0

ارتباط مصرف چربيهاي حيواني با بروز سرطان سينه در زنان

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

ارتباط مصرف چربيهاي حيواني با بروز سرطان سينه در زنان

براساس جديدترين تحقيقات به عمل آمده, زنان جواني كه گوشت قرمز و فرآورده هاي لبني پرچرب مصرف مي كنند, درمعرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از واشينگتن, محققان در نشريه موسسه ملي سرطان نوشتند, اين تحقيق گواه ديگري است دال بر اينكه زنان بايد مصرف غذاهاي پرچرب را كاهش داده و مقادير بيشتري ميوه, سبزيجات و غلات مصرف كنند.
«يونيانگ چو» از دانشكده پزشكي هاروارد و بيمارستان زنان و بريگهام وضعيت زنان داراي بيشترين مصرف چربي را با گروه مصرف كننده كمترين مقدار مقايسه كردند و دريافتند زناني كه غذاهاي پرچرب بيشتري مصرف مي كنند, 33 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه تهاجمي قرار دارند.
چائو مي گويد: اين تحقيق در نوع خود منحصربفرد است, زيرا زنان شركت كننده در اين تحقيق به سن يائسگي نرسيده بودند.
روند ظهور و بروز سرطان سينه سالها بطول مي انجامد.
اگرچه معمولا اين سرطان پس از يائسگي بروز مي كند, اما شناسايي عوامل اوليه بروز آن در زندگي يك زن بسيار بااهميت است.
زناني كه در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار داشتند بطور متوسط 23 درصد كالري از چربي حيواني را مصرف مي كردند و اين رقم در گروه كمترين خطر 12 درصد بود.
چربيهاي گياهي و نباتي همچون روغن زيتون در بروز سرطان سينه تاثيري ندارد.
چائو گفت: مادريافتيم انواع خاصي از چربي با خطر ابتلا به سرطان سينه مرتبط است.
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي, چائو افزود: ما در تحقيقات خود خطر بالاتر ابتلا به سرطان سينه را در بين زناني كه در طول دهه 20, 30 و 40 سالگي خود غذاهاي پرچرب حيواني مانند گوشت قرمز, پنير, بستني و كره مصرف مي كردند, كشف كرديم.
وي خاطر نشان كرد: مصرف كمتر گوشت قرمز و فرآورده هاي لبني پرچرب در كاهش خطر ابتلا به بيماري قلبي نيز مفيد است.
بيماري قلبي عامل اصلي مرگ و مير در بين زنان و مردان كشورهاي صنعتي است.
روزنامه جمهوري اسلامي 02/05/82

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

چهارشنبه 4 اسفند 1389  10:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها