سرپرست سازمان بهزيستي هرمزگان:
افزايش سرانه مصرف شير در هرمزگان بايد مورد توجه قرار گيرد
خبرگزاري فارس: سرپرست سازمان بهزيستي هرمزگان با بيان اينكه سرانه مصرف شير و فرآوردههاي لبني در اين استان از ميانگين كشوري پايينتر است، گفت: ترويج فرهنگ مصرف و افزايش سرانه شير بايد مورد توجه بخشهاي مختلف مديريتي قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، مهدي تدريسحسني عصر امروز در همايش ترويج فرهنگ مصرف شير كه با حضور مربيان مهدكودكهاي بهزيستي و كودكان و والدين آنها برگزار شد، اظهار داشت: اگر بخواهيم سلامت نسل آينده را تضمين كنيم بايد فرهنگ مصرف شير را در بين فرزندانمان نهادينه و در زمينه تحكيم و تحكم بيشتر اين چنين همايشهايي تلاش مضاعفي داشته باشيم.
وي ادامه داد: امروز جلوههايي از مشاركت سازمان بهزيستي با ادارات، سازمانها، ارگانها و ساير بخشها در نظام جمهوري اسلامي ايران شاهد هستيم كه در اين راستا همكاري با دستگاههاي مرتبط با سلامت و تغذيه نيز براي بهزيستي از اولويت بالايي برخوردار است چرا كه فعاليت اين گونه دستگاهها رابطه مستقيم با توسعه جامعه به ويژه توسعه انساني دارند.
سرپرست سازمان بهزيستي هرمزگان با بيان اينكه شير در سلامت انسانها به ويژه كودكان و نوجوانان و ميانسالان بسيار مفيد است ابراز داشت: بايد ارتقاي سرانه مصرف شير و لبنيات را در كشور بالا برد و از اين طريق فرهنگ استفاده از محصولات لبني را در جامعه نهادينه كرد.
تدريسحسني با بيان اينكه سرانه سالانه مصرف شير در جهان 169 ليتر و در ايران بين 90 تا 95 ليتر است، گفت: اين ميزان در استان هرمزگان حدود 60 ليتر و بسيار پايينتر از نرم كشوري و جهاني است.
اين مسئول ابراز داشت: مردم هرمزگان بايد توجه بيشتري به مصرف شير و فرآوردههاي لبني داشته باشند چراكه مصرف شير در اين استان پايين و به طور حتم عوارض جبران ناپذيري را براي سلامتي افراد به دنبال دارد.
تدريسحسني، به مزاياي استفاده از شير و لبنيات در بين خانوادهها اشاره و جلوگيري از سو تغذيه و انواع مرضها، افزايش قد و ضريب هوشي بالا در كودكان را از جلمه فوايد ارتقاي سرانه مصرف شير در سبد مصرف غذايي خانوارها عنوان كرد.
وي اضافه كرد: مسئولان و سازمانهاي مختلف به ويژه آموزش و پرورش و صدا و سيما در اين زمينه بايد با برنامهريزي و فرهنگ سازي مناسب جامعه را بيش از پيش به مصرف فرآوردههاي لبني ترغيب كنند.
انتهاي پيام/صا20/ع