0

طرز تهیه پیچک کالباس

 
Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 6667
محل سکونت : بوشهر

طرز تهیه پیچک کالباس

مواد لازم:
روغن جامد= نصف پیمانه
آب= نصف پیمانه
بکینگ پودر= یک قاشق سوپخوری ( که می شه 3 قاشق چایخوری)
نمک= 1 قاشق چایخوری
آرد= مقداری
قارچ= 250 گرم
کالباس= 300 گرم
فلفل دلمه= 2 عدد
پیاز= 1 عدد
نمک و فلفل و ادویه= مقداری
پنیر پیتزا= 250 گرم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
رب گوجه= 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1. آب و روغن را در ظرفی مخلوط می کنیم، بیکینگ پودر و نمک را اضافه كرده و هم می زنیم.
2.  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر راکنار می گذاریم به مدت یك ساعت به صورت سرپوشیده.
3. پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ میکنیم، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد کردیم به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه كرده و تفت می دهیم. وقتی مقداری سرخ شدن رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
4. بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار میدهیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس مثل شکل زیر خمیر را از دو طرف برش های کوتاه می دهیم.

5. سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.

6. روی خمیر را هم یك عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

چهارشنبه 4 اسفند 1389  4:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها