0

مسابقات كتابخواني 'من كتاب مي خوانم 4' برگزار مي شود

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

مسابقات كتابخواني 'من كتاب مي خوانم 4' برگزار مي شود

در سه دوره گذشته اين مسابقات كه در ماههاي آذر ، دي و بهمن سال جاري برگزار شده است حدود 15 هزار نفر در گروههاي عموم مخاطبين، دانشجويان، دانش آموزان، زنان خانه دار و كتابداران بصورت كتبي و يا از طريق عضويت در سايت www.irnetbook.com در مسابقات كتابخواني 'من كتاب مي خوانم' شركت كرده اند. 
اداره كل فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي روز سه شنبه اعلام كرد: گروه ها و منابع اين دوره از مسابقات كه از تاريخ اول لغايت بيستم بصورت آنلاين برگزار مي شود عبارتند از: 
عموم مخاطبين: 
شعاعي از نير اعظم : رهيافتي به منظومه فكري رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيه الله خامنه اي درباره ي حضرت محمد مصطفي (ص)'، انتشارات سروش و موسسه پژوهشي فرهنگي انقلاب اسلامي 
'تاريخ اسلام'، هاشم رسولي محلاتي، دفتر نشر فرهنگ اسلامي 
دانشجويان: 
'خدمات متقابل اسلام و ايران'، علامه شهيد مرتضي مطهري، انتشارات صدرا 
'تاريخ تحولات سياسي ايران: بررسي مولفه هاي دين، حاكميت، مدنيت و تكوين دولت- ملت در گستره هويت'، موسي نجفي و موسي فقيه حقاني، موسسه مطالعات تاريخ معاصر ايران 
'انقلاب اسلامي و وضع كنوني عالم'، رضا داوري اردكاني، انتشارات مهر نيوشا 
كتابداران: 
'جريان شناسي انتقادي عرفان هاي نوظهور'، حميدرضا مظاهري سيف، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي 
'شعاعي از نير اعظم :رهيافتي به منظومه فكري رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيه الله خامنه اي درباره ي حضرت محمد مصطفي (ص)'، انتشارات سروش و موسسه پژوهشي فرهنگي انقلاب اسلامي 
علاقه مندان مي توانند با مراجعه و ثبت نام در سايت www.irnetbook.com در اين مسابقات شركت كنند. 
به 15 نفر از برگزيدگان هر گروه جوايزي اهدا خواهد شد. 

10750403264581828474.jpg

سه شنبه 26 بهمن 1389  5:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها