ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر
مواد لازم :
نمك و فلفل به میزان لازم
ران گوسفند 5/1 كیلو گرم
سیر درسته 8 حبه
برگ بو درسته 2 عدد
برگ رزماری 2 عدد
برگ آویشن 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه
طرز تهیه :
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یك دستمال خشك كنید . با استفاده از یك چاقوی نوك تیز سوراخهایی روی ران ایجاد كنید . داخل سوراخها را حبه های سیرو برگهای سبزیجات قرار دهید ( اگر می خواهید از سبزیحات خشك استفاده كنید ان را روی گوشت بپاشید ) سپس بوسیله قلم مو ران را به روغن زیتون آغشته كنید . فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم كنید . ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت سی و پنج دقیقه در فر بگذارید . بعد آب را روی ران ریخته به مدت بیست الی بیستو پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت كاملاً بپزد و به روغن بیفتد . درآخر نمك و فلفل را اضافه كنید . سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید . برای تزئین از سبزیجات استفاده كنید .