0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
لس‌آنجلس‌تايمز گزارش داد؛
انتقاد شديد از انگليس و ايتاليا بدليل روابط دوستانه با قذافي

خبرگزاري فارس: دو كشور انگليس و ايتاليا به دليل رابطه تجاري و دفاعي با رژيم ليبي بشدت مورد انتقاد منتقدان و حاميان حقوق بشر قرار گرفته‌اند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمريكايي لس‌آنجلس‌تايمز، تصميم‌هاي انگليس و ايتاليا براي انجام تجارت با رژيم معمر قذافي منجر به سود ميليارددلاري براي شركت‌هاي انگليس و ايتاليا شده است.

بر اساس اين گزارش، انگليس در سال‌هاي گذشته گاز اشك آور و گلوله به ليبي صادر كرده است.

اين امر در حالي با تقبيح منتقدان روبرو شده است كه در قذافي در روزهاي گذشته با انواع مهمات جنگي اقدام به سركوب مردم معترض اين كشور كرده است.

لس آنجلس تايمز نوشت: اما رفاقت انگليس و ايتاليا با ديكتاتور ليبي باعث به وجود آمدن انتقادات خشمگينانه‌اي در قبال لندن و رم شده است چرا كه كشته‌ها و زخمي‌ها در خشونت‌هاي ضد مردمي قذافي افزايش يافته است.

منتقدان در انگليس اقدام سال 2007 توني بلر نخست وزير وقت انگليس براي عادي سازي روابط با ليبي را محكوم كردند.

اين روزنامه آمريكايي ادامه داد: روابط حسنه روبه افزايش بين لندن و طرابلس توافق اكتشاف نفت توسط شركت نفتي "بريتيش پتروليوم " كه بيش از 800 ميليون دلار ارزش داشت را تسهيل كرد. دولت انگليس چند ميليون دلار كمك توسعه‌اي ره ليبي ارائه داد و دلالان اسلحه انگليس ميليون‌ها دلار تجهيزات كه شامل گاز اشك آور و گلوله بود به ليبي فروختند.

اما روزنامه انگليسي گاردين گزارش داد كه دولت انگليس اكنون گواهينامه‌هاي صادرات به ليبي را لغو كرده است. و ديويد كامرون نخست وزير انگليس دو روز قبل در قاهره سركوب‌گري‌هاي قذافي را محكوم كرد.

لس‌آنجلس‌تايمز تاكيد كرد: روابط در حال افزايش بين انگليس و ليبي در چند سال گذشته باعث جنجال‌هاي زيادي بوده است.

بر همين اساس "هشام بن قبلان " يكي از چهره‌هاي مخالف ليبي كه در انگليس ساكن است گفت: دولت انگليس معذرتخواهي زيادي به مردم ليبي بدهكار است چرا كه با ديكتاتوري رابطه دارد كه دستش به خون بسياري آغشته است.

ايتاليا نيز كه قدرت استعماري در ليبي بوده است رابطه بسياري خوبي با قذافي برقرار كرده است. شركت‌هاي ايتاليايي قراردادهاي بزرگي در ليبي منعقد كرده‌اند كه شامل شركت نفت و گاز "اني " است كه متعهد به سرمايه گذاري 25 ميليارد دلاري در اين كشور شده است.

منتقدان همچنين خواستار يك پاسخ موثر از سوي "سيلويو برلوسكوني " نخست وزير ايتاليا شده‌اند كه چند روز پيش گفته بود دوست ندارد قذافي را بيازارد.

رسانه‌هاي دانماركي ديروز اعلام كردند كه نخست وزير ايتاليا به صورت مخفيانه يك ترن را به معمر قذافي رئيس جمهور ليبي هديه كرده است.

انتهاي پيام/ص

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
ريموند ديويس خواستار سرويس ويژه در زندان شد

خبرگزاري فارس: تبعه آمريكايي متهم به قتل 2 شهروند پاكستاني، در اعتراض به مخالفت مسئولان زندان با اعطاي سرويس ويژه به وي، دست به اعتصاب غذا زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در لاهور، ريموند ديويس تبعه آمريكايي متهم به قتل 2 شهروند پاكستاني كه در زنداني در لاهور بسر مي‌برد، دست به اعتصاب غذا زد.
ديويس از مسئولان زندان خواست غذاي باب ميل وي را برايش فراهم كرده و همچنين با برداشتن دوربين‌ها از سلولش، با وي همچون يك شخص محترم رفتار شود نه مانند يك زنداني.
به دنبال مخالفت با درخواست‌هاي ديويس كه به زعم وي قانوني هستند، وي در زندان "كوت لوخپات " دست به اعتصاب غذا زد.
وي با ارائه درخواست‌هاي خود به مسئولان زندان، اعلام كرد تا زماني كه خواسته‌هاي وي عملي نشود، چيزي نخواهد خورد و به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.
مسئولان زندان نيز در مقابل تصريح كردند كه اين تبعه آمريكايي يك مهمان افتخاري نيست و مانند ديگر زندانيان با وي رفتار خواهد شد.
اين مسئولان افزودند: همان غذايي كه براي ديگر زندانيان در زندان كوت لوخپات فراهم مي‌شود، در اختيار ريموند ديويس نيز قرار خواهد گرفت.
ريموند ديويس كارمند سفارت آمريكا در پاكستان به اتهام قتل 2 شهروند پاكستاني در زندان بسر مي‌برد و منتظر رأي نهايي دادگاه مي‌باشد.
انتهاي پيام/م

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وستروله براي ديدار با احمد شفيق و عمرو موسي راهي مصر شد

خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه آلمان امروز با هدف ديدار با مقامات مصري از جمله "احمد شفيق " و "عمرو موسي " راهي اين كشور شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، "گوئيدو وستروله " امروز براي نخستين بار پس از سرنگوني "حسني مبارك " رئيس‌جمهور مخلوع مصر به اين كشور سفر كرد.

براساس اين گزارش، قرار است وستروله فردا در قاهره با "احمد شفيق " نخست‌وزير كنوني مصر و نمايندگاني از گروه‌هاي مخالف گفت‌وگو كند. علاوه بر اين ديدار با "عمرو موسي " دبيركل اتحاديه عرب نيز در دستور كار اين سفر قرار دارد.

"ديرك نيبل " وزير توسعه آلمان وستروله را در سفر به مصر همراهي مي‌كند.

وستروله پيش از اين نيز پس از سقوط حكومت "زين‌العابدين‌بن‌علي " ديكتاتور پيشين ليبي در سفري يك روزه براي ديدار با "محمد الغنوشي " نخست وزير اين كشور و نمايندگان مخالف دولت به تونس رفته بود.

انتهاي پيام/ص

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مهمترين عناوين روزنامه‌هاي امروز آمريكا
گسترش اعتراضات كارگران در سراسر آمريكا

خبرگزاري فارس: نقض حقوق مسلمانان در آمريكا توسط اف‌بي‌آي، سراسري شدن اعتراضات كارگران آمريكا براي حفظ حقوقشان و تلاش جمهوريخواهان براي جايگزين كردن قانون اصلاحات خدمات درماني اوباما، مهمترين عناوين روزنامه‌هاي امروز آمريكا را تشكيل مي‌دهند.

به گزارش فارس، مهمترين عناوين روزنامه‌هاي امروز آمريكا عبارتند از:


واشنگتن پست:

_اف‌بي‌آي حقوق مسلمانان را نقض كرد
_اعتراضات كارگران براي حفظ حقوقشان به سراسر آمريكا كشيده شد
_دادخواست جمهوريخواهان عليه قانون اصلاحات خدمات درماني اوباما رد شد
_اين مي‌تواند فرصتي استثنائي براي اوباما در خاورميانه باشد


نيويورك‌تايمز:

_رام امانوئل شهردار شيكاگو شد
_قانون "نپرس، نگو " ماهها پس از تصويب قانون لغو آن همچنان اجرا مي‌شود


لس‌آنجلس تايمز:

_جمهوريخواهان همچنان به دنبال جايگزيني براي قانون اصلاحات خدمات درماني هستند
_مقامات آمريكايي از تروريسم مي‌گويند
_طرح رهبر اكثريت سنا براي جلوگيري از تعطيلي دولت


وال‌استريت ژورنال:

_ديكتاتور ليبي سلطه خود بر كشورش را از دست داده است
_آمريكا قراردادهاي تسليحاتي خود با كشورهاي درگير ناآرامي‌ها را بازبيني مي‌كند
_هشدار ميدويديف درباره احتمال تجزيه جهان عرب


يو اس اي تودي:

_قذافي: تا آخرين قطره خونم خواهم جنگيد
_فرماندار ايالت ويسكانسين همچنان به اعتراضات اتحاديه‌هاي كارگري بي‌اعتنايي مي‌كند
_نجات يك زن پس از 24 ساعت از زير آوار در نيوزيلند

انتهاي پيام/ص

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
راديو "ان‌پي‌آر " آمريكا:
نوع رفتار آمريكا در قبال تحولات مصر، مقامات رياض را نگران كرد

خبرگزاري فارس: همزمان با جدي شدن ناآرامي‌ها و تظاهرات‌ها در جهان عرب، يك راديوي آمريكايي با بيان بالا بودن احتمال سرايت ناآرامي‌ها به عربستان اعلام كرد كه نوع رفتار آمريكا در قبال تحولات مصر، مقامات رياض را نگران كرده است.

به گزارش فارس به نقل از راديو "ان‌پي‌آر " آمريكا، عربستان سعودي كه يك پنجم ذخاير نفتي جهان را در اختيار دارد، از ناآرامي‌هاي حاكم در مرزهاي خود با يمن و بحرين هم چنان احساس خطر مي كند.

نگراني عربستان سعودي از ناآرامي‌هاي اخير جهان عرب در حالي مطرح است كه دو روز گذشته، "مايك مولن "، رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا، راهي "رياض " پايتخت عربستان شده است تا تعهد آمريكا در حمايت از ثبات در خليج فارس را به مقامات اين كشور ضمانت دهد.

"دبورا آموس " خبرنگار ان‌پي‌آر در "دوحه " پايتخت قطر، گفت: با توجه به ديدگاه ديپلمات‌ها و كارشناسان منطقه‌اي، مقامات عربستان سعودي به شدت نگران جنبش هاي حامي دموكراسي در منطقه هستند، چرا كه هر امر مسلمي و از جمله رابطه مقامات عربستان سعودي با آمريكا تحت تاثير اين جنبش ها، لطمه خواهد ديد.

آموس در ادامه افزود: علت نگراني مقامات عربستان سعودي، موضع‌گيري و نوع رفتاري است كه آمريكا با مصر، هم‌پيمان قديمي خود در منطقه اتخاذ كرد و در حال حاضر نيز نگران موضع و رفتار آمريكا در برابر ناآرامي هاي بحرين هستند.

آموس با اشاره با احتمال قوي سرايت جنبش‌هاي حامي دموكراسي در بحرين به عربستان سعودي، گفت: اين احتمال بسيار قوي است. در حقيقت با توجه به ديدگاه عربستان سعودي كه ناآرامي هاي بحرين را پيروزي ديگري براي شيعيان مي داند، تظاهرات و ناآرامي هاي بحرين، پيامدهاي منطقه‌اي گسترده‌تري در پي خواهد داشت. بنابراين نوعي مشكل وابسته به جغرافياي سياسي در اين بين مطرح است.

آموس در ادامه گفت: اگر ناآرامي‌هاي بحرين با موفقيت روبرو شود در اين صورت احتمال ترغيب شيعيان اقليت عربستان سعودي، براي شروع تظاهرات مطرح خواهد بود.

انتهاي پيام/ص

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
"مبارك " و وزير كشور وي تحت تعقيب قضايي

خبرگزاري فارس: دادستان كل مصر اعلام كرد، شكايتي دريافت كرده كه در آن حسني مبارك و وزير كشور وي متهم به قتل عمد تظاهر كنندگان مصري هستند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني يوم السابع،‌ "ممدوح حمزه " مشاور بين المللي مصري اعلام كرد، امروز شكايتي را تحويل دادستان كل مصر خواهد داد كه در آن حسني مبارك ديكتاتور پيشين مصر و "حبيب العادلي " وزير كشورش متهم هستند كه به عمد تظاهركنندگان مصري را به قتل رسانده‌اند.

