0

آغاز سمينار ارزيابي تشخيص درمان بيماران سكته مغزي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

آغاز سمينار ارزيابي تشخيص درمان بيماران سكته مغزي

سمينار سراسري تازه هاي ارزيابي تشخيص / درمان و بازتواني در بيماران سكته مغزي  با حضور حجت الاسلام يحيي زاده نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي در ميبد آغاز شد .

 

چهارصد نفر از متخصصان داخلي / اعصاب / پزشكان عمومي / جراحان مغز و اعصاب / فيزيوتراپي/ پرستاري و طب فيزيكي و توانبخشي در اين سمينار  شركت دارند .

 

پيشگيري از عوارض ناشي از سكته هاي مغزي و تلاش براي بازتواني بيماران ناتوان ناشي از سكته مغزي از اهداف برگزاري اين سمينار دو روزه است

 

 در مجموع 16 مقاله و سخنراني در محورهاي شناخت / ارزيابي / درمان و توانبخشي سكته مغزي در اين سمينار ارائه مي شود .

 

در نخستين روز اين همايش استاداني از دانشگاههاي علوم پزشكي تهران / ايران / بقيت الله و دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد در سخناني شيوه هاي نوين و دستاوردهاي جديد علمي براي كنترل اين عوامل از جمله ديابت و فشار خون و تاثير انها در سكته مغزي را ارائه كردند .

 تغذيه / گفتار درماني / تقويت عضله در سكته مغزي و شيوه هاي جديد بازتواني در مبتلايان به سكته مغزي و روش ها و نظيريه هاي مختلف درمان فيزيوتراپي در سكته مغزي از مهمترين مباحثي است كه در اين همايش ارائه مي شود .

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 28 آذر 1388  3:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها