0

رابطه چاقي و سرطان روده بزرگ در زنان

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

رابطه چاقي و سرطان روده بزرگ در زنان

پژوهشگران با بررسي سطوح مختلف وزني بيماران مبتلا به سرطان روده بزرگ دريافتند زنان چاق مبتلا به اين بيماري بيشتر در معرض خطر مرگ يا تشديد بيماري نسبت به زنان با وزن طبيعي هستند.
به گزارش خبرگزاري آلمان از بوستون, گروهي از پژوهشگران انجمن سرطان دانا فاربر به رهبري «جفري اي. ميرهارتد» با بررسي سطوح مختلف وزن زنان مبتلا به بيماري سرطان روده بزرگ به اين يافته جديد دست يافتند.
اين يافته جديد با جمع آوري اطلاعات از 3 هزار و 438 بيمار بدست آمده است و پژوهشگران با بررسي اين اطلاعات دريافتند شانس زنده ماندن در ميان زنان چاق مبتلا به اين بيماري نسبت به بيماراني كه وزن طبيعي دارند كمتر است.
علاوه بر آن زنان چاق بيشتر از زناني كه وزن طبيعي دارند ممكن است در معرض خطر تشديد بيماري سرطان خود باشند اما در ميان مردان بيمار شاخص وزن بدن تاثير چندان مهمي در نرخ مرگ و مير يا تشديد بيماري آنها ندارد.
پژوهشگران معتقدند زناني كه سطوح بيشتري از پروتئين لپتين «پروتئين مربوط به چاقي» و مقاومت بيشتري در برابر انسولين دارند بيشتر مستعد ابتلا به ديابت بزرگسالان هستند.
اين افراد همچنين استروژن بيشتري در گردش خون خود دارند كه تمام اين عوامل ممكن است بر پيشرفت يك تومور تاثير داشته باشد.
روزنامه جمهوري اسلامي 22/04/82
زنان بيش از مردان از شيوع دردهاي استخواني و مفاصل رنج مي‏برند
نتايج بررسي‏هاي به عمل آمده نشان مي‏دهد زنان بيش از مردان در همه سنين از دردهاي استخوان و مفاصل رنج مي‏برند.به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نتايج تحقيقات انجام شده مركز تحقيقات علوم پزشكي كشور حاكي از آن است كه 7.23 درصد زنان از درد پشت و كمر رنج مي‏برند كه اين ميزان در مردان 5.11 درصد برآورد شده است.اين بررسي نشان مي‏دهد كه در زنان درد گردن 6.10 درصد و در مردان 3.4 درصد است.بنابراين گزارش‏8 درصد زنان از درد مفاصل كوچك و 19 درصد از درد مفاصل بزرگ رنج مي‏برند كه اين ميزان در مردان 8.2 درصد به خاطر درد مفاصل كوچك و 19 درصد به علت درد مفاصل بزرگ است.اين گزارش مي‏افزايد ورزش روزانه در كاهش درد مفاصل و استخوانها موثر است، بنابراين ضرورت دارد نرمش در برنامه روزانه مردم به ويژه بانوان گنجانده شود.
روزنامه جمهوري اسلامي 9/6/1382

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

چهارشنبه 4 اسفند 1389  10:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها