
مواد اولیه :
آرد 250 گرم
مايه خميرفوري و شکر از هر کدام يك قاشق سوپخوري
شير ولرم نصف پيمانه
تخممرغ يك عدد
كره آب كرده 30گرم
مواد لازم رويه تارت:
آرد 350 گرم
سيب يك كيلوگرم
وانيل 1/8قاشق چايخوري
شكر 200 گرم
كره آبشده 200 گرم
كشمش پلوئي 100 گرم
طرز تهيه:
مايه خمير، شير و يک قاشق شكر را در ظرفي مخلوط كرده در آن را بسته تا مايه خمير عمل كند (10-5 دقيقه). داخل كاسهاي آرد را ا لك كرده و ميان آن را گود كنيد. تخممرغ، كره آبشده و مايه خمير را در وسط آرد ريخته و به آرامي مواد را مخلوط كرده تا خمير به دست بيايد. روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 30 دقيقه استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
سيني فر را چرب كرده و سيبها را پوست كنده و هلالي برش بزنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كرده سپس به كمك وردنه خمير را روي سطح آرد پاشي شده باز كنيد و در سيني قرار دهيد، سيبها را كنار هم روي خمير بچينيد.
در كاسهاي آرد، شكر، وانيل و كره را مخلوط كنيد تا مثـل خرده نان گلوله گلوله شود مخلوط را روي سيبها بپاشيد و در نهايت روي تارت كشمش بريزد. اين تارت را به مدت 30-20 دقيقه در فر بپزيد و پس از خنك شدن با چاقو برش دهيد.