تعليم اطاعت شوهر از اين بانو
در حديث معتبر از حضرت صادق عليه السلام مرويست كه فرمود: مردي از انصار در زمان نبي اكرم صلي الله عليه و آله و سلم مسافرت نمود، و با زوجه اش عهد كرد بر اينكه تا در سفر است او از منزل خارج نشود تا آنكه او بازگردد، زن قبول نمود، شوهر به سفر رفت.
پس از چند روز پدر آن زن مريض شد، فرستاد بسوي پيغمبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم (جريان را نقل كردند) و سپس آن زن از آن حضرت خواست كه به عبادت پدرش برود، پيغمبر صلي الله عليه و آله و سلم فرمود: در خانه بنشين و اطاعت امر شوهر خود بنما، سپس مريضي پدرش شدت پيدا كرد باز زن كسي را بسوي رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرستاد و از آن حضرت اذن خواست كه به عيادت پدرش برود، (كه در حال مرگ است ) باز رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمود:
در خانه بنشين و اطاعت امر شوهر خود بنما.
حضرت صادق عليه السلام فرمود: پس پدرش از دنيا رفت و زن مردن پدر را شنيد، مجددا به حضور رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرستاد و جريان را گفته و طلب اجازه كرد كه پدرم از دنيا رفته آيا اجازه مي دهيد كه براي نماز او شركت كنم ؟
حضرت اجازه نداد و فرمود: بنشين در خانه و اطاعت امر شوهر خود را بكن.
آن زن هم امتثال امر رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم كرده و از خانه خارج نشد.
امام صادق عليه السلام مي فرمايد: پس دفن كردند پدر آن زن را، سپس پيغمبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم مژده و بشارت فرستاد براي آن زن به اينكه خداوند متعال آمرزيد تو و پدرت را بواسطه اطاعت تو از امر شوهرت. |
با چه كسي ازدواج كنيم |
اسدالله داستانى بنيسى |
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
چهارشنبه 4 اسفند 1389 10:21 PM
تشکرات از این پست