حمزه افزود: همچنين شكايت شده كه حسني مبارك به عنوان تحريك كننده و عامل اصلي ارتكاب جنايت كشتن تظاهر كنندگان مصري توسط وزارت كشور بايد مورد بازخواست قرار گرفته و مجازات شود.

وي در ادامه افزود: از آنجا كه شواهدي وجود دارد كه نشان مي‌دهد، "احمد شفيق " نخست وزير انتصابي مصر در "حادثه جمل " ميدان تحرير دخالت داشته، تحقيقات و بررسي‌هايي در حال انجام است كه در صورت رسيدن به نتيجه از وي نيز شكايت خواهد شد.

برخي از نيروهاي امنيتي حامي مبارك ملبس به لباس شخصي سوار بر ده‌ها شتر و اسب راهي ميدان تحرير شدند. اين شترسواران و اسب سواران باتوم‌هايي به دست داشته كه با آن مردم مخالف مبارك را مورد ضرب و شتم قرار مي دادند.

در حادثه جمل ميدان تحرير برخي از نيروهاي امنيتي حامي مبارك ملبس به لباس شخصي سوار بر ده‌ها شتر و اسب راهي اين ميدان تحرير شدند و با باتوم معترضين را مورد ضرب و شتم قرار دادند و در اثر آن ده‌ها مصري كشته و زخمي شدند.

وي گفت: در آخرين روزهاي زمامداري مبارك بودجه دستگاه پليس مصر يكباره 25ميليارد جنيه مصري افزايش يافت تا اين نيرو با خريد تجهيزات لازم از جمله گلوله‌هاي اشك آور و پلاستيكي و زره پوش غيره از آنها براي سركوب مردم استفاده كند.

انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
جديدترين تحولات ليبي؛
احتمال سقوط رژيم قذافي با سقوط طرابلس

خبرگزاري فارس: احتمال سقوط رژيم قذافي با سقوط طرابلس، افزايش شمار قربانيان قيام مردمي در ليبي به بيش از 500 كشته و نيز استفعاي 12عضو دستگاه ديپلماسي ليبي از سمت‌هاي خود مهم‌ترين اخبار تحولات ليبي تا اين لحظه به شمار مي‌رود.

به گزارش مانيتورينگ فارس، تلويزيون الجزيره قطر كه به گفته ناظران سياسي نقش بزرگي در انعكاس اخبار و به ثمر رسيدن انقلاب‌هاي تونس و مصر داشته و از شش روز گذشته تا كنون بيشترين جدول زماني برنامه‌هاي خود را به حوادث ليبي اختصاص داده است، صبح امروز در گزارشي مهمترين تحولات انقلاب ليبي را به صورت زير جمع بندي كرد:

- معمر قذافي برخي از كشورهاي عربي را به دست داشتن در حوادث جاري كشورش متهم مي‌كند
- قذافي با سرزنش قطر: به جاي اينكه با ما باشيد ضد ما كار مي‌كنيد؟
- مردم بنغازي با پرتاب كفش به تصوير قذافي سخنراني ديشب وي را محكوم كردند
- منابع حقوق بشري از افزايش شمار قربانيان به بيش از 500 كشته گزارش دادند
- نيروهاي امنيتي طرابلس تظاهرات كنندگان را در منطقه فشلوم به رگبار بستند
- سازمان عفو بين‌الملل ارسال كميته‌اي از سوي اتحاديه عرب و شوراي امنيت براي تحقيق در حوادث ليبي را خواستار شد
- عمرو موسي: اتحاديه عرب تصميمي مبني بر لغو مشاركت هيأت ليبي در جلسات اين اتحاديه گرفت
- كميسيارياي بين‌المللي حقوق بشر خواستار انجام تحقيق بي‌طرف در اعمال خشونت آميز ليبي شد
- قذافي مزدوران خارجي را براي سركوب تظاهرات كنندگان از منطقه شرقي وارد كرد
- تمركز درگيري‌ها در طرابلس و احتمال سقوط رژيم قذافي با سقوط طرابلس و شكست مزدوران
- سرهنگ خلبان جدا شده از رژيم قذافي: قذافي در روزهاي اخير بسياري از افسران ارتش را تسويه كرد
- سيطره معارضين ليبيايي بر منطقه مرزي با مصر
- استعفاي وزير دادگستري ليبي
- وزير سابق دادگستري ليبي: اين انتفاضه در راستاي ايجاد تغيير رژيم و تضمين وحدت ملي است
- استفعاي 12 عضو دستگاه ديپلماسي ليبي از سمت‌هاي خود از جمله سفير طرابلس در يونسكو
- سفير ليبي در پاريس استعفانامه خود را به وزارت خارجه طرابلس فرستاد
- سفير مستعفي ليبي در هند از سركوب معترضان كشورش به دست مزدوران خارجي هميار قذافي سخن مي گويد
- مدير اداره تشريفات ليبي استعفا داد
- استعفاي 4 ديپلمات ليبيايي از سفارت طرابلس در چين
- هيأت ديپلماتيك ليبي در چين خشونت ضد تظاهرات را محكوم كرده و مسئولان را به توقف حمام خون دعوت كردند
- سركنسول ليبي در تونس با محكوميت كشتار دسته جمعي مردم توسط رژيم قذافي به خيل تظاهرات كنندگان پيوست
- كاركنان سفارت ليبي در مالزي با محكوميت قلع و قمع مردم توسط رژيم حاكم، پيوستن خود به صف مردم را اعلام كردند
- حمله دانشجويان ليبيايي به مقر مركزي خبرگزاري ليبي در پاريس
- تظاهرات اتباع ليبيايي در مقابل سفارت كشورشان در وين
- پادشاه قطر طي تماسي با بان كي مون، اتخاذ تدبيري فوري براي توقف حوادث خونين ليبي را خواستار شد
- كاخ سفيد "خشونت غم انگير " عليه تظاهرات كنندگان مخالف قذافي را محكوم كرد
- جان كري سناتور آمريكايي: حكومت قذافي به ساعات پاياني خود رسيد
- كاخ سفيد پيشنهاد جان كري مبني بر اعمال تحريم‌ها عليه رژيم قذافي را بررسي مي كند
- نخست وزير تركيه از سرانجام ناديده گرفتن خواسته ملت ليبي به رژيم قذافي هشدار داد
- سازمان كنفرانس اسلامي حوادث ليبي را فاجعه‌اي انساني خواند
- درخواست‌ها از دادگاه جنايي بين‌المللي براي تحقيق در جنايات قذافي و خانواده‌اش
- شيخ الازهر: هر كس نابحق كشته شود شهيد است
- مردم اردن كشتار غير نظاميان ليبيايي را محكوم كرده و توقف فوري ريختن خون ملت‌ را خوستار شدند
- تشكيلات خودگردان فلسطين حوادث ليبي را امور داخلي خواند
- حماس كشتار مردم ليبي را محكوم كرد و با ملت ليبي اعلام همبستگي كرد
- جنبش جهاد اسلامي فلسطين با محكوم ساختن جنايات قذافي و مزدورانش،‌ خواستار در آغوش گرفتن انقلاب مردم ليبي شد
- حزب الناصري مصر كشتار مردم ليبي توسط رژيم قذافي را محكوم كرد
- توقف پمپاژ نفت از ليبي به ايتاليا
- شركت‌هاي اروپايي شاغل در ليبي كاركنان خود را از اين كشور بحران زده خارج مي كنند
- تحرك حقوقيون بين‌الملل و عرب براي محاكمه قذافي به تهمت كشتار دشته جمعي مردم
- 180 وكيل مصري دستگيري و محاكمه وي به اتهام ارتكاب جنايات جنگي را خواستار شدند
- ربوده شدن شماري از روزنامه‌نگاران ليبيايي بعد از مصاحبه عليه رژيم قذافي
انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اعتراض‌ها در يمن ادامه دارد؛
2 كشته و 15زخمي در ناآرامي‌ها در يمن

خبرگزاري فارس: در درگيري بين طرفداران علي عبد الله صالح با معترضان يمني، 2نفر كشته و 15 نفر ديگر زخمي شدند.

به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه الجزيره، روز گذشته در حمله مزدوران علي عبدالله صالح به تظاهركنندگان يمني در مقابل دانشگاه صنعا 2 نفر كشته شدند.

منابع پزشكي اعلام كردند كه روز گذشته 2 نفر به ضرب گلوله عناصر وابسته به علي عبدالله صالح در مقابل دانشگاه كشته ‌شده‌اند.

منابع خبري اعلام كردند كه روز گذشته هزاران نفر در برابر دانشگاه صنعا با برگزاري تظاهراتي خواستار پايان حكومت عبدالله صالح شدند كه اين تظاهرات با دخالت مزدوران دولتي و نيروهاي امنيتي به خشونت كشيده شد و 15 نفر در اين درگيري‌ها زخمي شدند.

همچنين روز گذشته ده‌ها نفر از معترضان توسط نيروهاي امنيتي دستگير شدند.

اين درحالي است كه علماي ديني در يمن خواستار پايان خشونت‌هاي عليه مردم شدند و از دولت خواستند تا عاملان خشونت‌هاي اخير را مجازات كنند.

انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
احتمال استفاده قذافي از سلاح‌هاي شيميايي

خبرگزاري فارس: فعال سياسي ليبيايي با اشاره به سخنراني تلويزيوني تهديدآميز ديكتاتور ليبي اعلام كرد كه محتمل است كه رژيم قذافي عليه مردم و انقلابيون در شهر بنغازي از سلاح‌هاي ميكروبي و شيميايي استفاده كند.

به گزارش فارس، "اشرف القره بولي " در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم اعلام كرد: سخنان قذافي تهديدي آشكار بود مبني بر اين كه با عنوان مبارزه با القاعده و اسلام‌گراها مرتكب كشتارهاي فجيع‌تر از كشتار كنوني، خواهد شد.

اين فعال ليبيايي گفت: پيش‌بيني مي‌شود كه اين رژيم از سلاح‌هاي شيمايي و ميكروبي عليه انقلابيون در شهر بنغازي دومين شهر بزرگ ليبي كه هم‌اكنون در تصرف مردم است، استفاده كند.

اين فعال سياسي ليبيايي با تاكيد بر سرنگوني رژيم ديكتاتوري ليبي گفت: معمر قذافي در سخنراني خود، تظاهرات‌كنندگان را موش و سگان گمراه توصيف كرد.

القره بولي به بيان اينكه «اين سخنان نشان مي‌دهد كه ديكتاتور ليبي روزهاي آخرش را سپري مي‌كند» گفت: قذافي در سخنراني خود همچنين سعي كرد قبايل ليبي را عليه يكديگر تحريك كند تا بتواند از اين طريق به خيال خود چند صباحي بيشتر حكومت كند.

القره بولي تصريح كرد: ديكتاتور ليبي در سخنراني خود به دنبال فتنه‌انگيزي بود و مردم انقلابي را تهديد كرد كه جنايت‌هاي بيشتري ضد آنها مرتكب شود.

وي گفت: تهديدهاي قذافي رژيم ديكتاتوري او را نجات نخواهد داد.

القره بولي افزود: قذافي در سخنانش همچنين تلاش كرد غرب را درباره احتمال روي كارآمدن دولت اسلامي در ليبي بترساند تا اين امر توجيهي براي سركوب شديد مخالفان داشته باشد.

فعال سياسي ليبيايي با اشاره به اين كه قذافي تظاهرات‌كنندگان را كودكان ناپخته توصيف كرد، گفت: سخنراني وي سرتاسر تحريك آميز و تلاشي براي ايجاد فتنه قبيله‌اي در جامعه ليبي بود.

القره بولي گفت: رژيم حاكم مرتكب جنايت‌هاي زيادي در ليبي شده است اما رسانه‌ها به علت حاكميت سانسور شديد آن را پوشش نمي‌دهند.

وي با بيان اينكه، مزدوران و عوامل رژيم ليبي هم اكنون در منطقه شلوم در طرابلس درحال قتل عام مردم هستند، گفت: مردم ليبي در نهايت پيروز خواهند شد و ديكتاتوري قذافي را كه به جنون خود بزرگ بيني دچار شده ساقط خواهند كرد و شهروندان ثروت و منابع كشور را از سلطه رژيم استبدادي خارج خواهند كرد.

وي از سفيران ليبي در كشورهاي مختلف خواست از سمت خود استعفا بدهند.

القره بولي همچنين از افسران ارتش خواست به مردم بپيوندند، زيرا مردم پس از براندازي رژيم هر كسي كه عليه آنها موضع‌گيري كرده باشد محاكمه خواهند كرد.

انتهاي پيام/.++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مهمترين عناوين خبري تلويزيون‌هاي عربي؛
تهديد قذافي به قتل عام همه معترضان

خبرگزاري فارس: استعفاي وزير كشور ليبي پس از سخنراني قذافي و پيوستن وي به صف تظاهرات كنندگان، محكوميت جهاني خشونت رژيم قذافي عليه تظاهرات كنندگان و توقف مشاركت هيأت ليبي در جلسات اتحاديه عرب از مهمترين عناوين خبري تلويزيون‌هاي عربي است.

به گزارش مانيتورينگ فارس، مهمترين عناوين خبري شبكه‌هاي عربي در مشروح اخبار صبحگاهي امروز به شرح زير است.

الجزيره:
- استعفاي وزير كشور ليبي پس از سخنراني قذافي و پيوستن وي به صف تظاهرات كنندگان
- قذافي معترضان را به كشتن تا شليك آخرين گلوله تهديد مي‌كند
- شوراي امنيت با محكوميت خشونت عليه تظاهرات كنندگان ليبيايي توقف فوري آنها و محاكمه مسببان قلع و قمع مردم را خواستار شد

روسيا اليوم:
- محكوميت جهاني خشونت رژيم قذافي عليه تظاهرات كنندگان و آلمان راهي جز اعمال تحريم‌ها عليه ليبي در صورت تداوم قلع و قمع مردم نمي‌بيند
- استعفاي وزير كشور ليبي از سمت خود و پيوستن به صف معترضين عليه قذافي و يك كشتي جنگي ليبي نيز راه مالت را در پيش گرفت
- تهديد قذافي در به كارگيري اعمال خشونت آميز عليه تظاهرات كنندگان

العربيه:
- جانشين نماينده ليبي در سازمان ملل قتل عام مردم در غرب كشور پس از سخنراني قذافي توسط ارتش را تاكيد كرد
- وزير مستعفي كشور ليبي با پيوستن به تظاهرات كنندگان سخنراني ديشب معمر قذافي را نااميد كننده خواند
- توقف مشاركت هيأت ليبي در جلسات اتحاديه عرب

الحره:
- قذافي مي‌گويد سمتي ندارد تا استعفا دهد و تظاهرات كنندگان را به كشتار تا آخرين قطره خون تهديد مي‌كند
- اعتراف برخي از مزدوران دستگير شده به ماموريت خود براي كشتار تظاهرات كنندگان ليبيايي
- حضور تظاهرات كنندگان بنغازي در خيابان‌ها در محكوميت مواضع قذافي

فرانس 24:
- اعلام جنگ باز قذافي عليه مخالفان و تهديد تظاهرات كنندگان به قتل
- پيوستن برخي ديگر از گردان‌هاي ارتش ليبي به صف تظاهرات كنندگان و وزير كشور نيز استعفا داد
- شوراي امنيت با محكوميت خشونت در ليبي توقف فوري سركوب تظاهرات كنندكان را خواستار شد

العالم:
- مناطق شرقي ليبي با افتادن در دست تظاهرات كنندگان از سيطره رژيم قذافي خارج شد
- استعفاي وزير كشور قذافي و پيوستن به صف تظاهرات كنندگان
- قذافي با تهديد مخالفان به اعدام از جنگ داخلي و سركوب تظاهرات كنندگان تا آخرين قطره خون سخن گفت

انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
پرتاب كفش به سوي تصوير قذافي در حال سخنراني

خبرگزاري فارس: تظاهرات‌كنندگان شهر بنغازي ليبي ديروز با ابراز خشم از سخنان تهديدآميز معمر القذافي با پرتاب كفش به سوي تصاوير تلوزيوني وي بر ادامه انقلاب تا سرنگوني ديكتاتوري تاكيد كردند.

به گزارش فارس، به نقل از پايگاه خبري "الجزيره "، تظاهرات‌كنندگان شهر بنغازي در شهر ليبي در واكنش به سخنراني معمر القذافي كه تهديد به سوزندان مردم و سركوب اعتراضات كرده بود، به سوي صفحه تلويزيون بزرگي كه تصوير وي را در حال سخنراني در نزديك دادگاه شمال بنغازي محل تجمع تظاهرات‌كنندگان نشان مي‌داد كفش‌‌هاي خود را پرتاب مي‌كردند.

اين در حالي است كه فعالان شهر بنغازي، دارالبيضاء، درنه و مصراته نيز تاكيد كرد سخنان قذافي آخرين حرف‌هاي او است و وي آخرين ساعات دوران زمامداري و ديكتاتوري خود بر مردم ليبي را مي‌گذراند.

"عبدالله الفيتوري " يك فعال شهر بنغازي به الجزيره گفت: سخنراني قذافي با فريادهاي محكوميت از سوي مردم و پرتاب كفش به سوي صفحه تلويزيون همراه بود همان كاري كه مردم قبلا در جريان سخنراني سيف الاسلام القذافي كرده بودند.

"فرج البرعصي " يك حقوقدان شهر دارالبيضاء ليبي نيز به الجزيره گفت: القذافي همه قوه قهريه و آنچه را در اختيار دارد استفاده كرد و ديگر چيزي غير از زبانش ندارد تا با آن انديشمندان جهان را مسخره كند و مردم خود را ترور كند.

