0

حجازی: قلعه نویی اگر مربی بزرگی بود، مس را یازدهم نمی کرد

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

حجازی: قلعه نویی اگر مربی بزرگی بود، مس را یازدهم نمی کرد

بازی ایران با کره بهانه ای شد تا سراغ حجازی را بگیریم و توصیه های وی را در خصوص دیدار سرنوشت ساز تیم ملی جویا شویم اما مصاحبه ما با سرمربی سابق استقلال مسیری متفاوت را طی کرد. حجازی حرف برای گفتن زیاد داشت. او دل پرخونی از امیر داشت. پاسخ هر سوال ما به قلعه نویی ارتباط پیدا کرد تا حجازی ثابت کند اصلاً میانه خوبی با سرمربی فعلی استقلال ندارد.
• بازی تیم ملی مقابل کره را چطور می بینید؟
- اینقدر که از کره صحبت می کنیم باید بپذیریم که این تیم واقعاً بزرگ نیست. کره هم تیمی مثل خودمان است. ما نام ایران را یدک می کشیم که همین به ما کمک بزرگی می کند. ما در زمین خودمان بازی می کنیم بنابراین باید از میزبانی به خوبی بهره ببریم.
• نقطه مثبت کره ای ها را چه می دانید؟
- آنها سرعتی بازی می کنند. بازی سرعتی کره با ۴ ، ۵ بازیکن باتجربه این تیم نقطه قوت آن است.
• پیروزی در این دیدار چقدر در بازی های آتی تاثیر برانگیز است؟
- اگر این بازی را ببریم ۸۰ درصد راه صعود را رفته ایم. با پیروزی مقابل کره من قول صعود به جام جهانی را می دهم اما با مساوی شانس صعود ما کم می شود.
• در چند بازی گذشته تیم ملی تماشاگران استقبال کمی از بازی ایران داشتند، دلیلش را چه می دانید؟
- چون ایران هنوز به مصاف حریفان گردن کلفت نرفته است. کسی برای دیدن بازی با سنگاپور یا تایلند به استادیوم نمی رود اما بازی با کره فرق می کند. این تیم از بهترین تیم های آسیایی است که به احتمال زیاد چهارشنبه حمایت از تیم ملی خوب خواهد بود.
• خودتان هم به استادیوم می روید؟
- اگر هوا خوب باشد حتماً می روم اما اگر هوا بارانی بود از خانه بازی را می بینم.
• جای کدام بازیکن را در لیست دایی خالی می بینید؟
- معدنچی. واقعاً از دعوت نکردنش تعجب کردم. او می توانست در این بازی نقطه قوت ایران باشد. معدنچی در امارات برای تیم ملی بازی کرد و من به خوبی دیدم که او می تواند نقش بسزایی در بازی هجومی تیم ملی داشته باشد.
• درخصوص دربی صحبت کنید، این بازی را چطور پیش بینی می کنید؟
- استقلال از لحاظ روحی در بهترین شرایط به سر می برد. قلعه نویی نفرات بزرگی دارد که با تکیه بر این نفرات می تواند برنده دربی شود.
• یعنی بازیکنان کلیدی در این بازی به داد قلعه نویی می رسند نه تجربه شکست ناپذیری وی در دربی؟
- داشتن بازیکنان کلیدی خیلی مهم است. پارسال زمانی که من مربی استقلال شدم ۱۵ بازیکن از این تیم رفتند. آن استقلال متلاشی شده بود اما امسال ۵ بازیکن تیم را حفظ کردند و ۹ بازیکن لیگ برتری هم گرفتند. کاظمی، عباسفرد، اکبرپور و... بهترین بازیکنان استقلال هستند که به جمع این تیم اضافه شدند.
• خب چرا شما این نفرات را جذب نکردید؟
- چون نمی توانستیم. ما فقط ۵ ۶، بازیکن می توانستیم بگیریم، من به فرصت نیاز داشتم.
• هیات مدیره استقلال هم فصل گذشته از ابتدا از شما حمایت نکرد، دلیلش را متوجه شدید؟
- خب من با دیگران تفاوت داشتم. من کسی دیگر نبودم که آنها از من حمایت کنند. آنها نمی خواستند دست من را بگیرند. چرا به من فرصت ندادند؟ این سوالی است که باید پرسید. آنها از محبوبیت من می ترسیدند. می دانستند حجازی این تیم را قهرمان می کند. آنها می دانستند هواداران حجازی را دوست دارند به همین دلیل مانع کار من شدند.
• شما بر این عقیده هستید که قلعه نویی هیچ تحولی در استقلال ایجاد نکرده است؟
- من یک سوال می پرسم. فصل گذشته مس با مربیگری این آقا چندم جدول شد؟ مس یازدهم شد و امسال با مظلومی پنجم جدول است. دلیل تحول این تیم به خاطر این است که مظلومی خودش بازیکن انتخاب کرده. من هم همینطور اگر بازیکنانم را خودم آورده بودم و فرصت انتخاب داشتم استقلال را متحول می کردم. چرا قلعه نویی نتوانست مس را درست کند؟ امسال این آقا ۸ بازیکن را با سلیقه خود به تیم اضافه کرد بنابراین باید هم نتیجه بگیرد. قلعه نویی چون در مس بازیکن نداشت نتوانست نتیجه بگیرد. اینکه او الان با این بازیکنان دارد نتیجه می گیرد هنر نیست.
• اگر حجازی این استقلال را در دست داشت این تیم قهرمان می شد؟
- بله، من این استقلال را رکورددار می کردم، چون نسبت به تمام نفرات آن شناخت دارم. با خیال راحت می گویم این استقلال هم با من قهرمان می شد.
• برخی از بازیکنان فصل گذشته استقلال در این فصل به تحول اساسی دست پیدا کرده اند، چرا آنها زمان حجازی اینقدر خوب نبودند؟
- یکی، دو نفر از بازیکنان بودند که می دانستم دارند کار من را خراب می کنند. آنها دلشان با حجازی نبود اما متاسفانه فرصت پیدا نکردم آنها را از تیم اخراج کنم. کارنامه ناصر حجازی برای همه روشن است. من تیمی را در دست داشتم که در ۲۴ بازی باخت نداشت. نایب قهرمانی آسیا را برای استقلال گرفتم. نمی توانستم در عرض ۶ ماه استقلال را با آن نفرات متحول کنم. من به فرصت نیاز داشتم اما...
• ناصر حجازی فصل گذشته خودش کریمی را به استقلال آورد.
- فصل گذشته اشتباه کردم. نباید از همان اول اجازه دخالت به هیات مدیره می دادم. باید خودم برای خودم دستیار انتخاب می کردم، نه اینکه آنها به من بگویند چه کسی را بیاور.
• محبوبیت حجازی در نزد هواداران چقدر روی سرانجام وی در استقلال تاثیرگذار بود؟
- من کارهایم را توجیه نمی کنم اما هواداران بدانند من فصل گذشته بازیکن نداشتم وگرنه الان تیمی می ساختم که همه انگشت به دهان بمانند. این آقا اگر مربی بزرگی بود مس را یازدهم نمی کرد. او بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران را در اختیار دارد آن وقت می خواهد استقلال را قهرمان نکند؟!
• حمایت هیات مدیره را از قلعه نویی چطور ارزیابی می کنید؟
- هیات مدیره استقلال در حدی نیست که من بخواهم در مورد آن حرف بزنم. آنها چون می دانستند من محبوب هواداران هستم نگذاشتند کار کنم.
• نظرتان در خصوص اوضاع پرسپولیس چطور است؟
- گویا هیات مدیره استقلال به هیات مدیره پرسپولیس رفته است.
• از چه جهت این حرف را می زنید؟
- چون هیات مدیره پرسپولیس هم یاد گرفته مدام مربی عوض کند، پیروانی جوان است و او را دارند اذیت می کنند. باز هم می گویم قلعه نویی مربی بزرگی نیست. چرا مظلومی توانست مس را پنجم جدول کند اما این آقا نتوانست؟ باید به این سوال من جواب بدهند.
• چه کسانی؟
- مطبوعات و... می دانم قلعه نویی جوابی در این خصوص ندارد. من اگر ادامه می دادم استقلال را قهرمان می کردم. به قطبی هم گفته بودم دوباره برنگرد به او گفتم در فوتبال ایران نمی گذارند اوج بگیری، تو را نابود می کنند. گفته ای از یک بزرگی است که خواهش می کنم آن را بنویسید. این بزرگ می گوید شجاعت آن نیست که از آدم های شجاع تقلید کنی بلکه آن است که به شیوه خود زندگی کنی، بهای آن را باید بپذیری حتی اگر بهای به شیوه خودزیستن باشد.
• و داستان حجازی هم همین طور است؟
- من هیچ وقت دنبال ظاهرسازی نبوده و نیستم. آدم باند بازی نیستم. دنبال این نیستم که در تلویزیون تظاهر کنم و بگویم... احتیاجی به ظاهرسازی ندارم.در واقع آدم کوچکی نیستم که بخواهم تظاهر کنم. ابرار ورزشی: در صورتی که امیر قلعه نویی نیز بخواهد در این مورد پاسخی برای عقاید و نظرات ناصر حجازی داشته باشد ما آمادگی چاپ آن را داریم. کما اینکه قلعه نویی بخاطر نتایجی که زمستان ۸۶ در کرمان گرفت توسط ابرار ورزشی به عنوان مربی سال برگزیده شد اما منتقدان قلعه نویی عقیده دارند در بهار ۸۷ نتایج مس مانند هفته های آغازین حضورش نبوده وگرنه همان طور که دکتر ذوالفقارنسب تیم هفدهم ذوب آهن را در میانه راه ششم کرد و یا پرویز مظلومی تیم شانزدهم ابومسلم را به رده چهارم رساند، امیر قلعه نویی هم می توانست این تیم را به جای ۴ رده ارتقا (از پانزدهم به یازدهم) حداقل به نیمه بالای جدول برساند.به هر حال این تضارب آرا وجود دارد و عده ای طرفدار قلعه نویی اند و همان ۴ رده را مهم جلوه می دهند و می گویند اگر قلعه نویی نمی آمد شاید تیم سقوط می کرد. عده ای هم می گویند قلعه نویی در استقلال اهواز و مس که پتانسیل استقلال تهران را ندارد در نیمه دوم جدول قرار می گیرد اما در اینجا بالانشین می شود؛ کما اینکه منتقدان ناصر حجازی نیز عقیده دارند خود ایشان هم در تیم هایی مثل استقلال رشت توفیقی نداشت و صرفاً در استقلال تهران توانست رنگ قهرمانی لیگ و نایب قهرمانی آسیا را ببیند و یا اینکه به هر حال کسی که استقلال را سال گذشته به حجازی تحمیل نکرده بود که ایشان تیمی ببندند که حال خود از آن ناراضی باشند و نتیجه گیری نامناسب در آن را توجیه نمایند. بار دیگر تاکید می کنیم باب تداوم این مسائل و ریشه یابی آن در ابرار ورزشی باز است که البته حداقل به بعد از دربی کشیده می شود...

چهارشنبه 23 بهمن 1387  11:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها