مديركل ارشاد خراسان جنوبي:
جوانان جنگ نرم دشمن را جدي بگيرند
خبرگزاري فارس: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبي گفت: نسل جوان جنگ نرم دشمن را جدي بگيرند و در ارتباط با آن مطالعه و تحقيق داشته باشند و به سبب آن آگاهي و بصيرت خود را افزايش دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس از نهبندان، محمد مطهريفر در جشن ميلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) ضمن تبريك هفته وحدت اظهار داشت: پيروزي انقلاب اسلامي نشأت گرفته از زندگي و منش ائمه اطهار (ع) و پيامبر اكرم (ص) است و امروزه نيز به بركت اين بزرگواران انقلاب ما در حال پيشرفت و ترويج در دنيا از قبيل كشورهاي خاورميانه شده است.
وي با بيان اينكه در قبل از انقلاب و در دوران طاغوت احكام حكومت ناب محمدي به فراموشي سپرده شده بود، تصريح كرد: امام راحل (ره) با رهبريهاي پيامبر گونه خويش اين انقلاب را به پيروزي رسانيد و عزت، سربلندي و حاكميت اسلامي را مجدد احيا كرد.
مطهريفر با اشاره به اينكه پيروزي انقلاب اسلامي مرهون اتحاد و وحدت ملت است، افزود: جامعه اسلامي از ديرباز دريافته كه يكپارچگي و وحدت رمز موفقيت و پيروزي است و امروز بايد جامعه اسلامي براي از بين بردن استكبار جهاني و با يكديگر دست برادري داده و وحدت خويش را بيشتر از گذشته كنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبي ادامه داد: امروزه به بركت اين انقلاب مردم بيدار شده و بصيرت ديني آنان افزايش يافته و اين مهم در كنار امنيت از بركات مهم انقلاب و نظام اسلامي است.
اين مسئول سران فتنه و فتنهگران را بريدگان از خط امام و ولايت فقيه عنوان كرد و گفت: آنان با اجراي توطئههاي دشمنان خارجي و داخلي ميخواهند اين نظام و مردم را دچار تفرقه كنند، ولي نميدانند كه اين جوانان از نسل همان مردمان دوران انقلاب و دفاع مقدس هستند كه جانانه و غيرتمندانه در برابر تمام توطئههاي دشمنان ايستادند.
وي با بيان اينكه نسل جوان جنگ نرم دشمن را جدي بگيرند و در ارتباط با آن مطالعه و تحقيق و به سبب آن آگاهي و بصيرت خويش را افزايش دهند، ابراز داشت: دشمن براي براندازي نظام اسلامي و ايجاد اختلاف بين مردم و ولايت اين روش را انتخاب كرده است.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبي گفت: الگوبرداري از سيره امامان معصوم (ع)، نماز، قرآن و فرهنگهاي اصيل اسلامي بهترين سلاح مبارزه با جنگ نرم دشمن محسوب ميشود.
مطهريفر با اشاره به اينكه براي تجهيز مجتمع فرهنگي و هنري نور نهبندان مبلغ 400 ميليون ريال اعتبار هزينه شده، عنوان كرد: اين مجتمع با تجهيزات لازم و كافي از اين پس محل برگزاري همايشها و جشنوارهها است.
انتهاي پيام/ن20/ح