظيفه ما به عنوان كشوري محوري در اين بيداري، يك نقش كليدي است. به‌ويژه دانشجويان بايد اين فرصت تاريخي را بشناسند و علاوه بر اطلاع‌رساني با ارتباط بيشتر با ساير كشورها درباره مباني انقلاب روشنگري كنند.

عباسيان يادآور شد: مهم‌ترين دليل اتفاقات مصر، جنگ غزه و همكاري حسني نامبارك با رژيم صهيونيستي بود كه باعث ايجاد پرسش براي مردم مصر شده و لذا آنان به تشكيل حكومتي آزادي‌خواه و به دور از وابستگي راغب كرد.

وي با بيان اين‌كه بيداري اسلامي به ليبي نيز رسيده است، افزود: حكومتي غير از صدام كه اين‌گونه عليه ملت خود خشونت به خرج دهد نداشته‌ايم. قذافي وقتي پيش روي خود هيچ راهي نديد و حمايت غرب را نيز از دست داد دست به اين اقدامات زد.

نماينده‌ جامعه اسلامي دانشجويان در پايان با بيان اين‌كه اعتراضات در بحرين نيز در حال تشديد است، خاطرنشان كرد: نكته تمايز بحرين با ساير كشورها در اين است كه فرهنگ شهادت در اين كشور نمود بيشتري دارد و اميدواريم اين موضوع در بقيه كشورها نيز بيشتر شود.

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

چهارشنبه 4 اسفند 1389  11:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها