سامانه خريد اينترنتي نشريات تخصصي با ارايه 50 درصد تخفيف پشت جلد بهعنوان حمايت از خريداران و نشريات از آغاز سال جديد در راستاي ساماندهي وضعيت توزيع مطبوعات راهاندازي ميشود.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدجعفر محمدزاده، در ابتداي نشست با مديران مسوول نشريات گردشگري با اشاره به موقعيت ممتاز ايران در مسائل مختلف علمي و سياسي در دنيا گفت: کشور ايران و ملت ايران امروز از جايگاه خاص و ممتازي در بين ساير ملتها برخوردار است اما مطبوعات ما در خارج از ايران موقعيت و جايگاه مطلوب و جريان مطبوعات در خارج از کشور صدايي ندارد و فرامنطقهاي شدن مطبوعات ايران يکي از نيازهاي اساسي کشور است و تراز مطبوعات ايران بايد فرامرزي باشد.
وي افزود: در راستاي فرامنطقهاي شدن مطبوعات ايران در قدم اول در پي دعوت ازمطبوعات جهان اسلام و تشکيل اتحاديه مطبوعات جهان اسلام در تهران هستيم.
او با بيان اين نکته که معاون مطبوعاتي متولي مطبوعات کشور است و بايد پاسخگوي مردم و مطبوعات باشد گفت: مطبوعات به عنوان يک رسانه جمعي پرطرفدار نقش آگاهي بخشي و ارتقاء آگاهيهاي عمومي را برعهده دارند و به نظربنده اين فرهنگ سازي بايد به بالابردن فرهنگ مطالعه در کشور بينجامد.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه با بررسي وضعيت توزيع مطبوعات در سراسر کشور گفت: مساله دکههاي مطبوعاتي از منظر کيفي و کمي، مسالهاي جدي است که بايد با مطالعه و برنامهريزي دقيق ساماندهي شود. در همين راستا سامانه خريد اينترنتي نشريات تخصصي با ارئه 50 درصد تخفيف پشت جلد به عنوان حمايت از آغاز سال جديد راهاندازي ميشود.
او ادامه داد: در اين سامانه افراد با مراجعه به اينترنت ثبت نام، انجام مي دهند و نشانيها و مشخصات افراد ثبت ميشود و 50 درصد قيمت پشت جلد نشريات را ما پرداخت ميکنيم که اين به نوعي کمک به خريداران و نشريات و همچنين قدمي در راستاي تحول کيفي و کمي مطبوعات است.
محمدزاده در ادامه با بيان آياتي از قرآن کريم به تبيين فلسفه گردشگري در متن وحياني قرآن پرداخت و افزود: خداوند در قرآن به گردش در زمين توصيه کرده است اما بايد از خود بپرسيم که چرا خداوند کريم چنين گفته است؟ هدف از اين گردش، پي بردن به معنا و محتواي عالم است و اگر شما مديران مسول نشريات گردشگري به پاسخ اين چرايي برسيد، در کار خود موفق خواهيد بود و نکته بسيار مهم اين است که نشريات شما بايد در کنار ترويج فرهنگ گردشگري به توضيح و تبيين بيشتر فلسفه قرآني آن و معرفي اين نگاه معنوي و الهي اقدام کنند.
او با اشاره به فرهنگ غني ايران اسلامي گفت: يکي از محورهاي مهمي که نشريات گردشگري ميتوانند براي آن برنامه ريزي کنند، سرمايهگذاري در بخش گردشگري مذهبي است. ايران يکي از قطبهاي قوي گردشگري مذهبي است که بايد به اين قضيه به عنوان فرصتي براي صنعت گردشگري نگاه کرد.
وي با اشاره به کارآمدسازي مطبوعات در جامعه گفت: اگر بخواهيم ميزان تاثير گذاري مطبوعات را در جامعهاي بررسي کنيم بايد اين سوال مطرح شود که آيا نبودن يک نشريه يا روزنامه باعث ايجاد خلاء در جامعه مي شود؟ و آيا مردم جامعه در نبود آن نشريه احساس ميکنند که يکي از نيازهاي ضروري آنها به مطالعه تامين نشده است يا خير؟
محمدزاده همچنين با بيان اين که نشريات گردشگري با روح مردم و تفريح فکري آنها سرو کار دارند گفت: اين نشريات بايد براي تعطيلات عيد به طور ويژه برنامهريزي کنند و مخاطبانشان را بيش از پيش افزايش دهند و سعي داشته باشند که تعامل سازندهاي با نهادها و موسسان مرتبط با گردشگري و همين طورساير نشريات گردشگري در قالب تفاهم نامه برقرار کنند.
معاون امور مطبوعاتي در پايان با اشاره به بحث يارانههاي مطبوعاتي خاطر نشان كرد: همه تلاش من اجراي عدالت مطبوعاتي و نيز اجراي عدالت در پرداخت يارانه به مطبوعات است و درصدديم که با همکاري شما عزيزان همچنين در اين عرصه به روانتر شدن چرخه مطبوعات در ايران کمک کنيم.