وي افزود: جوانان تصميم گرفته‌اند به سخنانش گوش نداده و از وي نترسند و به انقلاب خود تا سرنگوني دولت قذافي ادامه دهند.

"هشام الشلوي " خبرنگار شهر درنه نيز به الجزيره گفت جوانان و مردم ليبي با سخنراني قذافي بر ساقط كردن رژيم وي بيش از پيش تحريك شدند و مردم حرف خود را زده‌اند و تا پايان دادن به اين نظام زمين نخواهند نشست.

"عبدالرحمن السويحلي " يك چهره فرهيخته ليبي نيز گفت:‌ دوران استبداد قذافي به پايان رسيده 42 سال به وي فرصت داديم الان فقط 42 ساعت فرصت دارد.

معمر قذافي رهبر ليبي كه كشورش با تظاهرات خونيني روبرو است و شورش عمومي سراسر اين كشور را فرا گرفته است در سخناني كه شامگاه 22-2-2011 بطور زنده از تلويزيون دولتي پخش مي‌شد، تظاهرات كنندگان را به موش و گربه وميكروب‌‌هايي توصيف كرد كه در خيابان‌هاي شهرهاي ليبي به حركت درآمده‌اند.

قذافي با تاكيد بر اينكه هرگز از ليبي بيرون نخواهد رفت و به گفته وي در كنار پدرانش "شهيد " خواهد شد از هواداران خود خواست فردا با ريختن به خيابان‌ها حمايتشان را از حكومت اعلام كنند.

وي كه در طول سخنراني خود با خشم شديد و عصبانيت زايد الوصفي مخالفان را تهديد مي كرد گفت كه وي هنوز از زور استفاده نكرده است و در پاسخ به تظاهر‌ات‌كنندگاني كه خواهان سقوط دولت او شده بودند گفت "من رئيس جمهور نيستم تا كناره‌گيري كنم، من رهبر انقلاب هستم. "

قذافي در ادامه سخنان خود اعلام داشت ، مخالفان مي خواهند ليبي را به امارتي اسلامي تبديل كنند و آنها را افرادي معرفي كرد كه مي خواهند به اسم بن لادن در ليبي حكومت كنند .

رهبر ليبي كه بيش از 40 سال است قدرت را در دست دارد آنچه را در كشورش اتفاق مي افتد ناشي از خوراندن مواد مخدر به تظاهرات‌كنندگان توسط مصري‌ها و تونسي‌ها دانست.

انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سناتور آمريكايي خطاب به شاه محمود قريشي:
نظر خود را در مورد ديويس تغيير دهيد تا دوباره وزير خارجه شويد

خبرگزاري فارس: وزير خارجه سابق پاكستان فاش كرد كه "جان كري " رئيس كميته روابط خارجي سناي آمريكا به وي گفته كه اگر موضعش را در مورد "ديويس " تغيير دهد، دوباره مي‌تواند وزارت امور خارجه شود.

"شاه‏ محمود قريشي " وزير امور خارجه سابق پاكستان در گفت‏و‏گو با خبرنگار فارس در اسلام‏آباد، افزود: با توجه به سوابق ديويس در وزارت امور خارجه، وي ديپلمات نبوده و در نتيجه نمي‏تواند از مصونيت ديپلماتيك برخوردار شود.
قريشي با انتقاد از كساني كه وي را عامل تخريب روابط آمريكا و پاكستان مي‌دانند، گفت كه زماني كه وي از طرح "كري - لوگر " حمايت مي‏كرده است، همين مردم مي‏گفتند قريشي جاسوس آمريكاست.
وي در ادامه با بيان اينكه "يوسف‏رضا گيلاني " نخست‏وزير، وزارت ديگري به وي پيشنهاد كرده و او نپذيرفته است، تقاضاي آمريكا در مورد ريموند ديويس را غير متعارف خوانده و گفت: اين موضوع به يك مسئله ملي پاكستان تبديل شده و من در مقابل آن نمي‏توانم تسليم شوم.
وزير خارجه سابق پاكستان همچنين از اينكه وزارت امور خارجه اين كشور پاسخي به استعلام دادگاه لاهور در مورد مصونيت ديپلماتيك ديويس نداده است، اظهار تعجب كرد.
انتهاي پيام/م

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استراتفور به نقل از منابع ديپلماتيك:
خلباناني كه در ليبي به طرف مردم تيراندازي كردند، اوكرايني بودند

خبرگزاري فارس: برخي مقامات ديپلماتيك در منطقه اعلام كردند كه خلبانان جنگنده‌هايي كه به طرف تظاهرات‌كنندگان ليبيايي تيراندازي كردند، اوكرايني بودند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري-اينترنتي «راس بالت»، خلبانان جنگنده‌هايي كه به طرف تظاهرات‌كنندگان ليبيايي تيراندازي كرده‌اند، اوكرايني بودند. اين مطلبي است كه مجله تحليلي آمريكايي «استراتفور» به نقل از مقامات ديپلماتيك در منطقه عنوان كرده است.

بر اساس اين خبر، خلبانان ماهر اوكرايني هدايت ميگ‌هاي ارتش ليبي كه به سمت تظاهرات‌كنندگان تيراندازي كردند را بر عهده داشتند.

اين منابع خبري همچنيني يادآور شده‌اند كه گروه‌هاي مافيايي ايتاليايي هم به "معمر قذافي " رهبر ليبي كمك مي‌كنند و كشتي‌هايي كه توسط ايتاليايي‌ها هدايت مي‌شوند، به تظاهركنندگان در دو شهر طرابلس و بنغازي حمله كرده‌اند. اين دو شهر در سواحل درياي مديترانه قرار دارد.

تظاهرات گسترده مردمي در مخالفت با رژيم قذافي از 16 فوريه (27 بهمن) در شهرهاي بزرگ ليبي آغاز شد. نيروهاي نظامي ليبي بشدت به سركوب تظاهرات پرداخته و به نقل از منابع خبري مختلف تاكنون حدود 800 نفر از مردم غيرنظامي در اين كشور در جريان اين درگيري‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

انتهاي پيام/ص

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
پس از حملات هوايي صورت گرفت؛
حمله قذافي از دريا و با كشتي نظامي به مردم بنغازي

خبرگزاري فارس: يك شبكه خبري اعلام كرد كه رژيم قذافي در ليبي كه در روزهاي گذشته با كمك نيروي هوايي به مردم حمله كرد، روز گذشته ناوهاي خود را هم به كمك گرفت و به مردم شهر بندري بنغازي حمله كرد.

به گزارش فارس، شبكه تلويزيوني الحره، در خبري اعلام كرد كه دو كشتي نظامي نيروي دريايي ارتش ليبي شهر بنغازي را هدف حملات خود قرار دادند.

پايگاه خبري مصري الوفد به نقل از اين شبكه گزارش كرد كه «در ادامه اتفاقات خونين ليبي، شبكه الحريه اعلام كرد كه دو كشتي نظامي شهر بنغازي ليبي را گلوله‌باران كردند تا بدين ترتيب قذافي همه انواع سلاح‌هاي نظامي خود را عليه مردم اين كشور به كار گرفته باشد».

الوفد افزود: قذافي در روزهاي گذشته جنگنده‌ها و نيروي توپخانه خود را عليه مردم به كار گرفته بود و امروز نيروي دريايي خود را در جنگي تمام عيار عليه معترضان و تظاهرات‌كنندگان ليبيايي و هموطنان خود به‌كار گرفته است.

سيف الاسلام قذافي فرزند قذافي دو روز گذشته در يك سخنراني تهديدكننده خطاب به مردم ليبي گفت كه پدرش و نظام ليبي تا آخرين گلوله با مردم مقابله خواهد كرد و اكنون اين سخنان در حال اجرا شدن است.

قذافي نيز شب گذشته در سخنراني كه از تلويزيون اين كشور پخش شد، با «موش و سوسك» و مزدور ناميدن مردم خود اعلام كرد كه قصد ندارد قدرت و ليبي را ترك كند و در اين كشور باقي خواهد ماند.

رژيم ليبي طي چند روز گذشته با سركوب گسترده معترضان اين كشور، صدها نفر را به خاك و خون كشيده است و بر اساس آخرين آمار بيش از 800 نفر در سركوب‌ روزهاي گذشته كشته شدند.

قذافي در ادامه گفت كه وي رئيس‌جمهور نيست و سمتي در ليبي ندارد كه بخواهد استعفا دهد. وي گفت: من تا ابد رئيس انقلابي ليبي هستم و خاك ليبي را هرگز ترك نخواهم كرد.

انتهاي پيام/.++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عبدالباري عطوان هشدار داد؛
سخنان قذافي زمينه‌‌سازي براي به راه‌انداختن حمام خون ديگري است

خبرگزاري فارس: نويسنده و تحليلگر برجسته جهان عرب هشدار داد كه سخنان شب گذشته "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي از طرح جهنمي او براي به راه انداختند دريايي از خون در اين كشور حكايت مي‌كند.

به گزارش فارس، "عبدالباري عطوان " در سرمقاله امروز خود در روزنامه فرامنطقه‌اي "القدس العربي " چاپ لندن به بررسي سخنان تهديدآميز سه‌شنبه شب قذافي پرداخت و نوشت: اين سخنان خطرناكترين سخنان از نوع خود است زيرا هر جمله يا عبارت او از طرحي جهنمي حكايت دارد كه اگر با موفقيت اجرا شود، باعث تجريه ليبي يا تبديل اين كشور به كشوري شبيه به سومالي و يا حتي دريايي از خون خواهد شد.

وي افزود: قذافي كه درجريان سخنراني خود طبيعي به نظر نمي‌رسيد، نظير يك گرگ زخمي تشنه به خون بود كه آماده است براي حفظ حكومت و نفوذ قبليه و سلامت هواداران خود، همه ليبي را به آتش بكشد لذا هشدار مي‌دهم كه نبايد بي‌توجه از كنار اين گفته‌هاي قذافي رد شد بلكه بايد آنها را جدي گرفت.

* قذافي ملت خود را تحقير كرد

عبدالباري عطوان با اشاره به سخنان سرپا تهديد قذافي افزود: مهمتر از همه اين است كه قذافي با نوع سخنان خود، ملت ليبي را تحقير كرد و آنها را انسان‌هايي ساده‌لوح به تصوير كشيد و تظاهرات كنندگان را عده‌اي مزدور، موش صحرايي، كودن، شپش و سرسپردگان آمريكا توصيف كرد؛ لحني كه به تمام معنا فاقد هرنوع ادب در سخن گفتن است؛ بوي‍ژه از سوي كسي كه خود را بيش از 40 سال است كه رهبر يك حكومت مي‌داند. او دو نسل را مخاطب قرار ‌داد كه در عمر خود غير از او كسي را در راس هرم نديده اند.

* سخنان قذافي بسترسازي براي ايجاد حمام خون و اعدام انقلابيون است

وي گفت: خطرناكترين بخش سخنراني قذافي را بايد آن بخشي دانست كه در آن به اعزام تانك‌ها از سوي "بوريس يتلسين " رئيس جمهوري وقت روسيه براي سركوب تحصن‌كنندگان در مجلس دوما، استفاده "بيل كلينتون " رئيس جمهوري وقت آمريكا از گاز براي سركوب طائفه "الداووديه " و ويرانگري جانشين او يعني "جورج بوش " پسر براي از بين بردن فلوجه و حمله خانه به خانه به آن براي سركوب اعضاي القاعده اشاره كرد و حتي از اشاره به تجاوزگري اسرائيل به نوار غزه هم نگذشت و بايد گفت كه قذافي با اشاره به اين رويدادها، در واقع براي به راه انداختن حمام خون در شهرهاي "بنغازي " و "درنه " زمينه‌سازي و تلاش مي‌كند تا القا كند كه اين شهرها به دست هواداران القاعده يا به اصطلاح او "البوليحه " يعني گروههاي تندروي وابسته به القاعده افتاده است و همچنين او با خواندن مفادي از قانون مجازاتها كه مجازات انقلابيون را اعدام مي‌داند، براي نصب "دارها " جهت اعدام همه انقلابيون - درصورت باقي ماندن در قدرت- بسترسازي مي‌كند.


* قذافي دچار خودبزرگ بيني شده است

اين نويسنده عرب درتشريح وي‍ژگي‌هاي شخصيتي قذافي گفت: اين بشر، احساس خودبزرگ بيني مي‌كند و نمي‌داند كه در اطرافش چه مي‌گذرد و با گزارش‌هاي گمراه كننده دستگاههاي دولتي خود همچون "حسني مبارك " و "زين العابدين بن علي " ديكتاتورهاي پيشين مصر و تونس تصور مي‌كند كه ملت ليبي به او و انقلابش وفادار است و در اين ميان، يك تفاوت عمده وجود دارد و آن هم اين است كه قذافي به سادگي تسليم نمي‌شود و هيچ اهميتي به كشورش و آينده و وحدت سرزميني آن نمي‌دهد و آماده است تا آخرين مرد و آخرين زن و آخرين گلوله - همانطور كه "سيف‌الاسلام قذافي " پسرش گفت- با ملت ليبي بجنگد.

وي تصريح كرد: قذافي مي‌گويد كه آمريكا را شكست داده و در مقابل توطئه‌هاي آن پايداري كرده است و اين بدان معناست كه او مي‌گويد من آمريكا را شكست داده‌ام حالا شكست دادن ملت خودم به نظر بسيار ساده‌تر مي‌آيد


* قذافي ملت خود را بين ديكتاتوري و تبديل ليبي به سومالي مخير كرد

عبدالباري عطوان با اشاره به بخشي از خودستايي‌هاي قذافي در جريان سخنانش افزود: ديكتاتور ليبي حتي يك امتياز به ملت خود نداد و به هيچ وجه از گفت‌وگو صحبت نكرد و همه سخنان او، هشدار درباره تجزيه ليبي، مرگ و جنگ داخلي بود كه برگ برنده‌اش در اين زمينه سلاح قبايل عقب مانده است كه اگر آن را استفاده كرده و پيروز شود، ليبي را به عصر حجر بازخواهد گرداند و مردم ليبي را بين دو گزينه يا قبول حكومت ديكتاتوري و سركوبگر او يا تبديل اين كشور به يك سومالي ديگر مخير كرد؛ گزينه‌هايي كه هر دو بد هستند.


* باشگاه ديكتاتورهاي عربي خواهان ادامه حكومت قذافي هستند

وي با اشاره به شجاعت ملت ليبي براي مقابله با ظلم و سركوبگري رژيم قذافي با وجود دشواري فراوان راه آنها براي تغيير وضعيت و ساختن ليبي جديدي برخوردار از عدالت و حقوق بشر افزود: مي‌توان تنها تلاش وحدت‌گراي قذافي در طول مدت بيش از 40 سال زمامداري خود را اينگونه بيان كرد كه او در طول اين مدت توانست اكثريت قاطع ملت ليبي و اكثر اعراب به استثناي برخي اعضاي باشگاه حكام ديكتاتور عربي را عليه خودش بسيج كند؛ ديكتاتورهايي كه ترس سراپاي آنها را فرا گرفته، زانوهاي آنها سست شده و دندانهاي آنها از شدت ترس برهم مي‌خورد و آرزو مي‌كنند كه با وجود تنفر شديد خود از رژيم ديكتاتور ليبي، اين رژيم به حيات خود ادامه دهد.


* ملت ليبي از قذافي تنفر شديدي دارد

عبدالباري عطوان در ادامه مقاله خود نوشت: فكر نمي‌كنم كه قذافي، ملت و كشورش را دوست داشته باشد چون اگر اينگونه بود تا حالا بار وبنديل خود را جمع مي‌كرد و براي جلوگيري از خونريزي مي‌رفت و اگر فرض كنيم كه او در حكومت باقي بماند و بر انقلاب پيروز شود- هرچند محال است- حال او چگونه بر اكثريت قاطع ملت خود كه او را نمي‌خواهند و از او بعد از كشته و زخمي شدن اين تعداد زياد، تنفر شديدي دارند، حكومت خواهد كرد؟

* قذافي نتوانست دوستي ملت خود را كسب كند

وي افزود: قذافي از نفت و درآمدهاي آن براي خريد شرق و غرب استفاده كرد اما نتوانست دوستي ملت خود را كسب كند و كساني كه در خيابانها تظاهرات مي‌كنند و با سينه‌هاي خود جلوي گلوله مي‌ايستند، بهترين قشر ملت ليبي و فرهيختگان و نخبگان اين كشور هستند.


* اعمال تحريم عليه ليبي كارساز نيست، سازمان ملل عملا وارد عمل شود

اين نويسنده و تحليلگر عرب گفت: ما از سازمان ملل مي‌خواهيم تا براي ياري رساندن به ملت ليبي و جلوگيري از خونريزي وارد عمل شود؛ قبل از اينكه كشتار بزرگتري كه قذافي درباره آن تهديد كرده است، بوقوع بپوندد. اشاره به اعمال تحريم عليه قذافي فايده‌اي نخواهد داشت زيرا اين مرد و رژيم او سالها است كه تحت محاصره زندگي كرده اند و تجربه زيادي در چگونگي دور زدن و هماهنگ كردن خود با اين وضعيت دارند و اين تحريم‌ها همچنين براي قذافي تا زماني كه در حكومت باشد و حتي بر يك استان ليبي حكومت كند، اهميتي ندارد؛ فردي كه عزم خود را جزم كرده تا ليبي را براساس مناطق و قبايل آن تجريه كرده و دچار تشتت كند.


* سرنوشت قذافي نظير موسيلني خواهد بود

وي درپايان مقاله خود تاكيد كرد: سرهنگ قذافي آنگونه كه از سخنان او درك كرديم به مكتب "عمر مختار " مجاهد تعلق ندارد بلكه به آكادمي "موسليني " تعلق دارد و تعجب نمي‌كنيم كه به سرنوشتي كه موسليني دچار شد، او هم دچار شود.

انتهاي پيام/++

چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها