0

اخبار سیاسی امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار سیاسی امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بروجردي در ديدار با "كارا بايو ":
كشورهاي مستقل مواضع مشترك در قبال امپرياليسم اتخاذ كنند

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون سياست خارجي مجلس در ديدار با سفير ونزوئلا در تهران گفت: كشورهاي مستقل و انقلابي بايد با اتخاذ مواضعي مشترك توطئه‌هاي امپرياليسم از جمله آمريكا را خنثي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره اخبار مجلس شوراي اسلامي، "داويد فيدوس بلاسكس كارابايو " سفير ونزوئلا در تهران ظهر امروز (سه‌شنبه) با علاءالدين بروجردي رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت‌وگو كرد.

در ابتداي اين ديدار بروجردي با تأكيد بر اهميت گسترش و توسعه روابط پارلماني فيمابين، اظهار داشت: كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در هر گونه اقدامي براي گسترش ارتباطات ميان جمهوري اسلامي ايران و ونزوئلا به منظور تأمين منافع دو ملت استقبال و حمايت مي‌كند.

وي همچنين با اشاره به فشارهاي استكبار جهاني عليه ملت ايران و كشورهاي انقلابي جهان، افزود: كشورهاي مستقل و انقلابي بايد با اتخاذ مواضعي مشترك توطئه‌هاي امپرياليسم از جمله آمريكا را خنثي كنند.

رئيس كميسيون سياست خارجي مجلس در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به تحولات اخير منطقه و با بيان اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي در صدد تلاش براي موج‌سواري و هدايت تحولات منطقه به سود منافع خود هستند، گفت: تغيير موازنه قدرت در خاورميانه به نفع ملت‌هاي آزادي‌خواه منطقه براي تشكيل حكومت‌هاي مردمي خواهد بود.

در ادامه اين ملاقات "داويد نيمه وس بلاسكس كارا بايو " سفير ونزوئلا در تهران با تأكيد بر وجود ظرفيت‌هاي فراوان براي گسترش روابط ميان ونزوئلا و جمهوري اسلامي ايران، گفت: بايد از فرصت‌هاي بي‌شمار موجود در كشور براي گسترش و توسعه ارتباطات و مناسبات سياسي، اقتصادي و تجاري فيمابين هرچه بيشتر بهره‌برداري كرد.

وي در پايان با تأكيد بر اهميت نقش مجالس دو كشور در تقويت و تحكيم ارتباطات مشترك، تصريح كرد: تبادل هيئت‌هاي سياسي و پارلماني ميان ونزوئلا و جمهوري اسلامي ايران مي‌تواند نقش مثبتي در توسعه و ارتقاي سطح روابط دو كشور ايفا كند.
انتهاي پيام/

سه شنبه 3 اسفند 1389  8:36 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار سیاسی امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آرين‌منش در گفت‌وگو با فارس:
شجاعي‌كياسري و دستغيب از كميسيون فرهنگي عضو تلفيق شدند

خبرگزاري فارس: يك عضو كميسيون فرهنگي مجلس از انتخاب سيد رمضان شجاعي‌كياسري و سيد احمدرضا دستغيب از طرف كميسيون متبوعش براي عضويت در كميسيون تلفيق رسيدگي به لايحه بودجه 90 خبر داد.

جواد آرين‌منش نماينده مردم مشهد و عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس با اشاره به جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش، از انتخاب سيد رمضان شجاعي‌كياسري نماينده ساري و سيد احمدرضا دستغيب نماينده شيراز از سوي كميسيون متبوعش براي عضويت در كميسيون تلفيق رسيدگي به لايحه بودجه 1390 كل كشور خبر داد.

وي در ادامه بررسي گزارش مديرعامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي را ديگر دستور كار اين جلسه دانست و گفت: مديرعامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي با حضور در اين جلسه گزارشي از عملكرد، اقدامات، برنامه، توليدات و موفقيت‌هاي اين بنياد ارائه داد.

اين نماينده مجلس در ادامه يادآور شد: به نظر مي‌رسد اين بنياد جزو نهادهاي موفق در زمينه بازي‌هاي رايانه‌اي بوده است.

آرين‌منش همچنين گفت: در اين جلسه شمقدري معاون سينمايي وزارت ارشاد نيز حاضر شد و گزارشي از عملكرد اين معاونت به اعضاي كميسيون ارائه داد.

وي در خاتمه گفت: معاون هنري وزارت ارشاد نيز با حضور در اين جلسه و ارائه گزارشي از اقدامات اين معاونت، به سؤالات اعضاي كميسيون پاسخ گفت و نقطه نظرات و پيشنهادات آنها را استماع كرد.
انتهاي پيام/

سه شنبه 3 اسفند 1389  8:38 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار سیاسی امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
محمودزاده در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
انتخاب فرهمند و كيخا از كميسيون كشاورزي براي عضويت در تلفيق

خبرگزاري فارس: يك عضو كميسيون كشاورزي مجلس از انتخاب كاظم فرهمند و احمدعلي كيخا از سوي كميسيون متبوعش براي عضويت در كميسيون تلفيق رسيدگي به لايحه بودجه 1390 خبر داد.

جلال محمودزاده نماينده مردم مهاباد و عضو كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي كه در خصوص جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) اعضاي كميسيون متبوعش با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس گفت‌وگو مي‌كرد از انتخاب كاظم فرهمند نماينده بافق و احمدعلي كيخا نماينده زابل از سوي كميسيون متبوعش براي عضويت در كميسيون تلفيق بررسي لايحه بودجه 1390 كل كشور خبر داد.

وي همچنين گفت: در اين جلسه لايحه جامع منابع طبيعي و آبخيزداري كشور در اين جلسه تا ماده 52 لايحه مذكور مورد بررسي قرار گرفت و به تصويب اعضاي كميسيون رسيد.
انتهاي پيام/

سه شنبه 3 اسفند 1389  8:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها