0

اسپاگتی با پنیر فتا

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

اسپاگتی با پنیر فتا

اسپاگتی با پنیر فتا

مواد لازم برای دو تا سه نفر:

اسپاگتی: 115 گرم

سیر: یک حبه

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ریز (چری) نصف شده: هشت عدد

پنیر فتا (صبحانه) خرد شده: 75 گرم

ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری

جوز هندی رنده شده، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

اسپاگتی را طبق دستور در آب زیاد و نمک بجوشانید و آبکشی کنید، سپس روی آن کمی آب بریزید. سیر را به مدت یک تا دو دقیقه در روغن زیتون تفت دهید سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید. حرارت را بیشتر کنید تا گوجه فرنگی‌ها به مدت یک دقیقه تفت بخورند، آن گاه سیر را برداشته دور بیندازید. اسپاگتی را درون قابلمه گوجه فرنگی قرار دهید. نمک، فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این هنگام پنیر فتای خرد شده و ریحان را به آن بیفزایید. دقت داشته باشید که ممکن است پنیر شور باشد، بنابراین قبلاً طعم غذا را بچشید و اگر لازم دانستید به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
شنبه 21 آذر 1388  12:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها