0

فيروزان: كميته مسوول پيگيري پرونده امام موسي صدر وجود ندارد

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

فيروزان: كميته مسوول پيگيري پرونده امام موسي صدر وجود ندارد

خواهرزاده و داماد امام موسي صدر اظهار كرد: در حال حاضر كميته مسوول پيگيري پرونده امام موسي صدر وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي فيروزان، خواهرزاده و داماد امام موسي صدر در پاسخ به پرسشي در مورد موضع‌گيري اخير حجت‌الاسلام موسوي سفير ايران در سوريه در خصوص وضعيت امام موسي صدر گفت: آقاي موسوي در حال حاضر در مورد پرونده امام موسي صدر هيچ مسووليتي ندارد. ما چند سال پيش از ايشان خواهش كرديم كه وي از اين مسووليت صرف‌نظر كند و ايشان از آن صرف‌نظر كردند. اظهارات وي بيشتر شبيه علاقمندي شهروندي است نه موضع كسي كه مسوول اين پرونده بوده است.

فيروزان در مورد اخبار منتشر شده درخصوص حيات يا فوت امام موسي صدر گفت: كار آماري بر مجموعه اخبار مثبت و منفي در مورد حيات امام موسي صدر انجام شده است و مانند هر علم ديگري علم آمار به فعاليت‌هاي اطلاعاتي، امنيتي و پيگيري‌هايي كه در حوزه‌هاي مختلف وجود دارد كمك مي‌كند. مجموعه اطلاعات آشكار ، پنهان ، اطلاعات دستگاه‌هاي امنيتي، مسوولين و مقامات كشورهاي عربي بررسي شده‌اند حتي زماني كه در اجلاس سران كشورهاي اسلامي با ملك‌عبدالله پادشاه عربستان صحبت كرديم.وي اطلاعاتي را داشت و از جمله مجموعه اظهاراتي كه مسوولان كشورهاي ديگر گفتند مجموعا مسووليت همه ما را در حفظ جان امام و آزادي وي صد چندان مي‌كند. شايد به اين دليل كه همواره امكانات پيگيري محدود بود ما نتوانسته‌ بوديم با اين استحكام صحبت كنيم كه امام در قيد حيات هستند و دلايل آن را ذكر كنيم.

وي تصريح كرد: مهمترين دلايل اظهارات مسوول دستگاه امنيتي ليبي است كه در سال 87 از ليبي گريخت و در مصاحبه‌اي حيات امام موسي صدر را اعلام كرد و مكان زندان امام موسي صدر را مطرح كرد. پس از آن ليبي وي را وقتي كه با حيله‌اي از لندن به مصر منتقل كردند دزيد و سرنوشت وي مشخص نيست.

فيروزان ادامه داد: مجموعه‌ اطلاعات امنيتي كه اين سالها از جانب دستگاه‌هاي اطلاعاتي و مقامات كشورهاي عربي در اختيار خانواده قرار گرفته است همه دال بر حيات امام موسي صدر است. معتقدم كه در حال حاضر رژيم قذافي در حال سقوط است جا دارد ايران مذاكراتش را كه در زمان دولت گذشته با قذافي پيش مي‌برد، منتشر كند زيرا در آن مذاكرات دولت قذافي مسووليت ربودن امام را بر عهده گرفته بود.

وي تاكيد كرد: معتقديم بيش از حد احتمال يا اطلاع امروز در مورد حيات امام موسي صدر مي‌توان برنامه‌ريزي و فعاليت كرد.

خواهرزاده امام موسي صدر اضافه كرد: طبيعت اين شرايط طبيعت ويژه‌اي است. ممكن است بسياري از كارها را بتوان به صورت برنامه‌ريزي شده پيش برد يا در مورد كارهايي نتوان برنامه‌ريزي كرد يك اتفاق مي‌تواند بسياري از معماها را حل كند و امام را برگرداند بنابراين ما سعي‌مان دائم بر اين است كه در ساعات آينده هر اطلاعي كه به دست آورديم منتشر كنيم.

فيروزان تصريح كرد: بازگشت امام موسي صدر يعني بازگشت يك تصور جديد از خاورميانه جديد. تصور يك تعريف جديد از مباني ديني راهگشا و تصوري جديد از پيوند دين و زندگي. گفت‌وگوي اسلام و مسيحيت و گفت‌وگوي شعيه و سني. اگر جهان امروز به شيوه‌اي كه امروز در حال به دست آوردن شكلي نوين است كه دقيقا مخالف آن خاورميانه نويني است كه در ذهن آقاي بوش مي‌گذشت و قطعا تمام اين حوادث معلول نارضايتي جهان اسلام از عملكرد بوش و صهيونيسم آن زمان است.

وي گفت: ما نيازمند تفكر و مكتب جديد در تعريف جديد جهان اسلام هم هستيم و از نظر تاريخي نيز جاي امام موسي صدر خالي است و آمدنش مي‌تواند اين خلأ را پر كند.

داماد امام موسي صدر در ادامه اين نشست مطبوعاتي درجمع خبرنگاران در پاسخ به اين پرسش كه گروهي از زنداني‌هاي ليبي آزاد شدند و در پاريس در مورد امام موسي صدر صحبت كردند، گفت: ليبي از حكومت‌هاي بسيار وحشي در دنياي اسلام است. آن زمان كه امام موسي صدر را ربوده بودند ما وقتي به دنيا مي‌گفتيم كه ليبي قابل اعتماد نيست توجه نداشتند و يا ملاحظات سياسي اجازه نمي‌داد اما امروز شاهد كشتار مردم توسط هواپيماها هستيم.

وي با بيان اينكه ليبي زنداني‌هاي سياسي بسياري داشت اما تغيير در حكومت ليبي باعث شد كه مجبور شوند مقداري از زندانيان سياسي را آزاد كنند، تصريح كرد: ليبي احتياج به بازسازي چهره خود داشت و فشار دستگاه‌هاي حقوقي بين‌المللي را پذيرفت و عده‌اي از زندانيان سياسي‌اش را آزاد كرد. آنها بيشترين‌شان 30 سال در زندان قذافي بودند كه حدود 300 زنداني سياسي بودند. آنها از ليبي فراركردند و در مصاحبه‌ مطبوعاتي در پاريس مجموعه اتفاقات را بيان كردند كه مكتوب شده است.

فيرزان ادامه داد: ديدن امام موسي صدر در سال 2002 در ماه رمضان و در زندان ابوسليم نكته‌اي بوده است كه آنها به آن تاكيد كرده‌اند و اطلاعاتشان در مورد امام موسي صدر اطلاعات درستي است. پس از آن سازمان عفو بين‌الملل در گزارش سالانه خود مساله امام موسي صدر و ضرورت پيگيري اين مساله را منتشر كرده است و يكي از اسنادي بود كه براي سازمان عفو بين‌الملل سند محسوب شد.

خواهرزاده امام موسي صدر ضمن محكوم كردن اقدامات قذافي در سركوب مردم در روزهاي اخير گفت: آنچه كه در ليبي رخ مي‌دهد اتفاقاتي است كه با هيچ كدام از تجربيات ما قابل تطبيق نيست اتفاقات ليبي باهيچ الگويي از تروريسم تطابق ندارد و الگوي جديد غيرقابل محاسبه است. همانطور كه ديديم سخنراني اخير قذاقي حتي سخنراني يك اشغالگر نسبت به كشور اشغال شده و يا سخنراني مسوول يك قبيله كه با قبيله ديگر نيز در حال جنگ است محسوب نمي‌شود. خارج از استاندارد تمام مسائلي است كه در 300 سال اخير قابل مشاهده بوده است.

وي تاكيد كرد: توصيه من امروز به تمام مسوولين و تمام كساني كه مي‌خواهند در اين باره فعاليت كنند اين است كه در مورد مسائل ليبي و اقدامات قذافي هيچ مورد مشابهي وجود ندارد كه بخواهند از مجموعه تجربيات براي تحليل آينده استفاده كنند.

فيروزان تاكيد كرد: مجموعه تحليل‌ها، اتفاقات و تجربيات دال بر اين است كه آنها كه كميته‌هاي استقبال از امام موسي صدر را چه در لبنان و چه در ايران تشكيل داده‌اند كار بسيار درستي كرده‌اند.

 

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

چهارشنبه 4 اسفند 1389  11:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها