0

دعاهای قرآنی ناب

sifalaw
sifalaw
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1637

دعاهای قرآنی ناب

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

1- {ربنا تقبل منا إنك أنت السميع العليم} (البقرة الآية: 127).

2- {ربنا آتنا في الدنيا حسنة وفي الآخرة حسنة وقنا عذاب النار} (البقرة الآية: 201).

3- {سمعنا وأطعنا غفرانك ربنا وإليك المصير} (البقرة الآية: 285).

4- {ربنا لا تؤاخذنا إن نسينا أو أخطأنا ربنا ولا تحمل علينا إصرا كما حملته على الذين من قبلنا ربنا ولا تحملنا ما لا طاقة لنا به واعف عنا واغفر لنا وارحمنا أنت مولانا فانصرنا على القوم الكافرين} (البقرة الآية: 286).

5- {ربنا لا تزغ قلوبنا بعد إذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمة إنك أنت الوهاب} (آل عمران الآية: 8).

6- {ربنا إننا آمنا فاغفر لنا ذنوبنا وقنا عذاب النار} (آل عمران الآية: 16).

7- {ربنا آمنا بما أنزلت واتبعنا الرسول فاكتبنا مع الشاهدين} (آل عمران الآية: 53).

8- {ربنا اغفر لنا ذنوبنا وإسرافنا في أمرنا وثبت أقدامنا وانصرنا على القوم الكافرين} (آل عمران الآية: 147).

9- {ربنا إننا سمعنا مناديا ينادي للإيمان أن آمنوا بربكم فآمنا ربنا فاغفر لنا ذنوبنا وكفر عنا سيئاتنا وتوفنا مع الأبرار. ربنا وآتنا مع وعدتنا على رسلك ولا تخزنا يوم القيامة إنك لا تخلف الميعاد} (آل عمران الآيتان: 193: 194).

10- {ربنا ظلمنا أنفسنا وإن لم تغفر لنا وترحمنا لنكو نن من الخاسرين} (الأعراف الآية:23).

11- {ربنا لا تجعلنا مع القوم الظالمين} (الأعراف الآية: 47).

12- {ربنا أفرغ علينا صبرا وتوفنا مسلمين} (الأعراف الآية: 126).

13- {على الله توكلنا ربنا لا تجعلنا فتنة للقوم الظالمين ونجنا برحمتك من القوم الكافرين} (يونس الآيتان: 85-86).

14- {رب اجعلني مقيم الصلاة ومن ذريتي ربنا وتقبل دعاء . ربنا اغفر لي ولوالدي وللمؤمنين يوم يقوم الحساب} (إبراهيم الآيتان: 40-41)

15- {رب ارحمها كما ربياني صغيرا} (الإسراء الآية:24).

16- {رب أدخلني مدخل صدق وأخرجني مخرج صدق واجعل لي من لدنك سلطانا نصيرا} (الإسراء الآية: 80).

17- {ربنا آتنا من لدنك رحمة وهيئ لنا من أمرنا رشدا} (الكهف: 10).

18- {رب اشرح لي صدري ويسر لي أمري} (طه الآيتان: 25-26).

19- {رب زدني علما} (طه الآية: 114).

20- {رب أعوذ بك من همزات الشياطين . وأعوذ بك رب أن يحضرون} (المؤمنون الآيتان: 87-88).

21- {ربنا آمنا فاغفر لنا وارحمنا وأنت خير الراحمين} (المؤمنون الآية: 109).

22- {رب اغفر وارحم وأنت خير الراحمين} (المؤمنون الآية: 117).

23- {رب هب لي حكما وألحقني بالصالحين . واجعل لي لسان صدق في الآخرين . واجعلني من ورثة جنة النعيم} (الشعراء الآيات: 83-85).

24- {ولا تخزني يوم يبعثون . يوم لا ينفع مال ولا بنون . إلا من أتى الله بقلب سليم} (الشعراء الآيات: 87-89).

25- {ربنا اصرف عنا عذاب جهنم إن عذابها كان غراما . إنها ساءت مستقراً ومقدماً} (الفرقان الآيتان: 65-66)

26- {ربنا هب لنا من أزواجنا وذرياتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما} (الفرقان الآية: 74).

27- {رب أوزعني أن أشكر نعمتك التي أنعمت علي وعلى والدي وأن أعمل صالحا ترضاه وأدخلني برحمتك في عبادك الصالحين} (النمل الآية: 19).

28- {رب إني ظلمت نفسي فاغفر لي} (القصص الآية: 16).

29- {رب إني لما أنزلت إلي من خير فقير} (القصص الآية: 24).

30- {ربنا وسعت كل شيء رحمة وعلما فاغفر للذين تابوا واتبعوا سبيلك وقهم عذاب الجحيم . ربنا وأدخلهم جنات عدن التي وعدتهم ومن صلح من آبائهم وأزواجهم وذرياتهم إنك العزيز الحكيم . وقهم السيئات ومن تق السيئات يومئذ فقد رحمته وذلك هو الفوز العظيم} (غافر الآيات: 7-9).

31- {رب أوزعني أن أشكر نعمتك التي أنعمت علي وعلى والدي وأن أعمل صالحا ترضاه وأصح لي في ذريتي إني تبت إليك وإني من المسلمين} (الأحقاف الآية: 15).

32- {ربنا أغفر لنا ولإخواننا الذي سبقونا بالإيمان ولا تجعل في قلوبنا غلا للذين آمنوا ربنا إنك رؤوف رحيم} (الحشر الآية: 10)

33- {ربنا أتمم لنا نورنا وأغفر لنا إنك على كل شيء قدير} (التحريم الآية: 8).

34- {رب ابن لي عندك بيتا في الجنة} (التحريم الآية:11).

35-
{رب اغفر لي ولوالدي ولمن دخل بيتي مؤمنا وللمؤمنين والمؤمنات ولا تزد الظالمين إ لا تباراً} (نوح الآية: 28).

راز ماندگاری در گمنامی است

یک شنبه 29 آذر 1388  9:12 PM
تشکرات از این پست
badrood
shahdan
shahdan
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1485

پاسخ به:دعاهای قرآنی ناب

اين دعاها فرهنگ غني اسلام را نشان مي دهند . پاسخ به:دعاهای قرآنی ناب
سلامت باشید
دوشنبه 30 آذر 1388  8:53 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

خیلی از مردم هم این دعا ها را در قنوت نمازشان می خوانند .

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 21 دی 1388  3:42 PM
تشکرات از این پست
m_bb88
m_bb88
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

معانیه این دعا هارو جایی اوردین؟

http://quran1391.blogsky.com/

جمعه 9 بهمن 1388  10:49 PM
تشکرات از این پست
sifalaw
sifalaw
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1637

آدرس آیات در جلوی آنها درج شده میتونید مراجعه کنید به کلام الله مجید
راز ماندگاری در گمنامی است

شنبه 10 بهمن 1388  11:41 AM
تشکرات از این پست
warzw1
warzw1
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 424

اللهم ادخلنی مدخل الصدق و اخرجنی مدخل الصدق وجعلنی من لدنک سلطان نصیرا
شنبه 10 بهمن 1388  2:18 PM
تشکرات از این پست
sifalaw
hajyan
hajyan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 40

خیلی پر محتوا بودند
با سلام خدمت همه دوستان
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389  8:35 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

خوب بود

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

شنبه 20 شهریور 1389  2:53 AM
تشکرات از این پست
KHKHKH68
KHKHKH68
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 87

دستتان درد نکند امیدوارم خدا پاداش خیر به شما بدهد

kh & kh

پنج شنبه 25 شهریور 1389  5:26 PM
تشکرات از این پست
ebrahim_es
javad051
javad051
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

1-      ربنا اتنا فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه و قنا عذاب النار. (سورة بقره آیه 201)

پروردگارا در دنیا و آخرت به ما نیکی و احسان فرما و ما را از عذاب آتش دوزخ مصون بدار.

2-      ربنا اتنا فی الدنیا و ما له فی الاخره هن خلاق (سورة بقره آیه 200)

پروردگارا در دنیا رحمت و نعمت به ما عنایت فرما و هر که از رحمت تو محروم شد در آخرت بهره ندارد.

3-      ربنا اتنا من لدنک رحمه و هیّی لنا من امرنا رشدا. (سورة کهف آیه 10)

پروردگارا از جانب خود بر ما رحمتی فرست و برای رشد عقلی ما وسایل هدایت و ارشاد آماده فرما.

4-      ربنا انهم ضعفین من العذاب و العنهم لعناً کبیرا. (سورة کهف آی 69)

پروردگارا آنها که ما را گمراه نمودند عذاب آنها را دو چندان کن و از نعمتهای خود محروم ابدی فرما.

5-      ربنا امنا بما انزلت و اتبعنا الرسول فاکتبنا مع الشاهدین (سورة آل عمران آیه 53)

پروردگارا، ما به تو و آنچه بر پیغمبرت فرستادی ایمان آوردیم و از رسول تو پیروی کردیم، نام ما را از شهادت دهندگان به توحید و نیوت قرار ده.

6-      ربنا اطمس علی اموالهم و اشدد علی قلوبهم فلایومنوا حتی یروا العذاب الالیم (سورة یونس آیة 88)

پروردگارا اموال آنها را نابود ساز و دلهای آنها را قسی و سخت گردان که ایمان نمی‌آورند جز به دیدن عذاب سخت.

7-      ربنا اغفرلنا ذنوبنا و اسرافنا فی امرنا و ثبت اقدامنا و انصرنا علی القوم الکافرین (سورة آل عمران آیة 147)

پروردگارا گناهان ما را بیامرز و لغزش و اسراف ما را ببخش و قدمهای ما را در راه انجام انجام وظیفه ثابت بدار و بر کفار نصرت و پیروزی بخش.

8-      ربنا اغفرلنا و لا خواننا الذین سبقونا بالایمان و لاتجعل فی قلوبنا غلاً للذین امنوا ربنا انک روف رحیم (سوره حشر آیة 10)

پروردگارا، ما و برادران ما را که در ایمان بر ما سبقت گرفتند بیامرز و در دلهایمان برای گرویدگان به تو کینه و کدورتی قرار مده که پروردگارا تو روف و مهربانی.

9-      ربنا اصرف عنا عذاب جهنم انّ عذابها کان غراما (سوره فرقان آیه 65)

پروردگارا عذاب جهنم را که آن عذاب برای همیشه هلاک کننده است از ما دور کن.

10- ربنا اغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب (سوره ابراهیم آیه 41)

پروردگارا، مرا و پدر و مادر مرا و همچنین مومنین را در روز حساب بیامرز.

11-ربنا افتح بیننا و بین قومنا بالحق و انت خیر الفاتحین (سوره اعراف، آیه 89)

پروردگارا دری از رحمت به سوی ما و قوم ما بگشا که راه تو راه حق است و تو بهترین گشاینده‌ای.

12- ربنا افراغ علینا صبرا و توفنا مسلمین (سوره اعراف، آیه 126)

پروردگارا به ما تحمل و بردباری عنایت فرما و ما را جزو تسلیم شدگان پیغمبرت بمیران.

13- ربنا اکشف عنا العذاب انا مومنون (سوره دخان آیه 12)

پروردگارا، عذاب را از ما دور بگردان و بر طرف ساز که ما گرویدگان به تو هستیم.

14- ربنا انزل علینا مائده من اسماء تکون لنا عیدا و لاولنا و احزنا (سوره مائده آیه 114)

پروردگارا، از آسمان برای ما مائده و غذایی فرست که بر ما و آیندگان «روز عید» باشد.

15- ربنا انک تعلم ما نخفی و ما نعلن و ما یخفی علی الله من شیء فی الارض و لا فی السما (سوره ابراهیم آیه 38)

پروردگارا تو می‌دانی آنچه در پنهان و آشکار انجام می دهیم، بر خداوند در آسمان و زمین هیچ کار و هیچ چیز پوشیده نیست.

16- ربنا ظلمنا انفسنا و ان لم تغفرلنا و ترحمنا لنکونن من الخاسرین (سوره اعراف آیه 22)

پروردگارا، ما بر خود ستم کردیم و اگر تو ما را نیامرزی و به ما رحم نکنی از زیانکاران خواهیم بود.

17- ربنا علیک توکلنا و الیک المصیر. (سوره ممتحنه آیه 4)

پروردگارا در هر کار به تو توکل می کنیم و از تو استعانت می جوییم که بازگشت همة ما به سوی توست.

18- ربنا فاغفرلنا ذنوبنا و کفر عنا سیاتنا و توفنا مع الابرار (سوره آل عمران آیه 193)

پروردگارا گناهان ما را بیامرز و از بدیهای ما درگذر و بپوشان و ما را با نیکوکاران قرار ده.

19- ربنا لاتجعلنا فتنه للقوم الظالمین (سوره یونس آیه 85)

پروردگارا مار مورد شکنجه قوم ستمکار قرار مده.

20- ربنا لاتجعلنا مع القوم الظالمین (سوره اعراف آیه 47)

پروردگارا ما را با مردم ستمکار محشور مفرما.

چهارشنبه 17 آذر 1389  3:55 PM
تشکرات از این پست
javad051
javad051
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

«از دعاهاى امام علی(ع)است که با آنها راز و نیاز مى‏کرده و سرمشقى براى مردم‏در آن نهفته است‏»

بار خدایا آنچه را که تو از من به آن آگاه‏ترى بر من ببخشاى!و اگر بار دیگر به سوى‏آن باز گردم،تو هم مغفرت خود را باز گردان!خداوندا آنچه را از کارهاى نیک که تصمیم گرفته‏ام و انجام نداده‏ام ببخش.

خداوندا آنچه را با زبان به تو تقرب مى‏جویم و قلبم با آن همآهنگ نیست مورد مغفرت‏خویش قرار ده!

الهى!نگاههاى اشارت آمیز،سخنان بى فایده و خواسته‏هاى نابجاى دل و لغزشهاى‏زبان را بر من ببخش!

توضیح‏ها:

(نیایش و دعا):

همانطور که ملاحظه مى‏فرمائید امام(ع)در اینجا با خدا راز و نیاز مى-کند و به درگاه او نیایش مى‏نماید و چنانکه میدانیم دعا داراى آثار روانى،اجتماعى،تربیتى و معنوى فراوانى است،چه اینکه انسان براى تقویت اراده‏و بر طرف کردن ناراحتى‏ها به تکیه‏گاهى نیازمند است،و دعا چراغ امید را درانسان روشن مى‏سازد.

ناگفته نماند که بسیارى از دعاهاى معصومین براى تعالیم چگونگى دعابه دیگران است و اگر در مورد خودشان باشد اشاره به ترک اولى‏ها و«حسنات‏الابرار سیئات المقربین‏»است.

براى توضیح بیشتر و سؤالاتى که در مورد دعا مى‏شود به جلد اول تفسیرنمونه صفحه‏467 تا 472 مراجعه فرمائید.

چهارشنبه 17 آذر 1389  4:03 PM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
shahram_6840
shahram_6840
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

اگر معنی آنها را هم می نوشتید بهتر بود . با تشکر

شنبه 14 اسفند 1389  11:12 PM
تشکرات از این پست
mokary